Доброзичливі балачки - 10

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем ArtCool, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya enjoy the silence

Ех, а я колись любила. Сама ж бо лiтня:))) Море, спека, вiтер)
    Але 22 у Львовi, а не 35!

2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Wili,колего, як я Вас розумію)

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

я вже нічого не хочу, впасти б десь у холодну воду

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То наберіть у ванну та й лежіть.
    А мені найкраще під кондиціонером. Ось зараз так прохолодненько, що можна й гарячої кави випити - не спітнієш :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в мене нема кондиціонера. І гарячої води нема.

5. Kergudu

на роботі неправильно зрозуміють)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Я тоже сижу и мечтаю, хорошо бы на работе поставили бассейн, и разрешили ходить в купальниках. :mocking:
    У нас жара больше 30 градусов. :wacko:

7. Kergudu

тогда мужская половина коллектива точно бы не работала))

8. Mathilda

Вот интересно, почему я люблю фашистские марши слушать? И советские песни люблю, особенно военные, и там, где про Сталина? И революционные песни тоже?
    Хотя в реале у меня полное неприятие фашизма и всего тоталитарного, несовместимость - жутко и противно, когда люди говорят в один голос и шагают строем.
    А песни люблю, и ничего не вызывает отторжения. Странно? :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Да я думаю, никто бы не работал. :mocking:

9. Finya

Finya enjoy the silence

Это какие?) Под Ульм, под Ульм, под Аустерлиц?:)))
    Может, вы сентиментальны?

10. Mathilda

11. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

тут не в цьому справа . Окрім того що усі німецькі марші , різних часів, були написані талановитими композиторами , ритм , єдине підсвідоме дає потужний для дій, підбурює бойовий дух ..
    Радянські в свою чергу - калька з німецьких , і не тільки марші , поп.пісні теж звідтіля, неначе не вчора злодюжки у музиці з'явилися )))

хехх, вчора по першому національному Роксолану показували українська мова жахлива містами ..ехх, ото кохання ..Чи в нас люди розучились любити..
    Серіал відреставрувати і була б ляля.

• Подобається Подобається x 2
  12. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

не разучились - просто время слишком быстро летит и отвлекающих факторов много...

13. Kergudu

вміють, але напевно в юні роки, коли все вперше, коли здається, що життя закінчиться, якщо не разом...коли хочеться бачити ті очі, говорити ті слова, і не втомлюватися....не відволікатися на баняки, комп"ютер...) а зараз хто потоне в моїх очах?)) всі з досвідом і обережно підходять з рятівними колами на животі)

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

в мини-юбках)))

• Подобається Подобається x 3
  14. lia lemony

вік тут не до чого , від людини залежить , бо чим молодий "хвойда" від старого відрізняється? ;)

15. Kergudu

вік тут при тому, що ще не "розбалувані" жінками)) а потім їх же ж нічим не здивуєш)) і закохатися важче, і почуття вже не ті, і розрив переносиш легше) стійкіший стаєш)

а від людини залежить -- то так) не кожен здатен

16. lia lemony

так ,мораль ( кохання) циклічна , та одночасно зрозстають покоління які "позбавленні" передачі батьківского /дідівського досвіду відносин=почуттів , такі собі моральні інваліди..
    А фактори то таке - відмовки завжди можна знайти , не одну так іншу..
    наприклад, ги-гиии , нещодавно зробила натяк про обручку , так хлоп зник як вітерець-зефір навесні ))) авжеж знайдеться "поважний" фактор .:mocking:

17. Kergudu

декотрі чоловіки панічно того бояться) а так подумати, воно нам треба?

18. lia lemony

не "розбалувані" це хто? "ботаніки" невинні ? :)))
    Закоханий завжди здивується..
    розрив переноситься легше може від того, що це він не один-єдиний ,а черговий..

19. Kergudu

це ті, хто лише вчиться любити)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

розміру талії коханої)))

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

коротше кажучи, де мій Сулейман?)))):)))

20. lia lemony

та що там боятися ...не вийде , то до мамки з торбинкою пішов би. :)))

подумала....мг. так ,треба , якщо звісно ми про родину, а не про спімешкенців як у кримінальних новинах;)
    хоча напряга для жінки там більш , іноді буває)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)