Доброзичливі балачки - 10

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем ArtCool, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ага. :))) Но у нас не так уж часто народ в библиотеку приходит, так что нормально.

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

• Подобається Подобається x 4
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Всегда мечтал быть библиотекарем, этжеж сутками читать можно, а с учетом недоступности литературы человеческой в "лучшие времена сссрии" - РАЙ... Так всю жисть и выбирал между поваром и библиотекарем, пока служил :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  3. Evg

Evg Санкт-Петербург

Клиентов надо "воспитывать" :)

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

посилати? :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Evg

Evg Санкт-Петербург

Приучать...;) к своему "режиму"... шоб с утра пораньше не лезли... после обеда не беспокоили...:)))

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Да... я в армаде тоже к знаниям стремился... такая шикарная библиотекарша была... мечта :preved:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все закінчується одним і тим самим.

• Подобається Подобається x 1
  7. Moskal Charivnik

Вот всехда так!! Чуть шо, сразу о секасе о вечном.:crazy: Я в технаре еще от скуки дорвался до библиотеки, читал в читалке "невыносные" книги. От обеда и до закрытия(аж слухи пошли смешные :blush:) Библиотекарша була молодая и ничего себе так(душевная), пожалела(репутацию свою, наверное) и стала разрешать с собой брать "только быстро".:crazy: Я тогда дорвался так, что день с ночью перепутал в читальном запое :crazy: , хорошо, что свободное посещение оформил.:crazy: Литература тот еще яд наркотикпродукт... А вот ни в срочку, ни потом как-то было не до чтения, аж до последних лет 7-5 перед уходом... хотя библиотекарш хватало:crazy:

Останнє редагування: 10 лип 2014
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мама забороняла по ночах читати, то я з ліхтарем під ковдрою..підвів ліхтар, бо треба було батарейки, так мама мене вичислила тому шо я часто батарейки купував..

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Боже, які діти, а я думав лиш я якийсь незрозумілий - всі діти на футбол чи по дворам тинятися, а я в бібліотеку. Нарешті я знайшов таких самих!

10. Moskal Charivnik

Тю... Зібрав п’ять пляшок от й батарейки й мама у спокої :crazy:

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а, кулєра :facepalm:... а я за них годинник купив...

12. Moskal Charivnik

Не любив футбол ніколи. Як й будь-які командні види спорту... :crazy::crazy::crazy: "Двадцать два дурака... да по три рубля..."(с)

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Не бреши, шмайсер чистив та мастилом клюмби поливавись, а кажеш, "у бібліотеку" :crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По телевізору хіба шо. В школі я йшов в пятницю ввечері в дитячу бібліотеку і набирав вісім книжок, за вихідні всі прочитав, приношу в неділю назад, а бібліотекарка кричить "Нашо брати книжки, якшо не читаєш??". А в школі прийшов в третьому класі і кажу "Хочу книжку про "Барона Мюнхаузена", а бібліотекарка каже "Приходь в 5-му класі". Ну не дурепа?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мдааа...от шо значить не було інтернету :)))

15. Moskal Charivnik

Тю... Зато були гуртожитки медакадемії та педінституту :crazy: А у дитинстві в дівчат "скакати на резинці" мало зовсім інший сенс :crazy::crazy::crazy:

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

еее, та ти шибеник.. :)))

17. Evg

Evg Санкт-Петербург

Как правило да, но сам процесс к достижению... знаний :) весьма разнообразен...

18. Moskal Charivnik

Нажаль, я ТОРМОЗ!!! скромно й чемно був вихований :crazy:............... Нічого кращого у тотій общазі не вігадав, як покурити медицинські підручники та з першого разу(після шести років вештання) у пастку потрапити одружитися :crazy:... А варіантів у хльопця з гітарою було, певно, чимало :cools::crazy: Тіко медички такий кумедний й цікавий народ, слів стіко знают всіляких... :crazy:

19. Evg

Evg Санкт-Петербург

[​IMG]:rock::)

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

[​IMG]:)))

20. Moskal Charivnik

О... Мені "не ту" дали книжку про Гулівера у міській бібліотеці(у дитячій розібрали, чи що)так... Я у школі мало нонґрата не став:crazy:, як вчительоха літри почула мій переказ про прозорих людей... Свіфт то ЯДЕРНА штука, виявилось й Гулівер мав тотих пригод КУПУ...:crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)