Доброзичливі балачки - 10

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем ArtCool, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я вже вернулася з різними покупками :) треба готувати, прибирати, потім працювати, ой-вей, як мені ліньки :) і форумна залежність заважає :)))

• Подобається Подобається x 4
  2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ага, добряче гальмує роботу ;), а я вже поприбирала і прання закинула в машинку, дай Боже здоров"я тому, хто "автомат" придумав - закинув і переться, а ти собі тим часом на форумі теревениш :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  3. mrochkizm

Я вже в понеділок прати буду - в нас сьогодні стояки труб в будинку міняють, вчора кооператив наш попередження вивісив, що води з 10 до 17 не буде. Щоправда, воду відключили аж в 16 :))) то я не закидала прання, бо боялася, що вода в процесі пропаде, а тепер вже таки відключили :)
    Правда, то не страшно, бо ми зробили стратегічні запаси води :)

• Подобається Подобається x 2
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

mrochkizm, я себя хорошо веду, можешь от наблюдения за форумом отвлечься. Хамить не буду никому, даже с Джеком связываться не стану, настроение хорошее, не располагающее к дракам.
    Ежевика в Питере не вызревает, у меня есть куст, но бесполезный, так и не успевает почернеть до осени.
    А коробочка грамм 200 бешеных денег стоит, даже не заморачиваюсь. Парагвайские персики у вас свои или привозные?
    13 гривень - цена смущает. У нас в 4 раза дороже, даже если у узбеков брать.

5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Пусть не смущает, так и есть. :)))

6. mrochkizm

Не знаю, звідки персики, не запитала, підозрюю, що свої. Біля мене персики в різних місцях від 48 до 57 рублів по офіц. курсу, нектарин 57 рублів, літра ожини 23 рублі, в нас її продають літрами, а не грамами.

7. terRen

terRen Дуже важлива персона

А я пішла за різними... :))) і куплю пиво, буду лікер робити:drinks:

8. NorthWind

Ты ничего не перепутала?
    Да и фиг с ним, пойду тоже за пивом, но ликер из него точно делать не буду!

9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А ми на весілля... Еххх... :cools::crazy: Ще одного хлопця нині у кандали...:crazy::crazy:
    - Татку, а правда, що коли я одружуся, то нарешті дізнаюся, що таке ЩАСТЯ?
    - Так, синку... АЛЕ БУДЕ ВЖЕ ПІЗНО!.. о_О:haha:

• Подобається Подобається x 5
  10. NorthWind

Как это выглядит технически?
    Персики в банке? Не все влезут, есть большие в диаметре. Литр - мера объема, ничего не понимаю.:blush:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

И свои и молдавские есть.
    З пива?о_О

В них ягоди літрами вимірюють. :mocking: 1 л чорниць, 1 л ожини :))) Літровими банками міряють.

12. NorthWind

Наши узбеки говорят - давай на пийсят, хороших положу, мою сестру вспоминать будешь, она собирала, дерево трясла, у неё сиськи, как этот абрикос, только больше!

13. mrochkizm

Персики в нас на кілограми, а ожина, малина, чорниця, порічки, смородина і т.п. - на літри йдуть, вишні, черешні, полуниці - теж продавали на кілограми :)

14. NorthWind

Знаешь перевод?

15. mrochkizm

Смородина красная ;)

А взагалі я досить довго плутала, що саме означає крижовник, що - ежевика, а що - земляника :) Решта ніби менш-більш схожі назви :)

16. NorthWind

О, этого добра 5 или 6 кустов, только никто не ест. Я чуть-чуть черной пообираю, да и то так себе.
    Зато какая у меня есть слива! Даже вы, южане, обомлели бы!

17. mrochkizm

Нарвіть заморозьте на зиму, або зробіть компотів, зараз і на закрутки, можна до випічки додати, смузі-коктейлі усякі поробити ;)

Террен, поділіться, будь ласка, рецептом лікеру ;)

18. NorthWind

Не война бы, передал Терренке с поездом своего. Я не такой мастер, как хохлушки, но Ритка не хуже умеет, только мне не даёт.

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это не беда.

Вот у болгарских товарищей : диня-арбуз, право-прямо, а стол-стул . Вот это беда, для того, кто не знает. :)

А вообще, украинский и болгарский, самые главные славянские языки, по моему скромному мнению. Ибо от них остальные и пошли, только видоизменились в чём то, зачастую некоторые слова до иного смысла совсем.

• Подобається Подобається x 5
  20. NorthWind

Вы были в Болгарии? Отпуск маячит, а так и не решили - куда.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)