Доброзичливі балачки - 10

Discussion in 'Життя форуму' started by ArtCool, Jul 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Ничего себе! о_О наверное, такое только мужчины могут сделать. Ни одной девушки/женщины такой не знаю. Мы более жалостливы к себе/к другим -хотя, опять же, на "наш взгляд". На ваш - рубить сразу по живому - это милосерднее.. :facepalm: :dntknw:

Разные мы совсем, как будто из разных миров.. как вообще находим общий язык - просто загадка :)))

А вот моя любимая картинка на эту тему :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

за все життя у кожного тоді вирізають жовчний, селезінку, апендикс, деколи і щось серйозніше :))) мучимось, страждаємо, але живемо)))

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

100% ))) деколи сама собі говорю "припини всіх жаліти"))

3. Petrov

Petrov Well-Known Member

Неет, смотря в какой ситуации. Все от ситуации же зависит!
    Если есть шанс спасти отношения - надо проводить санацию, если всё, нет шансов, тогда рубить с плеча.
    Жалость... Хорошее чувство, но только тогда, когда она на самом деле нужна. Вот кто более жалостливый, тот, кто сразу разорвал закончившиеся отношения, или тот, кто из "жалости" будет продолжать тянуть кота за хвост, прекрасно понимая, что отношения прежние уже не восстановить? Я думаю, первый вариант.
    Насчет отличия между мужчинами и женщинами: думаю, пол тут не при чем, главное, какой человек. )) Я бы никогда бы не смог бросить девушку, зная, что она меня любит, при этом даже если бы я ее не любил. Просто не могу по определению так поступить никогда. А вот меня бросали!
    Так что это все очень условно и индивидуально.

• Подобається Подобається x 3
  4. Kergudu

а вот тут помедленнее пожалуйста)))) Это как это???) Не любить, а терпеть? Не бросать, а жалеть? И сколько такие отношения могут продолжаться? Пока не стошнит? Зачем такие муки? Кому от этого хорошо?

• Подобається Подобається x 1
  5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Не знаю, скільки. І не знаю, кому добре. Знаю тільки, що точно б не змiг. ))

6. Kergudu

І змогли б отак жити, не кохаючи? Життя ж одне, іншого не буде

7. Petrov

Petrov Well-Known Member

Так, зміг би, я дуже витривалий і вмію працювати над собою ))
    Але от точно знаю, что кинути - точно б не зміг.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Kergudu, хоч це все балачки.. А от що може людина насправді, а що не може, ми узнаємо виключно в діях і конкретній сітуації, особливо якщо говорити про рішучі дії. ))
    Раскольніков теж не думав, що він зможе вбити. Так, у нього був план, але він не знав до останнього моменту що зможе його реалізувати.

8. Flametta

Flametta Well-Known Member

Ой, не кажи "гоп", доки не перескочиш! :mocking:

Это пока не побывал в такой ситуации.. Вообще, любовь нелюбимого (ну и нелюбимой, полагаю..) - это такой камень на шее, тяжесть, которая бесит нереально :sad:.. В человеке, который не нравится - бесит же всё, любая мелочь..

На ХарьковФоруме один такой тему открыл: его сильно тяготила нелюбимая жена, спрашивал, как бы поделикатнее от неё "здыхаться", т.к. "человек хороший" :mocking:. Зачем было жениться.. :dntknw:
    Но факт таков.. Хоть и хороший человек, и даже красивая - а раздражала. Хотя тоже собирался "терпеть". Не вышло :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  9. Kergudu

згодна) я була в такій ситуації, нервує, як ходить, як говорить, як їсть, нервує все...а йому як пороблено, нічого не бачить, тільки "світлий" образ на горизонті )))

