добро і зло...

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 20 лип 2007.

1. Levko

Levko Well-Known Member

В Біблії написано, що всяка влада від Бога.
    Бог не є зацікавлений в тому, щоб "підловлювати" в чомусь людей.

Рим.13:1
    Нехай кожна людина кориться вищій
    владі, бо немає влади, як не від Бога, і
    влади існуючі встановлені від Бога.

Тому той, хто противиться владі,
    противиться Божій постанові; а ті,
    хто противиться, самі візьмуть осуд
    на себе.
    Бо володарі пострах не на добрі діла,
    а на злі. Хочеш не боятися влади?
    Роби добро, і матимеш похвалу від
    неї,
    бо володар Божий слуга, тобі на
    добро.
    А як чиниш ти зле, то бійся, бо
    недармо він носить меча, він бо
    Божий слуга, месник у гніві
    злочинцеві!

• Подобається Подобається x 1
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Особливо Янукович від Бога.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А від кого?

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Тому я й переконаний - віра в Бога - то одне.
    А релігія,політичне угрупування,різних релігій - це абсолютно протилежне.

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

За що???

Вчитель його сам послав це зробити...

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Цілком згоден.

І запанувала людина над людиною на лихо собі...

Розумію імператора, якому було вигідно впхнути саме ці слова в Біблію...

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Угу. А Гітлер і сталін найкращі слуги Бога...?

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Вся влада на землі в руках Сата - 5-го ангела ...

5. Levko

Levko Well-Known Member

Не питання в тому від кого Янукович.
    Питання, чи ми як християни молимося за цю людину, при владі?

Я раніше поступав так як всі- нарікав, обговорював, судив і т.п.
    Зараз як тільки приходить якась погана думка на рахунок того яка у нас нездала влада, я відразу собі згадую місце з 1Тим.2:1 і роблю так як там написано.
    Молитися за когось в будь-якому випадку є краще, ніж паплюжити...

1Тим.2:1
    ...перш над усе я благаю чинити
    молитви, благання, прохання, подяки
    за всіх людей,
    за царів та за всіх, хто при владі,
    щоб
    могли ми провадити тихе й мирне
    життя в усякій побожності та чистості.

6. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

На все Божа воля...
    Проте світом керує Сатана...
    Це теж Божа воля...
    Коли ж наша Євангелія й закрита, то закрита для тих, хто гине, - для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб для нього не засяяло світло Євангелії слави Христа, а Він - образ Божий.
    {2кор.4:4}
    Ми знаємо, що ми від Бога, і що ввесь світ лежить у злі.
    {1іван. 5:19}
    І сталась на небі війна: Михаїл та його анголи вчинили зо змієм війну. І змій воював та його анголи, та не втрималися, і вже не знайшлося їм місця на небі. І скинений був змій, вуж стародавні, що зветься диявол і сатана, що зводить світ, і скинений був він додолу, а з ним і його анголи були скинені.
    ...Горе землі та морю, до вас бо диявол зійшов, маючи лютість велику, знаючи що короткий час має!
    [об'яв.12:7-9,12]
    Тепер суд цьому світові. Князь світу цього буде вигнаний звідси тепер.
    (Івана 12:31]
    Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має
    /Івана 14:30/

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

І вас, що мертві були через ваші провини й гріхи в яких ви колись проживали за звичаєм віку цього, за волею князя, що панує в повітрі, духа, що працює тепер в неслухняних
    /ефес.2:2/
    Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби.
    Ефес. 6:12
    І диявол сказав Йому [ІСУСУ]: "Я дам Тобі всю оцю владу та їхню славу, бо мені це передане, і я даю, кому хочу, їі. Тож коли Ти поклонишся передо мною, то все буде Твоє!
    <ЛУКИ 4:6-7

7. vov66

vov66 Well-Known Member

Моя хата скраю, я нічо не знаю. А на сучасний лад - толерантність повинна бути в усьому. Навішають людям лапші на вуха, і...правлять! При тому, не забувають про власну кишеню...

8. Levko

Levko Well-Known Member

Те, що диявол названий князем світу цього і що він панує у неслухняних Богу людях - це правда.
    Неправда те, що це Божа Воля!

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

за зраду.
    Людський Син справді йде, як про Нього написано; але горе тому чоловікові, що видасть Людського Сина! Було б краще йому, б той чоловік не родився!
    Матвія26:24
    Юду Іскаріота, який став зрадником.
    Луки 6:16
    Ісус же промовив до нього: " Чи оце поцілунком ти, Юдо, видаєш Сина Людського?"
    Луки 22:48
    Відповів їм Ісус: "Чи не Дванадцятьох Я вас вибрав? Та один із вас диявол. Це сказав Він про Юду, сина Симонового, Іскаріота.
    Івана 6:70-71
    Навіть приятель мій, на якого надіявся я, що мій хліб споживав, - підняв проти мене п'яту!
    Псалом 41:10
    Не про всіх вас кажу. Знаю Я, кого вибрав, але щоб збулося Писання:
    "Хто хліб споживає зо Мною підняв той на Мене п'яту свою!"
    Івана 13:18

