Про них і мова, а скільки історія ще замовчує. Християнство - не Біблія, християнство - ставлення людей до Бога і до інших людей. (Все, що сотворив людині - сотворив мені...) ---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- А є докази, що тактонічні плити вирівнялися по всій планеті? На мою думку Потоп був локальним... Де голуб взяв вітку Оливкового дерева?
а гордитися за свою країну то теж гріх? тому що мають вибір... точніше - як можемо так і сприймаємо.. згідний, їх там багато...
Ні не Бог! А римські боги сприяли зборам. Бо Христос ніколи не закликав фарисеїв дописувати Тору і створювати Біблію. Він з фарисеями навіть не вів бесід. Створення канону - це нове фарисейство - що в католиків, що в православних, що у свідків Єгови. Я вже починаю вірити у анекдот, чому свідки не дивляться телевізор... Вони нічого не хочуть бачити окрім того у що вірять. Вони закрилися в собі, як і усі церкви, що втоптали собі місце і розслабилися. Я лише читаю і роблю висновки з Біблії. Така радикальна правота служителів культу - там добре описана, як в старому, так і в новому заповіті. Широкою дорогою "идете товарищи"...
Просто,неісповідимі Путі Господні. Але називати це любов"ю і ласкою...кощунство. Це Воля Божа. Чому,за що,для чого - не нам судити.
Почерк диявола робити пакості, а потім списувати все на Бога. А люди ведуться... Не бачать того, що в Старому Завті, Богом винищувалося зло, а на твоїх фотках зло винищувало невинних людей. От і вся різниця де Бог, а де диявол. Не ведися, Ромку, на цю диявольську брехню... Бог є любов!
Що сказати? Не зрозумів? Вибачай, Ромку, але ти з усієї сили віриш, що твоя проблема з дитиною від Бога і що це Його Воля, щоб Зоряна мучилася, і в той же час водиш до отців, щоб вони молилися за її уздоровлення. Якщо хвороба, то Божа Воля, то виходить, ти їх провокуєш іти проти Божої Волі? До речі, Ісус під час свого перебування на землі уздоровлював людей, котрі приходили до Нього з вірою. По твоєму, Він також йшов проти Божої Волі, коли зціляв людей? Навпаки Ісус говорив людям, що їх зв"язав диявол, і що Він прийшов руйнувати діла диявола. Ромку, нема Божої волі на зло, на муки, на біди, на хвороби! Автором цього є диявол. І добра новина в тому, що Ісус переміг диявола на хресті, забравши на Себе наш гріх, наші хвороби. І вірою в це ми можемо руйнувати усі діла диявола, не своєю силою, а Ісусовою. Але для того потрібно запросити Христа у своє життя. Він ніколи Сам не прийде, а стоїть під дверима і стукає, коли людина відкриє Йому двері свого серця.
І що Вороновський сказав? Що зло від Бога? ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ---------- Тобто монахи сказали, що не вірять у Божу ласку?
З ВАМИ Я СВИНЕЙ НЕ ПАС,ЧОЛОВІЧЕ. А в житті бачив достатньо,щоб не пускати слюні,щодо Божої ласки. ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Отець Вороновський сказав,що така Божа Воля. Що в тій дитині немає злого. щоб ми не шукали того,чого нема. А йому я вірю.