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Шансів вже точно немає. Ми його втратили ще чотири роки тому. Думаю, що він теж жалкує адже то була його ініціатива, не я розірвала.... Навіть не думаю, знаю що жалкує. Бо й він був тоді щасливий. тільки пояснити ту помилку чомусь не може.
    Ми змінилися, нас змінило життя ...нове ...без один одного.
    Так. серце щемить і ще болить та рана, але потрохи загоюється . Зараз ми дуууже рідко спілкуємось.останній раз було 8 березня і ось хнову на його ДН. Мене тішило, що своє свято він святкує і в самоті. :yahoo:
    Чи хотіла б я повернути все? Так. Тільки до того моменту коли він зник з мого життя. Тобто, треба зробити амнезію на останні чотири роки.:)
    Мені вже не боляче, я вже не плачу (тільки сумую) ...і мені приємно з ним спілкуватись, нам легко бути разом,але ми не друзі.Не можуть бути друзями ті, кого раніше кохали..Я навіть затрудняюсь визначити хто ж ми справді ? Мікс кохання, дружби, ненависті, розпачу, злості, жалю,надії, мрій та минулого щастя.
    Я не хотіла хірургічного втручання. Мені подобалось страждати, відчувати біль, це був який мазохізм про який я зрозуміла згодом. Спочатку було просто величезне горе і не розуміння як жити далі.

Все стало на свої місця потім...через кілька років. За це я можу подякувати нашій Олі-Un.Known . Оля довго не говоре, скаже пару слів, але таких, як відро холодної води на гарячу голову :haha:

Народ, кохайте, закохуйтесь, страждайте, радійте........живіть і будьте щасливі. !
    Я щаслива тим, що в мене було і буду щасливе тим, що буде.:)

І так...Доброго дня!

Блін, голова знову болить :ireful1:

11. Kergudu

) давайте про хороше)

іду купувати квитки в театр) треба собі створити настрій)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Живем с женой уже 20 лет вместе и вчера она пыталась меня поцеловать.... посоветуйте, что делать?.... может я ей нравлюсь? :)))

12. Evg

Evg Санкт-Петербург

Всем привет!!!:drinks:

Шо тут?

13. Kergudu

я тут :)))

14. Petrov

Petrov Well-Known Member

Kergudu,до речі, до якого спектаклю йдете? )

15. Kergudu

глянула репертуар, все вже бачила)) тому вирішили йти на "Назар Стодоля"))

16. Evg

Evg Санкт-Петербург

:give_rose:

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

С антрактом? :)

17. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Приємно познайомитися, цар! я така людина :mocking: Це не залежить від статі ,більш від рішучості та залежності від іншої людини матеріально ,статус , морально.
    Не розумію нащо розводити болото в відношеннях, якщо людина ,що поруч , не може дати що вам треба і губиться спільний погляд на майбутнє.
    Уходити від коханої людини не так тяжко ніж відчувати відсутності взаємності.. ( це не в сенсі кохання ,а відношення один до одного , вчинків тощо..) Треба просто згадати про гордість , самоповагу.
    Для кого жалість? собі робите послугу ведмежу, бо це ж як зубний біль, якщо не лікувати вчасно то можна ще зараження крові отримати..і ще більш тяжки наслідки.

Alias , шанси є завжди ,я не обнадією, та це повинні хотіти обидва , ви повинні чітко зрозуміти - потрібно вам це чи ні, бо люди не міняються , лише розкриваються приховані грані , і не зрозуміло чи алмазні вони , чи битого стакана .
    Чоловік знає що треба робити і як "стримати" / завоювати/ жінку біля себе. ;)

Last edited: Jul 16, 2014
    • Подобається Подобається x 5
  18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А любовь такая штуковина, что сейчас вроде обожаешь, а через 10 минут думаешь: "Прибыл бы".
    Себе запретил раз и навсегда влюбляться в женщин. Лучше в детей, котов, природу, Шерлока Холмса, ночное небо.
    Не вечна земная любовь. Ветряна.
    Раньше любил любить, а сейчас перегорел.

19. Evg

Evg Санкт-Петербург

Это не от "любви"... это от настроения :)

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Моего или ее?
    Вашего или ее?
    Кто утром 3,14здешь включает?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)