Доброзичливі балачки - 10

Discussion in 'Життя форуму' started by ArtCool, Jul 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

я так і зроблю, але чи допоможе, у будь-якому випадку пошкодую

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

класно, але мало))

2. Evg

Evg Санкт-Петербург

• Подобається Подобається x 2
  3. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

якаааааааааааааааа... сукня... ехх собі таку хочу..ммм

• Подобається Подобається x 1
  4. Evg

Evg Санкт-Петербург

Мда... аппетитно :preved:

5. Kergudu

а я вишеньки такі хочу))

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

А чому ви відразу на негатив налаштовані?;) Чому думаєте, що пошкодуєте? Краще зробити і шкодувати (а може і не шкодувати, може якраз на краще вийде) ніж не зробити і іі потім мучитися "А якби я зробила, що би було?"
    Це щодо того, що ви на ДП писали?;)

7. lia lemony

ага.. ще і Меттью Макконакі з "нової гвардії".))))

8. Kergudu

ні, не це

9. lia lemony

хм, якщо так песимістично , то тоді можна обрати те що понесе менш негативних наслідків , не так шкодувати треба буде..

тоді включайте :mocking: вмощуйтесь зручніше ))
    http://www.kinopoisk.ru/film/586488/

10. Kergudu

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

тому що я - реаліст, який ближче до песиміста, ніж до оптиміста))

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

то вже завтра, сьогодні вже очі злипаються)

11. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так... всем добрых снов :give_rose:
    Не забудьте... Карабин просил свет выключить :)

12. lia lemony

Kergudu,мені тут кажуть , що чоловіка треба борщем смачним та варениками чарувати.. а сідниці то таке... от чи брешуть ті чоловіки , не розбереш , що треба.:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  13. Kergudu

Evg, гарний вірш)) пахне від нього не тільки кокосами :)))

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

та ну...невже тільки вареників їм і треба?))) це тоді б дівчата всі з варениками ходили, а не в міні))))

14. lia lemony

У реаліста є два варіанта ,в обидва напрямках ,а в вас тільки один.. так може дати собі шанс?!!!!
    еххх, я б вам розповіла три "серіальних" сльозивих історії... от тільки потім взагалі сусідів затопимо , а ми ж боремося за - дом с высокой моральной культурой (с):mocking:

15. Kergudu

це Ви про що зараз?))) дати шанс заснути чи сидіти тут до ранку?)))

16. lia lemony

якось дуже давно , мені знайомий досвідчений чоловік казав -- " ходи хоч в мішку, а ми (чоловіки) ваші жіночі принади все одно побачимо". )))
    Міні , то для самих жінок , психологічне самостверждення , ну і на живця ловити. :)))
    Та кохання авжеж їм треба , але ж смачне кохання ще краще. :mocking:

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

дати шанс зрозуміти що вирок не обов'язково виносити.. поспішно , безапеляційно , ви ж розумієте що все дуже відносно у житті.
    хоча мене самій , все частіше, приходить на думку щось фаталістичне , вибір це лише ефемерність який лише вводить нас в оману ,і оці дурниці про випробування що роблять сильнішою людиною -- для чого усе це..?якщо неминуче..

17. Kergudu

ну не кажіть....всі чоловіки хочуть бачити тебе в платті, з декольте, міні-бікіні і т.д.))) кого б не спитали, всі чекають весни і літа, коли жінки скидують з себе лишній одяг))))

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

все не так страшно) вибір простий - переїжджати жити в інше місто чи залишитись у Львові))

18. lia lemony

"закрите" тіло вабить не менше . Відкрите це більше - хіть..
    Гарна,красива жінка може бути "мінімум" одягнута та не приваблювати чоловіка.
    Взагалі я відчула цю різницю в одежі коли подорожувала по Грузії , хоча і православна країна , та моральні засади збереглися , відразу відчуваєш різницю між двома цими поглядами - "хіть" та "приваблювання". Це я для порівняння з нашою теж православною культурою .. де вже багато меж зруйновано..на жаль .

• Подобається Подобається x 3
  19. Kergudu

згодна на всі 100. Але чоловіки хочуть бачити жінку жінкою, і бажають замість джинсів все ж таки бачити на тобі плаття. Хай не відкрите, але плаття

20. lia lemony

простий і не прости одночасно. зрозуміло терзання .
    Якщо за чоловіком , цікава робота ,чом ні ? інша держава? за "домом" завжди туга буде, та чи буде місто за вами "сумувати"?! завжди можна повернутися..та то моя думка..в мене був не раз такий вибір з "переїздом "

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)