Ти хочеш побачити, а потім повірити- так не буває...! Але то таке... Не буду тебі більше говорити про це, якщо ти не хочеш...
Я вірив в ЧУДО,молився,коли закидував листами клініки всього світу... Я вірив в ЧУДО,коли везли малу у Варшаву... Я вірив в ЧУДО,коли везли її у Вроцлав,де.нарешті поставили діагноз... Тепер я лиш вірю те,що все скінчиться. І це буде ЧУДОМ
Якраз в Бога я вірю. Не в політичні угрупування,під назвою церква. А в Бога. В Його всюдисущість. Він навіть в церкві є. І в тюрмі є. І в парламенті є. І тут,в лісі Він є. І кожна подія в світі відбувається з Його Волі. І в кожному з нас є Його частка. В кожному. Але це всього лиш моє відчуття і бачення світу. А чудо...воно стається. Але не вірю в здатність будь-кого з смертних вплинути на Божу волю.
З другим погоджуюся... На рахунок першого, то більше схильний до того, що не буває... Хоча для Бога все можливе. Пам"ятаєте як відповів Авраам багачу, котрий просив за своїх живих братів, щоб той послав Лазаря у дім своїх братів, бо якщо хтось із мертвих воскресне, то вони навернуться через це чудо. Авраам сказав, що навіть якщо і хтось з мертвих воскресне, це не допоможе їм, нажаль. Я по своїй сім"ї це бачу. Хоча і сталося таке чудо вздоровлення, але воно ніяк не вплинуло на тих моїх родичів, котрі не вірили і не шукали Бога, до того. Вони так і залишилися такими як були... Чудо міняє і укріпляє ще більше тих, хто Його шукає. Хоча дуже хочеться вірити у те, що я помиляюся.
- це говориш ти, а от що каже Боже Слово - Біблія: # Від Матвія 16:18 І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її. Ти віриш Богові?
Ромку, я ще вкину 5 копійок... Вірю, що ваші (і Зоряни) муки скінчаться. Хоча знаю, що вам дуже важко. Чому таке випробування? Не знаю. Ніхто не знає. Але хотілося б звернутися до одного факту. Перед Голгофою, в Гевсиманії Ісус, знаючи що його чекає, молився - Отче, нехай промине чаша ця... Ми не знаємо чи це був єдиний варіант врятувати людство. Ісус постраждав, помер і воскрес. Тепер є фактично, володарем світу. Але Ісус мусив пройти ці страждання. Не думаю, що на хресті він відчував насолоду... На жаль світ побудований на стражданнях. Чому?... Не знаю...
Ів.20:24 Тома ж, один з дванадцятьох, на прізвисько Близнюк, не був з ними, коли то прийшов був Ісус. 25 Тож повідали йому інші учні: «Ми Господа бачили.» Та він відрік: «Якщо не побачу на його руках знаків від цвяхів і не вкладу свого пальця у місце, де були цвяхи, а й руки моєї не вкладу в бік його, - не повірю!» 26 По вісьмох днях знову були вдома його учні, а й Тома з ними. І ввіходить Ісус, - а двері були замкнені! - стає посередині та й каже: «Мир вам!» 27 А тоді промовляє до Томи: «Подай сюди твій палець і глянь на мої руки. І руку твою простягни і вклади її у бік мій. Та й не будь невіруючий, - а віруючий!» 28 . І відказав Тома, мовивши до нього: «Господь мій і Бог мій!» 29 . І каже йому Ісус: «Побачив мене, то й віруєш. Щасливі ті, які, не бачивши, увірували!» 30 Ще й інші численні чудеса, що їх не списано у цій книзі, вчинив Ісус на очу своїх учнів. 31 А ції -списано, щоб увірували ви, що Ісус - Христос, Син Божий, а вірувавши, - щоб мали життя в його ім'я.
Щоб ми не страждали. Iс.53:4 Направду ж Він(Ісус) немочі наші узяв і наші болі поніс, а ми уважали Його за пораненого, ніби Бог Його вдарив поразами й мучив...
я знаю про що кажу... півгодини крик....зв"язав....вже не крик...хрип...з болю... Тут хтось про ласку Божу говорив? Фотки пред"явити?
Погоджуюсь. Я тільки за! ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- Про таку "ласку" і що вона Божа я не говорив ніколи. То ти цю "ласку", скільки я тебе уже знаю, називаєш Божою Волею. Божа воля і Божа ласка- це те щоб звільнити тебе від цих бід! Iс.53:5 А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено! Ісус страждав, для того, щоб ми не страждали і не мучились.
Колись..... І взагалі - про фізичний біль не йшлося... Ісус пропонував вибір - ні більше, ні менше...
Не пхатимусь більше тут... В мене реальний біль...реальні Зорянині приступи...реальна кров... Що для мене не є добром,а зовсім,навіть навпаки. От такий я дивний...не вмію тішитись з болю...напруги... А то гілка для того,щоб,побожні перекидувались цитатками. І переконували мене,що я все собі видумав,насправді ж повинен життєрадісно гигикати,бо Щасливо залишатись.
Не йшлося? Як Ви будете мати мир, коли буде дошкуляти фізичний біль? Чому тоді Ісус не казав людям "Ідть собі з миром, не звертайте увагу на свій фізичний біль, колись ви будете здорові"??? Ісус уздоровляв кожного, хто до Нього приходив! Хіба Він зараз змінився??? Він зараз реально зціляє усіх хто до Нього звертається!! Як і душу, так і тіло!! Iс.53:5 А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено!
Так мав... Бо це би був популізм... Не певен. Я не читав, що всі виздоровіли, що до нього прийшли. Адже були і такі, хто намагався навіть взяти його за одіж! А були і такі, хто не брав... Дехто приходив і йшов собі (не вірив). Тобто виздоровлення хворих це не була ціль - а лише засіб привернення уваги... Я його не бачив - кажуть вже 2000 років на землі його не було... Якщо це не суперечить волі Бога... Я думав він приніс шлях до спасіння, а не до фізичного здоров'я. (Можете змінити мій генетичний код?) Ми винні, що осудили невинного - ось в чому наш гріх!!! Ви звинувачуєте Юду? За що?