Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... маєте рацію..... але я говорив не про це.... пс. оригінальний сайт, але я би його зробив українським...
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... На самом деле он интернациональный . Канарис например пишет на украинском.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Да не обижайтесь, я с интересом просмотрел фотки, никогда не был в вашем городе, постараюсь следующем летом заехать, просто вокзал меня потряс, а поезда у вас ходят?
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Не докінця зрозумів за що напали на людину? Хто там в кого що вкрав? Чомусь я більше ніж переконаний що тут 80% злодії, але може я й помиляюсь.... Хто віндовз піратський юзає хто офіс, хто ще гори всякого софту ... Це так по українськи "я вкрав, але він вкрав більше, тому я кращий", ги ги ги ... Додано через 46 секунд забув додати "Бандитам тюрми!"
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... злодіям -- тюрми, бандитам -- шибениці, народу -- справедливість... (старе унсовське гасло, яке рухмани поцупили, як і багато що іншого) помиляєтеся.... є ж різниця між "оцінити ідею і намалювати ручками схоже\своє" і "поцупив чужий диз і поставив свій цопірайт".....
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... та напевно є але.... все відносно особливо в питаннях "інтелектуальної власності" в нас все ДУЖЕ відносно
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... ну та звичайно, що все відносно..... особливо про інтелектуальну власність згадують часто-густо ті, хто самі щось вкрали.... наприклад, дуже відома (у певних колах) особа: едічка, який взяв безплатний пхп-нюк, частково змінив код і почав продавати під назвою "слаед"..... і ще є один розумник, який таким самим чином зробив з опенсурсним к’ютпхп і почав продавати в якості модного "дата лайф енжин" (терпіти не можу, так само як і жумлу)....
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... ну це у вас, як би то виразитись "внутрі цехові розборки"... що значать всі ті модні слова я не докінця знаю ... але я проінше от дивіться, беремо середньостатистичного користувача ПК. Що в нього стоють за софт? В основному все крякнуте, починаючи від ОС закінчуючи ВінАмпом. Хіба не з тої самої опери? На рахунок того що перепродавати то що було опенсорс, то вже занадто але... проблема ж не в тому що продають а в тому що купляють
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... це "трошки з тієї опери", але "не зовсім".... а якщо подумати: зовсім не з тієї.... опенсурс -- це підхід до програмування.... те, що ви кажете схоже на те, що я взяв би "віндовс", поміняв кольори інтерфейсу, змінив назву на "пуперс" і почав продавати....