Доброзичливі балачки -11

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mathilda, 12 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Ваши слова да мужчинам на заметку)

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

я своему и говорю, считай, что я хрустальная ваза, без цветов не подходить :)))

• Подобається Подобається x 7
  2. Evg

Evg Санкт-Петербург

В общем... это всем на заметку ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А я тут захотіла відпочити й сходила до зоопарку, пофотала тварин. Нажаль, якось невдало все вийшло. Страшенно сподобалась вольєра черепах. Тільки там сітка дуже густа була, не змогла просунути фотік, щоби добре сфотографувати. А черепахи наче в раю жиють. В них там таке водоймище, рослин багато, дерева, квітів їм понаставили у горщиках. Так би і я жила...

• Подобається Подобається x 9
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Привіт, я вже вдома, недавно прилетіли.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З поверненням у реальність! :mocking:

6. Wili

Wili Well-Known Member

Доброго ранку.

7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Гуд Морнинг!:preved:
    Ну що, сьогодні перша п'ятниця осені , весільна пора розпочата ...

• Подобається Подобається x 8
  8. Wili

Wili Well-Known Member

чому саме весільна пора?) я думав осінню картопляна пора)

• Подобається Подобається x 4
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго ранку, Україно!!! :uanew:

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Всім привіт!

Гарної на новини п"ятниці!

• Подобається Подобається x 10
  11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Слава Йсу! Гарної п'ятниці всім!

12. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Доброго дня! :uanew:
    А мы Рошен весь съели, и сала осталось совсем чуть-чуть. :cry::cry::cry:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Слава на віки!

• Подобається Подобається x 3
  14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В одній лише "Східній Україні" я знесла у флудилку більше півтисячі дописів і попутно ще трьох троляк з теми відправила на промивку їх мініатюрних мізків :wacko::shout: ну і люблять всі годувати тролів ;):rock::gamer:

15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Так неначе вже викопали картоплю, врожай маже весь зібрали. ))))
    Традиційно після Покрова весілля справляють..то вже і готуватися пора самогончика наварити ...:)))

Останнє редагування: 5 вер 2014
    • Подобається Подобається x 6
  16. Mathilda

https://www.facebook.com/vitalii.chepynoga/posts/818499511528073
    VEGAN
    7-й день веганства… 7-й день трезвого образа жизні… Мислі такі… Якщо взять, напрімєр, курицю (допустім, даже сиру)… І обмазать її гірчицею і майонезом… Або нє, краще курдючного барана… Або даже взрослу свиню… Цілу… І розпалить вогонь… І налить бокал червоного вина… Воно должно постоять півгодини, щоб розкриться… Ну ладно, двадцять хвилин хватить… П’ятнадцять… Або п’ять… Та й вообще, хулі йому розкриваться, - там розкриється…
    Ще можна записаться в якийсь партійний список на вибори, а потом обмінять його на ошийок… А капуста – сука… І чечевиця – паскуда… Гречка – сволочь… і вообще – п’ятниця сьогодні…
    Треба заказать базіліковий фреш і помідори… А якщо в базіліку і помідорах замочить телячу вирізку… І порізать картоплі, а потом посипать її розмаріном, часником, полить маслом і поставить в духовку… Нє, духовка, бля, занята, там лежить печений фенхель… Вкусний… Такий, сука, вкусний, що хочеться вирвать…
    А сира брокколі вона таки дуже полєзна… Полєзна, падлюка, мать її за ногу… І якщо цією брокколі одкормить велику апетітну свинюку… То…
    А ще можна піти в грузинський ресторан “Шоті” на обід… І заказать миску овочів і холодну квасолю… Сидіть, радуваться жизні, лузать квасолю і просто дивиться й слухать як співають пташки, як жовтіють дерева, як обережно й несміливо вступає осінь до міста… І ще як ті два підараса їдіть тройну порцію хінкалі з хачапурі по-аджарськи, бараньїми ребрами і кебабом, загорнутим в лаваш… Суки… Главне, не брать з собою ніякого оружия…

Можна, пожалуй, отому жирному, з шашликом в лапах сказать, що його кличуть до телефону, а того довгого, з куском хачапурі в руках, отвлєчь якимсь іншим коварним способом... Нада подумать...
    Кебаб - хорошо з вином… З вином, канєшна, а не з фрешом з сельдерею… Стаканом сельдереєвого фрешу можна, думаю, отравить половину города размєром з Бориспіль…
    Ладно, поїхав я на екскурсію… На Володимирський… Куплю в’язку порею і петрушки… Там порей треба куплять в самому крайньому ряду… І якщо приловчиться, сильно вигнуть шию і заглянуть через гори порею назад, то можна побачить, як мужики маринують м’ясо казла… Казли…
    :)))

• Подобається Подобається x 10
  17. manur

manur Well-Known Member

Мої зараз збирають. А я в місті залишився, так як лише 2 тижні після операції. Який з мене нафік працівник?

Але в середу вже по гриби їздив))))

Натрапив, в тому числі, і на дощовиків в полі. Невеликі - см 15-20 в діаметрі. Смачніііі!!!!!!!!!!!!!!!!

18. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Нагадав собі, як постив на самій воді минулого року... :crazy::crazy: Три тижні... :hang1:

19. Mathilda

И выдержали? Респект. :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я теж одного разу тупанув з шашликом..
    першу порцію всі їли, підглядаючи один на одного..
    потім всі ржали..:haha:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)