Майты лет 70 назад получили права наравне с колонизаторами. До этого времени, колонизатор надо думать мог и убить коренного жителя Австралии. Теперь колонизатору придётся отстаивать свою правоту в суде и не факт, что он выиграет. Интересно, это только мне очевидно, что эмигрантов нигде в мире не любят? Только я встречаю в интернете лозунги "Britain for British" и им подобные? Украинцев в России дофига, но молчат. Интересно было б услышать перечисление этой "половины".
Я мав наувазі "стільки" в загальному. Тобто якби Україна була імперією. А то шо українці в Росії мовчать - ну то правильно роблять. В мого діда в селі росіяни теж не рипаються. Зештою як і в нас на подвірї . Максимум можут собі по свойому говорити. Ну то шо ж. Не бити ж їх за то по писку. Не дикарі ж бо. Мене розуміють ну то й файно. Не схочуть розуміти - я англійську вчу. Будем пробували так порозумітися. Нє - ну то мовою жестів . Загалом я є людина лояльна. Маю купу російськомовних знайомих і нормально з їми спілкуюся. Вони поважають мене, я їх. Але як тільки хтось намагаються принизити мене бо я українець ...... Шкода таких людей. Обмежені. Так само мене бісить коли кажуть шо Росія спивається і тама самі алькоголіки . То все показує низький рівень культури з обох боків. Усьо. Іду відсіля бо хтів сказати про еміграціюж і повернення, а заліз в тему якої сильно не люблю.
Згадалося Анекдот: Попали звірі в яму і проголодалися. Поступила рацуха - з'їсти наймолодшого. Заяць зразу - 7! Лисиця - 5. Вовк -4, Медвідь заперся в кут і каже: Мені 3, але як дам, то зразу їсти перехочеться.
Ось я підсів на інтернаціональний технічний форум, який хоститься в Росії. Серед модераторів є українці Політика заборонена, є, звичайно, офтопи і гумор. Відразу помітив там збоченого луганчанина, у профілі якого вказано: "Откуда - близко к РОССИИ". Не проходить і трьох днів, як він ляпне брудом в бік України. Намагався його закликати до порядку через ПП - марно. Лузер, який мріє поїхати гастарбайтером до Росії. Технар майже ніякий - на рівні антенних кабелів. Не знаю, з яких міркувань його там терплять, але не хочу здіймати бучу. Мабуть приблизно такі й наші крикуни.
Та є на ЛФ така фішка: запросять динозавра совдепівського, мислі ізложить, а потім весь форум то нюхає.
Боря, да чего далеко ходить, тут на форуме один телемастер преклонных годов тырит оргтехнику втихушку с фирмы и радуется как младенец, а вы Луганск, лузер...
так это, г национальности и идеологической подоплеки не имеет ... даже наложенное в форме тризуба .... ---------- Додано в 01:57 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ---------- опыт - великая весчь ....
Звичайно, не хочу. Тим більш, він тут зіллється протягом дня. Не боєць. Такі тільки на парканах короткі слова пишуть.