Відповідь: добро і зло... Не, я всегда под первые 100 заказываю ПРОСТО язычка, НО с ХРЕНОМ, тут с Вами не поспорю!
Відповідь: добро і зло... Це не це. Я маю наувазі горівку настояну на хроні(чи на хріні). Мій знайомий працював у лабораторії, де горілку нову придумували. Скажу вам чесно, то не та горівка, що в склепі продається, то зовсім інша річ.
Відповідь: добро і зло... я не любитель, але ніколи не думав, що горівка на хроні така не противна. або на журавлині... не зле.
Відповідь: добро і зло... Я пил, Диканька называется, рублей 30 за бутылку вроде стоит, мне понравилось, очень приятное послевкусие.
Відповідь: добро і зло... Вы еще скажие, что ко всем своим недостаткам москали водки делать не умеют :moskali:
Відповідь: добро і зло... скажу, що донедавна в львів'ян таки краще виходило ще до 1993 славилася львівська горілочка
Відповідь: добро і зло... а потім український уряд прийняв програму розвитку лікеро-горілчаної галузі і в 1994 вся лікерогорілчана галузь України по команді уряду України "Дайош!" - всралася і до цього часу не оклигалася а горілка - та "плавно" перетекла "в тінь" І ніяки заклики "світлої діви" "всім вийти з тіні!" - тепер не допоможуть Тим, що в тіні, як і львівським геям - все до ....
Відповідь: добро і зло... найбільше зло, мабуть, було у 88 році, коли під машину попав мій друг.... довгі роки мене це мучило....