А що я? Так...де я закинув свою мантію... Думаю писаря треба звільнити ------------------------------------------- По прикладу - ви зробили тільки до цього моменту: А далі: Не переймайтеся не суттєвим (9 ярдів - кіно) Раджу спочатку взнати - чого ви не хочете... Повірте це працює і продовжимо далі...
так, кожен судить сам себе, а когось по собі, що не зовсім правильно.. це суттєво, бо будь-який крок може привести і приводить і до добра і до зла, в тій чи іншій мірі... тре подумати...
Не ви створили цей світ, тому не вам відповідати, що може статися Згадайте дитинство - ви ніколи не були невпевненими? Завжди знали що робити? Досвід був з народження? Самі себе судили, чи батьки? Чому не правильно судити по собі?
я і зараз не знаю.. тому що знаю, що практично будь-який вчинок людини можна виправдати.. тобто, якщо я стріляю в якомусь напрямку то я не відповідаю за результат впливу?
Головне, щоб це виправдання прийняли обвинувачуючі... Залежить ци це постріл по п'яні, чи з умислом... Ви вже знаєте чого ви не хочете? Хоч з чимось визначилися?
зло... воно не лише антонім з вектором на 180 градусів. Зло може бути подібне, як цифра 6 до цифри 7, якщо говорити, що сім - то є добро. Зіпсуте, неповне, нещире добро - є зло. То як ложка дьогтю в бочці з медом.... Зло - спотворене добро. Зло - це щастя, блаженство викликане, наприклад, наркотиками.
Ага, ще скажіть, що насолода від відпочинку після важкої праці - це зло... про дерева вже згадував... Не може погане дерево дати трішки хороших плодів... ---------- Додано в 03:31 ---------- Попередній допис був написаний в 03:30 ---------- Як казав один мій колега - ти роби добре, а погано воно само вийде...
Добро є все те, що служить свободі людини, зло - все що шкодить їй. Хоч це писав атеїст Сартр, але щось в тому є... Якщо б зло було буттям, проблема зла була б нерозв'язною, тому що Бог був би не люблячим, якщо б Він створив його, або Бог був би не всемогутнім, якщо б воно було створене не Богом. Тому зло є недостатком чи псуванням добра, і без добра існувати не може. Але це коли вірити Біблії, а коли самому собі, то виходить, як у того чоловіка, якому було дано один талант "Я знав тебе, пане, що тверда ти людина, ти жнеш, де не сіяв, і збираєш, де не розсипав. І я побоявся, пішов і таланта твого сховав у землю. Ото маєш своє"...
9. Ибо ко мне жители островов стекутся и корабли из Таршина впереди – чтобы привести СЫНОВ ТВОИХ из далека, СЕРЕБРО ИХ и ЗОЛОТО ИХ с ними: во имя Бога, Всесильного Бога твоего и святого Бога Израиля, ибо великолепием украшает он тебя. 10. И будут строить сыны чужих народов стены твои, а цари их будут прислуживать тебе, ибо, разгневавшись, нанёс я тебе удар, но охотно сжалился над тобой. 11. И открыты будут ворота твои всегда, ни днём ни ночью не будут они затворяться, чтобы НЕСЛИ ТЕБЕ БОГАТСТВО НАРОДОВ, а ЦАРИ ИХ приведены будут, как РАБЫ. 12. Ибо ТОТ НАРОД и ТО ЦАРСТВО, что НЕ БУДУТ СЛУЖИТЬ ТЕБЕ, ПОГИБНУТ, и НАРОДЫ ЭТИ ИСТРЕБЛЕНЫ БУДУТ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16. И будешь ты пить молоко, БРАТЬ ВСЁ ЛУЧШЕЕ У НАРОДОВ, из грудей царских пить молоко, и узнаешь, что я – Бог, Спаситель и Избавитель твой, Владыка Яакова. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . («Пятикнижие и гафтарот». Книга «Дварим», Йешаягу LX, 2-5, 9-12, 16, 1286-1288 с, Издательство «Мосты культуры», 2004, ISBN 5-93273-047-1.)
Поганий хлопчик і добра дівчинка сиділи на даху дев"ятиповерхівки і кидали цеглини на голови перехожим. Дівчинка влучила у п"ятьох, а хлопчик лише у двох. Тому що добро завжди перемагає зло
Каждое общество подчиняется законам. Человек считается хорошим, если он соблюдает законы, и плохим, если не соблюдает их. В Америке, к примеру, как и в других странах, есть конституция. Так на любом уровне общества есть свои правила и законы, включая неписаные законы семьи. Но, например, цель создания законов в странах с коммунистическим режимом отлична от цели создания законов в демократических государствах. Коммунистические режимы не пренебрегают никакими средствами для поддержания своей идеологии. Напротив, в демократическом мире невозможно использовать жестокие законы для управления. Поскольку эти два мира преследуют цели прямо противоположные, не стоит ожидать, что одна из идеологий, в конечном счете, сольется с другой. И приходится признать, что ни одна из них не в состоянии определить окончательную цель, к которой стремится все человечество.
Чогось асоціація виникла.... Но почему аборигены съели Кука? За что - неясно,- молчит наука. Мне представляется совсем простая штука: Хотели кушать - и съели Кука. Ломаем головы веками - просто мука! Зачем и как аборигены съели Кука? Чем Кук вкуснее? И опять молчит наука. Так иль иначе, но нету Кука.
Велика кількість законів - це зло, бо часом, не знаючи тих законів, а їх і не можливо всіх вивчити, і людина ненавмисне їх порушує, а часом і знаючи, порушує, бо інакше не можна, кожен з нас є порушником, і теоретично кожного можна притягнути до кримінальної чи адміністративної відповідальності, а тут ще і юристи заганяють в кут - незнання законів не звільняє від відповідальності... Дехто вважає, що саме існування держави - це зло.
А саме для того стільки законів і пишеться, щоби будь-кого неугодного системі можна було би притягнути до відповідальності у будь-який момент. Що би ми не робили, чи взагалі нічого не робили - завжди порушимо принаймі один з безлічі законів.
Це в нас така добра держава. їм для нас нічого не шкода, а ми їх за це щедро обираємо знову... ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- Я би краще максимально спростив життя в країні, а потім би гадав про ідеали...
головне для кого? невпевнений, що цей поділ такий простий... не зовсім... але принаймі може зацвісти..
Так я вже писав раніше: є така думка, що більша провина Юди Іскріота у тому, що не покаявся. Більша за зраду Вчителя.