Доброзичливі балачки -11

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Mathilda, 12 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Доброго вечера! :)
    :empathy: Я тоже болею. Поправляйтесь.

Слава навiки! :uanew:

А у меня сегодня младший котик потерялся. Нигде не могли найти - дома все обшарили, в коридоре смотрели, я и по лестницам бегала, звала его. Нигде нет. Искали, наверно, час - а потом смотрю, он забрался в электрический щиток, причем пролез куда-то за счетчики, и сидит тихо-тихо, а там везде провода. Мы его вытащили, он явно был в шоке. Может, он пытался вылезти, и его дергало током? :sad: Слава Богу, что вообще жив остался. :girl_angel: И главное, незаметно как-то из квартиры улизнул, наверно, когда мусор выносили. :dntknw:
    Грязный весь был, там же пыльно, и дрожал - вымыли его, потом он спал в полотенце и под грелкой. А так вроде нормально все с ним. :)

• Подобається Подобається x 9
  2. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Ніяк не можу зрозуміти, нащо дівчата спотворюють себе роздутими губами. :confused: Мужчини, вам то дійсно подобається?

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ні, там заізольовано все. Якби його приконтачило 220 - то каюк йому.

• Подобається Подобається x 5
  4. Mathilda

А у меня в парикмахерской как-то спросили, чем я себе губы накачала, что так естественно смотрится? Я говорю - ничем, сами такие. :blush::mocking:

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Я тоже так думаю, что должна быть изоляция. Но он почему-то был такой испуганный, и даже не отзывался, когда я там ходила и его звала. Что же с ним такое было? :dntknw: Может, он обиделся? Они утром с Рыжиком подрались, и Рыжик ему нос расцарапал.

• Подобається Подобається x 7
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :give_rose::crazy:Як й каблучиська з "копитами". Хоча, вульгарність та несмак тепер звуть "гламур"...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

С котами такое бывает. Они все-таки кой-чего "видят", что мы не можем, магнитные поля чуют, "узлы"...

• Подобається Подобається x 6
  6. Evg

Evg Санкт-Петербург

Всем вечера доброго! :)

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Оооо.... "рецидивист" :):drinks::hi:

• Подобається Подобається x 8
  7. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Это даже хуже, чем тонны помады. :bad:

8. Moskal Charivnik

Но-но!!! "...папрашу не выражаться!"(с) :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  9. Evg

Evg Санкт-Петербург

Хорошо... "особо опасный" :)))

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Мне нет... хоть я и не часто встречаю.:)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сьогодні бачив таку, губи-вареники.

• Подобається Подобається x 3
  11. Mathilda

Вот Кузя уже после всех приключений, вымытый. :) Свет был слишком яркий, поэтому не очень фотка получилась.

12. Evg

Evg Санкт-Петербург

:drinks: Я пока "историю" до конца дочитал... чуть "кондратий" не хватил :) надо начинать со счастливого конца :give_rose:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мені точно не подобається..
    ато шо певні особи себе спотворюють, то їх проблеми
    о, так нормально..

14. Evg

Evg Санкт-Петербург

Я тоже этого не понимаю... искусственно вносить диспропорции :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Mathilda, ви перестали бути держслужбовцем , а я сьогодні офіційно стала , посвідчення отримала :wacko::)))

16. Evg

Evg Санкт-Петербург

:give_rose::drinks:

• Подобається Подобається x 2
  17. Moskal Charivnik

Мої співчуття :crazy: ... :give_rose:

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

подАткова..?

19. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Evg,дякую, буде авжеж працювати сумлінно та чесно , та все одно дуже хочу вернутися у фах.

http://www.furfur.me/furfur/all/cul...yaichek-delayut-foto-vzyavshis-za-promezhnost

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

дякую, оце влучно людина розуміє справу..! :wacko::)))

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

ні, ОДА..
    якщо не помиляюсь , податкові інспектори не мають рангів та звання держслужбовця..
    Та і боронь боже..з податкову співпрацювала майже 7 років.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Доброго всім вечора! :)

От скільки вже живу на світі, а не перестаю упевнюватися, що не жінки то слабка стать, а чоловіки. Я про морально і емоційно. Вони потребують ніжних слів, запевнень в тому, що ми їх любимо, скучаємо,обнімань, цілувань більше, ніж ми, жінки. І то неважно скільки їм років - 1, 5, 19, 35, 51, 80. :preved: Так що, дівчата, обнімайте, цілуйте своїх близьких чоловіків (сина, коханого, батька), повторюйте їм, що ви їх любите, що кохаєте, що скучаєте - і вони зможуть світ для вас перевернути. :) Не вірите - перевірте! :)

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)