Доброзичливі балачки -13

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Kergudu, 8 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Evg

Evg Санкт-Петербург

Всем хорошего отдыха и легкого подъема... :give_rose::drinks:

• Подобається Подобається x 4
  2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Всім, доброго ранку,:uanew: гарного початку тижня :) і вдалого дня! :cofee:

• Подобається Подобається x 7
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

привіт хунта! :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Конкурс із швидкісного поїдання вареників у Стрию завершився трагедією

Причини смерті 51-річної жінки, яка померла під час конкурсу з поїдання вареників на швидкість, офіційно ще не встановлені. Міліція порушила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство», однак це скоріше формальність. Судячи з подробиць цього випадку, які з’ясував ZAXID.NET, жінка спожила стандартну порцію, але просто заковтувала вареники, не пережовуючи їх, що й призвело до трагічного результату.

Як розповів ZAXID.NET голова оргкомітету «Стрий-Органік-Фест» Петро Білан, суть конкурсу полягала у тому, хто швидше з’їсть десять вареників із картоплею.

«Вареники були невеликі, але ця жінка з’їла їх менше, ніж за хвилину. У конкурсі брали участь і діти, і підлітки, і нікому потім не було погано. Взагалі нічого надзвичайного не відбувалось», – сказав Петро Білан.

Жінка перемогла у конкурсі, але під час церемонії нагородження вона зімліла просто на сцені. Петро Білан запевняє, що медичну допомогу їй відразу ж намагався надати лікар, який постійно перебував на території фестивалю, проте жінка померла.

«Перед тим я спілкувався саме з нею, вона хотіла заспівати на фестивалі. Я домовився з ведучими і їй надали таку можливість. Перед виступом жінка хвилювалась, а потім, мабуть, дуже хотіла перемогти в конкурсі», – розповів голова оргкомітету фестивалю.

За словами головного позаштатного гастроентеролога департаменту охорони здоров’я ЛОДА Олени Ходосевич вареники самі по собі не могли стати причиною смерті.

«Це були звичайні вареники, не могла вона від цього померти. Причиною смерті, найімовірніше, могла бути якась патологія, як от серцева недостатність, непрохідність кишечника, інше захворювання. Від звичайних вареників вона не могла померти, хіба вдавилась, таке теж може бути. Тоді відбуваються такі рефлекси, що спричиняють зупинку серця», – сказала ZAXID.NET Олена Ходосевич.

Це не перший випадок загибелі людей на схожих конкурсах. Три роки тому у 30-тисячному Токмаку Запорізької області на святкуванні Дня міста помер 77-річний чоловік, який переміг у конкурсі з швидкісного поїдання вареників. Тоді кримінальної справи навіть не порушували, оскільки місцева міліція відразу вирішила, що у смерті пенсіонера ніхто, окрім нього самого, не винен.

«Організаторам треба було подумати. Можливо, навіть не допустити таку людину похилого віку для участі в конкурсі, – заявив тоді ТСН начальник штабу Токмакського райвідділу міліції Вадим Костенко. – Але їм нічого закинути – кількість вареників на тарілці дорівнювала десяти, і якщо б жувати їх, а не ковтати, трагедії можна було б уникнути».

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Дурнішого конкурсу я ще не бачила. Ну, мається на увазі на офіційному рівні. Вареники робляться з тіста. А тісто важке на шлунок. Його треба добре пережовувати, щоби воно там не стало одним суцільним комом.
    Колись( десь ще в 70-х) мій тато мало не вмер від паланиць. Мамина мати пекла дуже смачні паланиці, тоді їх щіпали і вимішували з тертим маком і з медом в макітрі і їли. Смакота ще та. Їх зазвичай печуть і споживають на Спаса. А баба приїхала до нас десь восени і тато їй заказав спекти і наївся наніч "в охотку". Як йому то все стало в шлунку, то був кінець, як ми думали. Мама і баба, і ми діти стояли навколо батькового ліжка всю ніч і молилися до Бога, щоби батько не вмер. :sad: Так що я знаю, що таке їсти вироби з тіста, а ще теплі, чи гарячі, а ще з апетитом, а ще похапцем, як та жінка. :crazy: Такі конкурси треба відмінити.

• Подобається Подобається x 2
  6. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

С моим была похожая история. И тоже в 70-е годы. Нахватался горячих пирожков.
    Я тогда был ещё совсем маленьким, но мне уже тогда было дико страшно от картины, когда моего батю увозила "скорая"...

• Подобається Подобається x 5
  7. Evg

Evg Санкт-Петербург

Вечера доброго всем! :)

• Подобається Подобається x 7
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Паляниці чи шо?

куди?

Це правильний хід, але може тра було йому шось дати для кращого засвоєння?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

В селі так і називали - паланиці. Не паляниці.

В рот. :))) Їв з великим бажанням. :tongue:
    Може що? ;)

Думаєте, не давали? Нічого не помагало. Залишалося тільки молитися.

10. terRen

Привіт!:preved:
    Як у кого день понеділковий пройшов, що корисного зробили, що порадувало ? :)
    Мій пройшов без особливих навантажень, але тягнуся якось дуже довго :facepalm:

11. Evg

Evg Санкт-Петербург

:give_rose:
    Буднично... без героизма :)))

12. terRen

Иногда, это даже к лучшему...;)
    А как самочувствие?:gamer:

13. Evg

Evg Санкт-Петербург

Если не считать утреннего недосыпа :) нормальное.

Да... зима потихоньку крадется... и солнце первый раз за неделю появилось... :)

• Подобається Подобається x 4
  14. terRen

Це фото сьогоднішнього дня? Красота! :)
    Зараз дуже короткий світловий день, тому хочеться спати. Я взагалі мало сплю, та зараз таке виснаження відчуваю, що хочеться не стільки спати, як просто прилягти.

15. Evg

Evg Санкт-Петербург

Да... сегодня снял, на работе :)
    День коротенький... утром едешь еще темно, а с работы уже темно.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Надо кушать всякие витаминки... :empathy: овощные и фруктовые...

16. terRen

А де всі? :dntknw:

Женя, сьогодні ти вже другий, :yes:хто мені таке каже :mocking: купила вітамін Е та і натуральні вітаміни стараюся їсти]

17. Evg

Evg Санкт-Петербург

Умница...

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Понедельник... день тяжелый :)

18. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

фігово еееее ...хтілося звільнитися.. і впереш пожаліла що пішла на держслужбу..
    одне добре - може, нарешті, порозумілась з колежанкою тепер дружимо проти начальника.. :mocking:

Привіт!
    щось у мій спортклуб мало хлопів ходить..що робити? :blush::dntknw::)))

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

і скільки "Е" МО за раз хрумкаєш?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба піти в бар - вони всі там.;)

20. Evg

Evg Санкт-Петербург

:give_rose:
    В хоккейный клуб переходить... :)

Статус теми:
Закрита.