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

За тим же куском тоді в нього ввійшов сатана. А Ісус йому каже: "Що ти робиш - роби швидше"...
    Івана 13:27
    І говорить один з Його учнів, Юда Іскаріотський, що мав Його видати: "Чому мира оцього за триста динарів не продано, та й не роздано вбогим?" А це він сказав не тому, що про вбогих журився, а тому, що був злодій: він мав скриньку на гроші, - і крав те, що вкидали.
    Івана 12:4-6
    Тоді один із Дванадцятьох, званий Юдою Іскаріотським, подався до первосвященників, і сказав: "Що хочете дати мені, і я вам Його видам?"
    І йому виплатили тридцять срібняків. І він відтоді шукав слушного часу, щоб видати Його.
    Матвія26:14-16
    Сатана ж увійшов у Юду, званого Іскаріот, одного з Дванадцятьох. І він пішов, і почав умовлятися з первосвященниками та начальниками, як він видасть Його.
    Луки22:3-4

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Хіба ж Юда не покаявся у вчиненому?
    Він вже, навіть, не міг ходити спокійно по землі, знаючи, що через нього загинув Учитель.
    Не зміг жити далі...
    Тоді Юда, що видав Його, як побачив, що Його засудили, розкаявся, і вернув тридцять срібняків первосвященникам і старшим, та й сказав: "Я згрішив, невинну кров видавши". Вони ж відказали: "А нам що до того? Дивись собі сам"...
    І, кинувши в храм срібняки, відійшов, а потім пішов, - та й повісився...

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

1. А те що він названий богом цього світу й прикидається анголом світла?
    І що править цілим світом зводячи всіх і вся?
    І він вивів Його на гору високу, і за хвилину часу показав Йому всі царства на світі.
    І диявол сказав Йому: "Я дам Тобі всю оцю владу та їхню славу, бо мені це передане, і я даю, кому хочу, їі. Тож коли Ти поклонишся передо мною, то все буде Твоє!
    [ЛУКИ 4:5-7]
    2. А чия тоді наша? Сатани?
    Неправда те, що Ісус це Бог.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все у Всесвіті стається з Божої на те волі.

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Напишу свою думку в темі про нового :sorry: Гаранта :sorry:

12. vov66

vov66 Well-Known Member

Це неправильна філософія, ми не раби (роботи) Божі (тобто виконуємо команди), завжди у нас є вибір і ми робимо його. І за цей вибір (вчинки, дії) ми відповідаємо, а не Бог.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Ви писали, що світом керує сатана.
    Я не заперечую, бо так написано.
    Але до мене його "керування" ніякого відношення не має. Він не є ні моїм князем, ні тим більше, моїм богом...

А на рахунок того чия воля на те, що диявол панує у цьому світі, то думаю, що це воля людини.
    Від початку, Бог усю землю дав на володіння і панування людині, котра чере свій не послух, практично, віддала цю свою владу дияволу.
    Так само і зараз, незважаючи, що Ісус уже роззброїв влади диявола, людина знову через своє невір"я дозволяє йому панувати над собою.

Залежить, що ти маєш на увазі...

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тільки вашим президентом.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

попросіть цю людину забрати владу назад...

15. Oxid

Oxid Well-Known Member

Менше законів - більше свободи і менше страху, анархія і хаос ховаються за великою кількістю законів, які не виконуються, або виконуються вибірково, або виконання яких неможливо проконтролювати... З"явилась ціла каста законотворців, тлумачів, контролерів, наглядачів... Якась мінімальна кількість законів повинна бути, але ж не стільки.:crazy:
    "Век золотой"?
    Когда закончится все
    Настанет век золотой
    И мы снова будем летать
    Без огня за своей спиной
    А наши крылья окрепнут
    И наши помыслы станут чисты
    Когда закончатся все деньги
    И все банки будут пусты :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А побачите, що на добре вийде.

Мусимо усвідомити і порівняти, що таке свобода і що таке авторитаризм, інакше демократії не оцінемо, як то було зроблено недавно. Так що все робиться з допуску Божого.

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Ром, якщо людина каже:

Я на вибори не піду - бо там всі одинакові, а потім звинувачує Бога, мов чому Бог допустив Януковича до влади, ну то про шо можна говорити? (тобі ніц не закидаю)

• Подобається Подобається x 5
  17. navav

navav Well-Known Member

В останні години року,що минає бажаю всім форумлянам благополуччя,щастя і найголовніше здоров"я.Нехай все ЗЛО залишиться у році старому,а ДОБРО нехай буде у новому.Благополуччя всім вам,сім"ям,родині,країні.Усіх благ і Божої ласки.
    З найщирішими побажаннями navav///

• Подобається Подобається x 5
  18. ovod

ovod Well-Known Member

дати якісь дитині цукерок....це добро чи зло?

19. majolika

majolika Well-Known Member

якщо без педофільного наміру і дитина не діабетик - то файно :)
    але це побутові речі, які, як на мене, не мають відношення до справжнього добра і зла.
    От куріння питання цікаве - усі знають, що шкодить і "володіє" людиною, але дуже багато християн палять і не вважають то злом

20. ovod

ovod Well-Known Member

а що буває несправжнє зло і добро?
    ну от ви і поділили на добро, а можна і на зло...
    і скільки ще таких якщо можна нарахувати?
    здійснивши вчинок ви можете в ту ж хвилину сказати добрий він чи поганий?

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

дихання теж нас по чуть-чуть знищує...

Останнє редагування: 15 чер 2011
а де твій аватар? :)