А я про все толкую. От,наприклад,вчора. Мене цілу добу мордували мої спазми. На вочи ніц не видів. А мала була збуджена(магнітні бурі,чи шо),воювала. О... Перекинула якогось фацета,жи їхав на скутері(згадав нарешті,як той мопед по-модному називают). А потім якоюсь дровинякою всадила мене в мою праву нирку,жи я аж сі скрутив і запищав,як пацє... От... Спазми припинились. То добре. А нирка болить. То зле. Всьо відносно,нє?
Ромко, якщо ви можете про то жартувати - то все ж добро перемогло зло! А я хожу скиглю, шо грошей нема. Сором...
Так же ж про наш гріховний світ говоримо. Де немає як абсолютного зла так і абсолютного добра. Бог це вже інша опера.
Не впевнена, чи правильно сказати, що Бог є абсолютне добро. Древні просто казали - Абсолют, без полярності. Бог досконалий і безумовний, Він визначає межі добра і зла. Він носій добра, але допускає зло. Справедливість не може бути абсолютно доброю до всіх. Моя думка
Кожного разу, коли добре проаналізуєш чергове зло, виявляється: то люди самі відштовхнули Бога. А Він - дженльтмен, надто не нав'язується.
є. Абсолютне добро - Бог, а той інший то відповідно протилежне. Щось мене не гріє теорія відносності таваріща Енштейна. Розумію що можна все сприймати в порівнянні і казати, що он якщо подивитись озброєним оком то ми можемо побачити три зірочки, але краще звичайно коли всетаки п’ять зірочок. ---------- Додано в 06:51 ---------- Попередній допис був написаний в 06:50 ---------- хтілам щось таке некультурне сказати, але буду лейді.
що Бог це добро? Скажу. Ви хотіли сказати що Бог винен в тому що дитина не має що їсти? Ні не Бог а люди.
Умгу...Продовжуєм ісступльонно битися в груди,повторюючи,як мантру: Бог - ЛИШЕ Любов!!! Бог - ЛИШЕ Світло!!! Бог - ЛИШЕ Тепло!!! Бог - ЛИШЕ всьо,шо файно пахне. А решта - люди,антипко,обставини... Важко усвідомити,що ВСЕ,що навколо - це Божа Воля...а для чого...ніхто не знає. Навіть ті,котрі запевняють,що знають ВСЕ.
Ну звичайно! Бог створив не людей, а інвалідів - таких собі піддослідних кроликів, які ні за що не будуть відповідати, бо ж усе в цьому світі відбувається тільки з Божої волі. Без неї анічичирк. Запитання: нащо він нас створював, якщо все одно ми нічого не вирішуємо? Це Він так вирішив погратися? Розважити Себе у вічності?
я розумію що ви може заламались і зневірились - то ваш вибір. Для мене то не мантра і в груди не б’юсь, я просто вірю і знаю, що те що я кажу це правда. Все з Божого допусту.
Чого то я зламався? По чому то видно? Що сприймаю Бога,як величну могутню силу,що створила і є у всьому у Всесвіті? Що не переварюю фарисейських окозамильних сююсюкань? я вже колись казав