Доброзичливі балачки - 10

Discussion in 'Життя форуму' started by ArtCool, Jul 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а я во втором классе сразила наповал учительницу, выдав в списке прочитанной литературы "как закалялась сталь". как она потом бабушку мою ругала! а со мной ничего сделать не могли - отправляли гулять, а я книжку под подол и в уголок двора спрячусь и читаю... пока мальчишки не найдут, книжку не отберут и не погонят в казаки-разбойники играть)))

• Подобається Подобається x 6
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я вот как то совмещал в детстве и футбол и книги, если времени не хватало, то читал ночью под одеялом или когда делал уроки, за что огребал от отца. Читал во время уроков в школе или лекций в институте, как то друг принес мне Конецкого, я начал читать на леции и так ржал что меня выгнали, а Конецкого люблю до сих пор. А библиотеки и библиотекари это вообще песня, я одно время по существу жил в библиотеке

• Подобається Подобається x 1
  3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

О... Видели б Вы лиТцо учихи, когда после задания "выучить что-нить из Блока"(откуда ж знать, что дитё не каждое только "христоматьеё" читает :crazy:) я задекламировал(ну, как учили в пионЭрско-комсомольском "детстве", с чувствой, с толкой, с расстановкой :crazy:) в 8-м классе Его "В ресторане"...(я - комсомолец, совоксексанет, физматшкола, 32 в классе, но только 6 парней :crazy: ууууууууууу.....:crazy:)

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

У меня учиха - сволочь комуняцкая, отобрала так сборник Стругацких... На уроке... :crazy: Ну успевал выше нормы, не шумел, чё ей, блин... :crazy: До сих пор географию ненавижу :crazy:

• Подобається Подобається x 7
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

А в мене трохи плани переформатувалися - з запланованого побувала тільки в стоматолога. Нічого, зате завтра класний день буде:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Evg

Evg Санкт-Петербург

[​IMG]:)

• Подобається Подобається x 4
  6. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

отакі вони стоматологи, люблять увагу)))

http://www.vokrugsveta.ru/news/15190/
    до чого техніка дійшла..а якщо зламають "хакери" :mocking: або почне вхідні рахувати :)))

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Йой... у нас тут спогади. Чисто як в якомусь кіні, - та хіба ж це зима? Во в наше время була зима... :)))
    Точно! Працюю всього кілька годин а далі... гуляй душа. На вихідні маємо вилазку на украйонський хфістіваль. Руслану будемо слухати, як ся вдасть.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Ви мені нагадали як мій тато оповідав подібну історію. Він готував концерт і дав завдання дітям навчитись пісню про партизанів. І одна дівчинка прийшла і заспівала пісню. Мій тато послухав, запитав хто навчив. Дівчинка сказала, що бабця. То тато їй сказав, що то гарна пісня тільки не про тих партизан. :)))
    Так до слова, мій тато розповідав, що на його селі хлопці з лісу довго були, тому колгоспи до них прийшли дуже пізно. Тато вже свідомим хлопцем був.

8. Іспанка

Педикюр, різні маски, скрабики і креми - що ще потрібно жінці для щастя?:) Буду пахнюча і красива.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Наталю, вважєй! Бо он бідний карабін втратив дар мови. :)))

• Подобається Подобається x 3
  11. lia lemony

;)
    Умным родиться не хитрый секрет,
    Мужеский ум либо есть, либо нет.
    Женская прелесть иное,
    Дело оно наживное.

https://www.youtube.com/watch?v=cNNmsF-LFiY

• Подобається Подобається x 7
  12. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  13. Evg

Evg Санкт-Петербург

:mocking:

14. Іспанка

:cools:Краса - страшна сила))) І то я тільки частину свого арсеналу застосувала:mocking:

15. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Точно. :haha:

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. lia lemony

Mathilda, а пісня з вогником, натяком.. "усы и шпага -все при нем. " :blush::mocking:
    приступ романтизму.. безмежного кохання яке не відповідає на питання "чому?" :cry:
    http://www.youtube.com/watch?v=RhjcnL-Z458

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Evg, ви того ..не провокуйте , а то є теж алаверди та контраргументи . :)))

18. Evg

Evg Санкт-Петербург

[​IMG]:)

19. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

самый присту романтизма - это вот
    я уже который год под нее рыдаю горючими слезами - и так хорошо потом на душе становится

20. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Відчуй біль її хлопця, що має "зарадити з цим щось"...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)