Доброзичливі балачки -11

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mathilda, 12 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

ДЕ??? о_Оо_О

2. Evg

Evg Санкт-Петербург

Вот так все и начинается...:) просто...

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Огірки ( десь з 2 кг) повбирати, порізати на палочки, додати по пів склянки олії, оцту, цукру, 2 стол лож солі без чубка, 1 лож чорного перцю і 1 лож душеного часнику. Все добре перемішати і лишити маринувати 2-4 години. Накласти в стерилізовані пів літрові банки, залити соком, що утворився і варити до легкого потемніння. Закатати.
    Дуже смачні. Їх можна і не закатувати. Положити в холодильник і пару днів їсти. І то тільки з перезрілих огірків. Молоді розлізуться. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

О! такі "салати" мама робить, мммм , ще і зелень додає, іноді не закатує, ставить у погреб , на зиму.
    Ось , підглянула рецепти у грузина)))

5. Оля

Оля Старожилка форуму

О! Я тільки зібралася щось пообідати, бо апетиту нагнали тут своїми доброзичливими балачками, а мені запрошення прийшло текстмеседжом на 7 годину в seafood ресторан. :) Гріх не скористатися. :blush:

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Алича вже відійшла. А якщо Ви маєте на увазі сливи...то сливи зараз якраз є

7. Оля

Оля Старожилка форуму

А в нас аличі і нема тут. А я вже теж давно приглядаюся до того ткемалі. От з яких слив воно буде найкраще? З венгерки?

8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Доброго ранку, Україно!!!

• Подобається Подобається x 10
  9. manur

manur Well-Known Member

Пише в тирнеті (я рецепт вздрів), жи пофік. Тіко цукру тре давати в залежності від того, чи фест кислі чи солодкі.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Слава Йсу!

• Подобається Подобається x 4
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Слава навіки Богу! :morning1:

12. Evg

Evg Санкт-Петербург

Дня доброго всем!!!:):morning1:

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Доброго!

• Подобається Подобається x 9
  14. Moskal Charivnik

Доброго дня всім добрим Людям! :uaflag:

В слова "де" якесь є потаємне значення???:crazy:

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

З венгерки не шкода??? о_О:crazy: В оригіналі береться слива, яку їсти "просто так" ніхто не буде - вона й дозріла квасна, як дідько... По рецептах у тирнеті є коментарі, переважна більшість дописувачів застерігає брати солодку сливу.

• Подобається Подобається x 5
  15. Wili

Wili Well-Known Member

доброго ранку, повертатися з відпустки паскудно, особливо коли фірма перетворилася на філіал родичів начальства, все б нічого, але історики та філологи в будівельній канторі це перебор....

16. Alias

Звичайно. Одне пишите, інше думаєте.
    У нас вже ні аличі, ні зелених слив вже немає.

• Подобається Подобається x 1
  17. Moskal Charivnik

А в нас ще ПОВНО :crazy: , того й питав :tongue:

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

О... мої ЩИРІ співчуття... З приводу "інтернату"...

18. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А мне сейчас позвонили с работы. У нас же новое начальство, так они затеяли реорганизацию. Нашего отдела больше нет, спрашивают меня, согласна ли я работать в другом отделе, но с понижением, потому что должность, которую я занимала, не предусмотрена новым расписанием. Если я откажусь, по идее, они мне должны предложить что-то еще, а если я опять не соглашусь, то уволить по сокращению - и тогда денег дадут много (это если по закону, но там могут как-то по другому провернуть, чтоб лишнего не платить, у нас так делали). Но в принципе, дело не в этом. Я все равно собиралась уходить оттуда, и переезжать - но не так сразу. :)
    Вот думаю - отказаться или согласиться, и немножко еще поработать? С другой стороны, а какой смысл тянуть? Но боюсь - придется с родителями как-то объясняться. Смешно бояться родителей в мои годы. Но так получилось, что я не доставляла им никогда проблем и не принимала решений, с которыми они были бы не согласны. Спокойно жила себе и работала. А тут вдруг все бросаю и уезжаю - нет, они останутся не одни, у меня в Москве еще две сестры.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Или вообще надо остаться в России и бороться с режимом Путлера? Но я смысла не вижу, если честно. :sad: И - да, я их боюсь. Не столько даже ментов, сколько "бдительных граждан". Люди, которые в одиночку стоят с плакатами - это герои, мне до них далеко, и за них я тоже боюсь.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

У меня еще подружка живет, у которой сейчас проблемы. В принципе, я могу продать квартиру с условием, чтобы освободить ее через год, допустим. В общем, не знаю. Можно забрать ее с собой, она сирота, у нее родных никого нет, кроме двоюродной сестры в Киеве, а здесь как-нибудь ей можно устроиться тоже.

• Подобається Подобається x 8
  19. muravey

muravey Well-Known Member

так не бывает) я бы считал это знаком, указывающим на правильность ваших устремлений)

• Подобається Подобається x 4
  20. Petrov

Petrov Well-Known Member

соглашайтесь и работайте, (ИМХО). Все равно пока Вы не найдете работу в Украине, не рекомендую Вам увольняться.

Насправді, щоб стояти з плакатами, не треба багато розуму. Сміливість - так.. Але для перемоги цього мало. Тим ми і відрізняємося від путіноідів, що маємо розум. :)
    Ні, плакатами його не перемогти...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)