Доброзичливі балачки - 10

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем ArtCool, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

та неее , просто: про котів не можна ,про інтимне теж, про жіноче на ДП , про їжу так- сяк всі їсти хочуть , от ще і анімацію/ картинки зась ? а що можна? :)))
    зи: Обідня ))) Dzeko, роздраконив апетит , а сільниця радянська ,Раритет ,в мене теж така ))))

2. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

та тут можна про все, просто подав ідею про окрему тему. а заборон в цій темі немає. Чи не так?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доброго вечора!
    Я сьогодні їздила в Миколаїв...перегрілася, зморилася тепер мене морозить і піднялася температура..Літо...хай йому грець!
    А нічка була...ммммм! Майже до ранку проговорили з...бувшим.....:blush: львів"янином

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Вже не перевчиш. Якби мій батько взнав, що кицька ходить на унітаз...ото б скандалу було:))
    У нас така сама придурошна, гребеться по 10 хв., потім приходиться все навколо прибирати.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А наречений шо скаже?

Вона бачить світ по іншому, не розуміє шо лоток закінчується. Думає шо всюди земля.

5. Alias

Пофіг. Я б хотіла, щоб "бувший" був нареченим.

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:scratch_one-s_head: Заплутана історія.

7. Alias

та нічого особливого...:) Просто я однолюб..ка:))

8. lia lemony

він ще не "минуле.." якщо досі є "балачки" , бажання ..

• Подобається Подобається x 2
  9. Flametta

Flametta Well-Known Member

Минуле-минуле :yes:

Ну и что из того, что разговоры, желания, вздыхания? Я несколько лет так: "разговаривала, вздыхала" по бывшему, даже когда уже с нынешним жила. Только спустя какое-то время наступило окончательное понимание, что как это замечательно, что с бывшим ничего не получилось.

Правда-правда. Там, им, "сверху", всё равно виднее, "кого з ким парувать", не перепутают. :mocking:

Alias, всё к лучшему, сама увидишь.. :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  10. Petrov

Petrov Well-Known Member

Я думаю, що гірше нема, ніж спілкування з бувшими (звичайно, ІМХО).
    Багато людей говорять: "Давай залишимося друзями, навіщо розставатися зовсім??" А коли спілкуєшся з бувшим/бувшей, то так важко перевести їх до статусу друзів, всеодно вони "бувші", всеодно думаєш про той час, коли він/вона була небувшим/небувшей, але розумієш, що це минуле. Але й не минуле, бо воно зараз є, ти його бачиш, спілкуєшся з ним... :facepalm: І неможливо почати нові, повноцінні відносини.
    Коли в мене була аналогічна ситуація, я рвав жорстко, боляче, різав ще живе. Спочатку було дуже важко, але, як не дивно, така шокова терапія зробила свою справу: вже через два тиждні я зміг не те, що її розлюбити, а, навіть, не думати про неї, хоча там така любов була, що цього просто неможливо було забути. Однак, час лечить, тільки якщо змусити час працювати на себе.

• Подобається Подобається x 4
  11. ArtCool

ото вже сплюхи. ДОБРОГО РАНКУ!

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Слава Йсу!

13. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

не всі вміють так різати) хіба можна так боляче робити коханій людині? хоча деколи і затягувати не можна, бо у когось з двох буде надія, що ще все можна повернути...

доброго ранку)

• Подобається Подобається x 3
  14. ArtCool

Героям Слава!

15. Petrov

Petrov Well-Known Member

Доброго ранку! ) Як у Вас там погодка? :)
    Знаєте, є така професія, хірург. Жорстко, боляче, але необхідно! Коли розумієш, що вже все й що вам ніколи не бути разом, тоді допомогти можуть лише хірургічні міри, не тільки для тебе, але й для колишньої коханой.

16. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

спека буде знову) +27

треба і мені скальпель купити :))) а то я все тактовно і повільно пиляю, а треба хрясь і все :)))

17. lia lemony

Минулим було б якщо вона від теперішнього дитину хтіла , таке не важко відчуті іншій людині , чи багато таких хто "витримає" таку "байдужість" ?! Ніхто не хоче бути №2 .
    Авжеж це до найкращого , бо ми завжди порівнюємо , хоча і не завжди вибираємо більш "вигідніше", найкраще..

Не знаю хто там "зверху", та щось мені не подобаються так "досліди" на людях , і головне питання " нащо таке робити?".

Добрий ранок!

• Подобається Подобається x 6
  18. ArtCool

да ну! я в шоці чого ж так швидко час летить?

19. Petrov

Petrov Well-Known Member

lia lemony, вересень - це умовна осінь, так що будемо оптимістами: 62,5 відсотків ще!! :yahoo:

20. lia lemony

тому хірургів не так багато))
    інколи хірургічне втручання може привести до наслідків на все життя , от як наприклад з жовчним міхуром коли вирізають ,- жити можна , так є наслідки)))
    А от якщо перитоніт - авжеж треба різати. :mocking:
    Краще не допускати до критичної стадії ...як вчать лікарі - треба робити самоаналіз/обстеження профілактичне. ;)

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

от тому що умовний і є вересень ..по прикметам осінь буде рання , а зима холодна..вже калина та горобина почервоніла , та і листя жовте летить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)