Відповідь: добро і зло... Вы Добро или Зло? Результат: Вы злодей! Подробнее: Да вы не просто злой,вы чёрт(НЕОБИЖАТЬСЯ!) =)))))))))))))))))))))) 5+
Відповідь: добро і зло... хм, а що то значе? Вы Добро или Зло? Результат: Вы добрый! Подробнее: ВЫ ОЧЕНЬ ДОБРЫЙ ЧЕЛОВЕК!Вы Святой! :shy:
Відповідь: добро і зло... зло у мене якось стирається із пам"яті. головне - вміти прощати. добра робили багато хто і у великих кількостях. навіть зло вийшло на добро. просто не треба на людей покладатись і вірити у них. вірити треба у Бога. а людей треба просто любити. тоді добро і зло сприйматимуться адекватно. цікавіше питання - кому ви робили добро, а кому зло? чи з наміру чи так, ненароком?...
Відповідь: добро і зло... моЦкалі кажуть: на Бога надєйся, а сам нє плошай..... Богу -- Богове, цезарю цезарове......
Відповідь: добро і зло... і бог Яхве устами котрогось із анонімних авторів каже, що надмірне покладання на Нього - велике зло. гріх, себто.
Відповідь: добро і зло... я говорила про абсолютно інші речі. і це цілком очевидно з мого допису. все до того, що люди надто близько до серця сприймають події життя, образи запам"ятовують, потім їм болить - а все від того, що вони у людей вірили. "краще покладатись на Господа, аніж надіятись на людей". і нащо я пишу це пояснення? з попереднього мого допису все має бути ясно і чітко. а далі - то вже перекручування слів і надання їм не того змісту, що був закладений від початку.
Відповідь: добро і зло... "..... Я принадлежу к тем, кто смертельно ранен двумя великими бедствиями: мировыми войнами и единоличной тиранией ... Оба эти бедствия были для нас своего рода апокалипсисами - откровениями о могуществе мирового Зла и его вечной борьбе с силами Света ...... "А может быть - обойдется, тирания никогда не возвратится? Может быть, человечество сохранит навеки память о страшном историческом опыте России?" Такая надежда теплится в душе всякого, и без этой надежды было бы тошно жить....... ..... Низкий уровень духовности .... Следовательно, искомая этическая инстанция .... на приобщении к духовному миру ... называется праведностью ..... ..... Соцветие религий не только не погибло, несмотря на все средства, ради этого мобилизованные, но именно под влиянием научного и социального прогресса обогащается тем, что сделает мировую религиозность .... ..... Религиозное движение ..., которое ставит своими ближайшими целями преобразование государства в братство, объединение Земли и воспитание человека облагороженного образа; движение, которое предохранит себя от искажений... нерушимой броней высокой нравственности ... праведностью. Праведность не есть непременно плод монашеской аскезы. Праведность есть высшая ступень нравственного развития человека ... Формы же праведности разнообразны; они зависят от времени, места и характера человека. Можно сказать обобщенно: праведность - в негативном аспекте - есть такое состояние человека, устойчивое и оканчивающееся только с его смертью, при котором его воля освобождена от импульсов себялюбия, разум - от захваченности материальными интересами, сердце - от кипения случайных, мутных, принижающих душу эмоций. В позитивном же аспекте - праведность есть проницание деятельной любвью к Богу, людям и миру всей, внешней и внутренней деятельности человека." Д.Андреев.
Відповідь: добро і зло... ага... дуже добре ці люди чинять..... дехто від такого "добра" озлоблюється....
Злом є усяке насилля, а добром є розбудова суспільних стосунків на засадах добровільности та виключення влади насилля.
Цитата з книги "Майстер і Маргарита", Воданд про шпагу: "Як не буває тіні без світла, так не буває добра без зла. Тінь залишають люди тварини, дерева, гори. — То чи не хочеш ти, щоб позбутися зла, стерти все живе з лиця землі, щоб все було оповите голим світлом, без жодної тіні?"
Прямо в яблочко! Навіть я б не сказав краще Ніколи не роблю добра за задумом - може вийти навпаки. Добрі справи намагаюсь творити випадково - коли відчуваю, що інакше не можна. На зло час шкода тратити...
вбивство людини, наприклад, терориста, що мав через кілька хвилин вбити багато людей - добро чи зло? Давати дитині кожний день шоколадку - добро чи зло? Помагати одній людині кожного дня? Чи краще помогти один раз, якщо можливо, але так щоб вона не залежала від твоєї допомоги? Чи може для неї головне не так допомога, як розмова з нею? Отримання шпигуном секретної інформації в нашій країні? Отримання нашим розвідником секретної інформації в іншій країні? Відірваний гудзик в генерала армії? Читання Біблії? Створення великої кількості течій(сект) через читання Біблії? Створення однієї церкви, засновники якої неправильно зрозуміли Біблію?
добро і зло Зло є тим, від чого не повинна страждати твоя совість.А добро відповідно навпаки. Посіяні зерна добра згодом винагороджуються сторицею.
Думаю відповідь є у кожного, бо написано Роби так, як хочеш, щоб робили ТОБІ. ( і то в контексті). Приклад, щоб не було подвійного трактування: Прошу застрелити мене як собаку, коли я перетворюся на москаля і почну вести себе як собака. (щоб не зашкодив жодній іншій хорошій людині) P.S. Застрелити терориста, якщо він не йде на домовленості. Якщо терорист правий, він повинен захоплювати поганих людей, проти яких виступає, або їх родичів. Тоді він зможе сміливо творити справедливість. Дитині можна хоч 5 хв. давати шоколад, якщо їй не зашкодить, і Вам хватить коштів. І т.д. (Свобода вибору між добром і злом) - любов.
Думаю відповідь є у кожного, бо написано Роби так, як хочеш, щоб робили ТОБІ. ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- Я щось не то трохи написала. Я думаю що не кожному вдається завжди і для кожного робити,так ,як хочеться щоб робили тобі,адже люди такі різні,що декотрі заслуговують навіть щоб їх послали далеко-придалеко.
Якщо заслуговують, то пішліть. (вони ж заслуговують...) або просто намагайтеся не мати з ними справ... Щоб перемогти зло; треба залишити його сам на сам з собою (ігнорувати його)