Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Согласен, когда поджимают сроки, и хочеться заработать денег, такой подход оправдывает себя, но для профессионального роста и понимания тонкостей web-разработки (как впрочем и не web ) иногда бывает полезным изобрести колесо.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Повністю згіден, але все приходить з часом, і вчитися також треба, для того щоби зрозуміти суть роботи. А з часом, зібравшо всі свої напрацювання в одне ціле, створити свою систему. Всі з чогось починають, і ше ніхто не написав цілу систему зразу з першого разу. Все робиться поступово.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... А сразу целую систему писать и не надо, можно начать с простого сайта-визитки Додано через 49 хвилин VasTerDes http://www.diogenes.ru/ Это ваш филиал? :D Додано через 1 годину 21 хвилину Похоже терки об авторских правах будут не только с Львіврадой :D
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... http://www.vasterdes.com http://www.diogenes.ru/ Найдите 10 отличий :D Додано через 13 хвилин Что грубо? Или вы хотите сказать что студия diogenes.ru украла у вас дизайн и весь контент сайта? :D Ну тогда чтобы реабилитироватся перед вами за свою грубость, придется написать им гневное письмо и потребовать прекратить нарушать ваши авторские права :D
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... дякую,а то я думаю, де то я то вже бачив,гадав що помилився.Ги.... не тільки співають під фанєру.Ручки то шаловлівыє.... Додано через 3 хвилини Фу аж немприємно стало... піду руки помию
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... А ніхто такого і не говорить. Мені сподобалося, я забрав. А це про що?
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... В подпись себе добавьте, чтобы сразу было ясно кто вы такой :D
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Все добавив, так легше. Так вот...... П.С Мені, навіть, подобається.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... пофигу Продолжайте в том же духе, и скоро вам еще больше "сподобається" :D Додано через 44 хвилини Тут еще хуже, под чужую фанеру поют, и выдают ее за свой натуральный голос :D
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Мені здається суть проблеми в даному випадку полягає не в тому чи сайт зроблено на СМS чи власними руцями - це вже питання рівня професіоналізму. Істина полягає в тому, що можна і на основі готового "двіжка" розробити сайт, який можна буде назвати авторським, враховуючи вклад автора в дизайн, стиль, можливо якісь індивідуальні рішення. Ну але звичайно, коли береться стандартний СМS, загальнодоступний шаблон і т.д. та представляється на суд громадкості для оцінки фактично робота інших людей - це мабуть така собі "мания величия". Оскільки працюю в даному напрямку приблизно на такому ж рівні , як і Ви VasTerDes (тобто поки що не знаю РНР, і тому використовую готовий двигун), дозволю собі Вам порадити спочатку принаймі навчитись створювати індивідуальні (авторські) шаблони, і лише після цього наважуватись виставляти для загалу сайт. До слова, над дизайном свого сайту я працюю вже більше 3 місяців і не знаю, скільки мені ще треба вкласти в нього щоб наважитись представити його публіці.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Дякую за конструктивну критику. Звичайно підримую Вашу думку. Просто я хотів показати світу Добромиль і все, більше нічого. А також питав про функціонал, чи добавляти, чи ні. А тут спільними зусиллями, всі дружно взяли і обгадили аж 2 мої сайти. Я ж не видаю це все як АВТОРСЬКЕ. Просто підписався, тому що і перетягнути чужий шаблон, також справа непроста (особливо, якщо ти не ПРОФІ). Отож я прислухався до всіх Ваших слів і буду помалу вчити ПХП, а також перероблю всі шаблони, про які Ви говорили, правда на це треба трохи часу. А хіба там так написано? Це прості фотографії, того що зараз можна побачити в місті, є люди, які давно тут не були, і їм хочеться побачити. Якщо Вам не інтересно, то це не означає, що так думають усі. ------------------------------------------------------------------------------ Додано через 46 хвилин Для ПУПЕР, це, випадково не ваші слова? І такого тут багато: http://www.nulled.ws/search.php?searchid=496743 І Ви ще можете заявляти про викоростання ЦМС (так\ні) ПРОФІ--ПРОФІ--ПРОФІ--ПРОФІ--ПРОФІ--:D:D Додано через 2 години 8 хвилин А тепер порівняйте: і ось це (також Ваші слова) на іншому форумі І як? вони у вас не працюють, бови не вмієте їх правильно настроїти (кодери) І ДОВІДКА: ЧПУ - Человеко понятные урлы, Хочете ще?
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... пане .... скажу чесно: ваша витримка викликає повагу, бо "малишня", яка зробить свій сайт -- дуже нарвана... бажаю вашому бізнесу процвітання!....
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... © 2007 VasTer Design Studio - Дизайн студия Терешко В. © Powered by Vika.CMS 1.4 Final. Все права принадлежат Дизайн студии VasTer Design. Это у вас написано в подвале сайта. Вам вообще знакомо значение значка © и выражения "Все права принадлежат"? пупер У вас вызывает уважение выдержка вора, и вы желаете ему процветания? Гм...
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Я не "малишня", а просто начинаючий. Товарищ, я же извенился и обещал все поменять, а вор оли не вор, это понятия растяжимые, и вообще, надо же как-то начинать.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Не припомню чтоб вы извинялись, да и мне ваши извинения как-то не нужны, извиняйтесь перед студией diogenes.ru. Для вас может и растяжимые, для меня предельно конкретные, украл чужое - значит вор. Не думаю что начинать с воровства это хорошая идея. З.Ы.: Хотел написать про тамбовского волка, но сегодня у меня хорошее настроение, так что хамить не буду.
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... "гмм"?.. чоловік адекватно реагує на критику.... ви, пане, відкрийте інші сторінки форуму, де йдеться про новий сайт і подивіться як реагують на критику.... наприклад, я свої сайти сюди не пощу, бо мені байдуже на думку інших, і ви теж не постите....
Відповідь: Добромиль - місто на кордоні ... Ну не знаю на мой взляд адекватной реакцией на критику vasterdes.com была бы немедленная смена дизайна и всех текстов на сайте, или временное закрытие сайта, пока не придумает что-то свое . Почему-же, недавно запостил durdom.in.ua, правда не для критики (я и сам знаю какие там недоработки), просто проект имхо получился хороший, на злобу дня так сказать , много интересного контента.