Відповідь: добро і зло... Згадало анекдот про єврея, який сидів на порозі своєї крамниці і плакав. Підійшов до нього сусід і питається, чого він плаче, адже у нього красива дружина, розумні діти, прибутковий бізнес, хороше здоров’я. Отже немає причин для сліз, на що єврей відповів, що він плаче через те, що завжди так не буде. Доброта не залежить від того, як у людини складається життя. Людина може бути бідною, але доброю і навпаки, багатою, але злою. Просто дехто намагається виправдати свої злі вчинки тим, що йому в житті не фортить. Це такий собі самообман.
Відповідь: добро і зло... чому ж? кожен хоче щоб його вважали добрим, але не кожен думає як добра людина звісно зло не твориться явно і повсюдно, а так тихенько або тільки в думках, але думка теж є злом несправедливості і особливо задрості я навколо бачу дуже багато, це все від добрих людей походить? багато хто каже "вітаю", а на обличчі пише "шляк би тебе трафив"
Відповідь: добро і зло... Щоб такого не було, потрібно аналізувати свої думки і вчинки і просити у Бога вибачення за них, а також ходити до Сповіді. Адже щоб на грядці щось добре вродило, цю грядку потрібно не один раз прополоти від бур’янів.
Відповідь: добро і зло... Це вже Ви майже цитуєте анекдот... Бог до українця: - Дам тобі все,що забажаєш,з умовою,що в сусіда буде в 2 рази більше. Задумався той і каже: - Добре,то вибери мені одне око!
Відповідь: добро і зло... Почитайте мої дописи,я не ідеалізую людство,як вид( масштабно,правда? )але люди бувають дуже різні...
Відповідь: добро і зло... хіба ж я сперечаюся? звісно, що люди бувають дуже різні, але є тенденції до певного світосприйняття не думаю, що скільки людей стільки світоглядів, менше їх, менше
Відповідь: добро і зло... І що цікаво - прості люди зазвичай щирі,готові допомогти ближньому.Кожен зі своїми недоліками і достоїнствами. Але,тільки людина починає дряпатись по кар"єрній драбині - все. В мене враження,що наші нардепи то взагалі не люди...
Відповідь: добро і зло... А хіба це смішно? Я сама ледве не заплакала, коли прочитала. Поки в тебе немає нічого, нічого й не страшно. А як є...
Відповідь: добро і зло... Був колись чудовий радянський фільм "Блондинка за рогом" з Мироновим і Догілєвою в головних ролях.Мені згадався один епізод,як головна героїня заливається слізьми.На питання:"Чому?"відповіла: "Як ми поберемося,народиться у нас хлопчик.От він виросте,буде гарно вчитися,поступить в інститут.І поїдуть вони на практику в село,будуть ночувати на сіновалі.А сіновал загориться,і наш бідний хлопчик згорить.Мені його так шкода,так шкода..." Не смішно,правда?
Відповідь: добро і зло... У кожного своя думка...Але мені важко уявити, щоб добра людина робила злі речі. Мені глибоко запали слова з Об’явлення 3:15,16 "Я знаю діла твої, що ти не холодний, ані гарячий. Якби то холодний чи гарячий ти був! А що ти літеплий, і ні гарячий, ані холодний, то виплюну тебе з Своїх уст". Людина може бути або холодною, або гарячою. Якщо вона ні те ні се, то її просто виплюнуть...Це ж стосується імхо і добра і зла. Тут йдеться про те, що розумна людина усвідомлює несталість свого положення. Біблія навчає, що коли тобі добре-дякуй Богові, коли зле-розмірковуй. Краще не моделювати якісь ситуації, бо то нічого не дає.
Відповідь: добро і зло... Вы Добро или Зло? Узнайте кто-же вы такой(ая)? http://beon.ru/tests/0-23.html
Відповідь: добро і зло... Результат: Просто человек. Подробнее: Вы самый обычный земной человек! я це і без тесту знаю :D Додано через 1 хвилину п.с. о! зате підтверджую правдивість тесту
Відповідь: добро і зло... Може хтось ще сумлівався, то прошу вам результат тесту: Вы Добро или Зло? Результат: Вы чистокровный Архангел! Подробнее: Вы правая рука Бога-Вы ДОБРО!
Відповідь: добро і зло... Одвічне питання. Проте відповіді як і на багато інших питань немає. Напевне, приклад Ніцше про вовка більшість знає. А так, кожен з нас "несе" у собі частину одного й другого, проявляючи їх у певні моменти.
Відповідь: добро і зло... Добро и зло. Что они такое и как соотносятся "по жизни", решают- гадают не только индивидуумы рода человеческого, но и этносы. И коллективное, из опыта - жизни выработанное мнение- знание о них становится правилом - нормой не только понимания бытия вообще, но и - повседневности. Определяет поведение этноса в эпохальных или конкретных исторических обстоятельствах, а его представителя - в них же и в рядовых или экстремальных жизненных ситуациях. Понятие о добре и зле становится ментальностью как этноса в целом, так и его представителя, в частности. Например, как соотносит добро и зло великорусский этнос, судя по его пословицам: --"нет худа без добра", --"не делай добра, не будет зла"....
Відповідь: добро і зло... добро і зло то відносне питання, сумніваюсь шо якісь тести визначать чи людина добра чи зла. ідеально добру людину зараз важко зустріти. в кожного є свої недоліки...
Відповідь: добро і зло... Результат: Просто человек. Подробнее: Вы самый обычный земной человек! А мене на цьому форумі дехто, пам"ятаю,збирався в монастир відправляти за відірваність від земного Взагалі, здається, тест непоганий, так я себе й відчуваю.