До уваги постійних відвідувачів "Салуну"

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 15 гру 2010.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Майты лет 70 назад получили права наравне с колонизаторами. До этого времени, колонизатор надо думать мог и убить коренного жителя Австралии. Теперь колонизатору придётся отстаивать свою правоту в суде и не факт, что он выиграет. :pardon:

Украинцев в России дофига, но молчат.
    Интересно было б услышать перечисление этой "половины". :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

В цій гілці? :banned:

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Я мав наувазі "стільки" в загальному. Тобто якби Україна була імперією. А то шо українці в Росії мовчать - ну то правильно роблять. В мого діда в селі росіяни теж не рипаються. Зештою як і в нас на подвірї :). Максимум можут собі по свойому говорити. Ну то шо ж. Не бити ж їх за то по писку. Не дикарі ж бо. Мене розуміють ну то й файно. Не схочуть розуміти - я англійську вчу. Будем пробували так порозумітися. Нє - ну то мовою жестів :).
    Загалом я є людина лояльна. Маю купу російськомовних знайомих і нормально з їми спілкуюся. Вони поважають мене, я їх. Але як тільки хтось намагаються принизити мене бо я українець :)...... Шкода таких людей. Обмежені. Так само мене бісить коли кажуть шо Росія спивається і тама самі алькоголіки :). То все показує низький рівень культури з обох боків.

Усьо. Іду відсіля бо хтів сказати про еміграціюж і повернення, а заліз в тему якої сильно не люблю.

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Да, что-то мне тоже жалко стало тех смельчаков....

5. iso

iso Well-Known Member

Medice, cura te ipsum!;)
    Будете порівнювати?:ireful1:

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадалося

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось я підсів на інтернаціональний технічний форум, який хоститься в Росії. Серед модераторів є українці
    Політика заборонена, є, звичайно, офтопи і гумор.
    Відразу помітив там збоченого луганчанина, у профілі якого вказано:
    "Откуда - близко к РОССИИ".
    Не проходить і трьох днів, як він ляпне брудом в бік України. Намагався його закликати до порядку через ПП - марно. Лузер, який мріє поїхати гастарбайтером до Росії. Технар майже ніякий - на рівні антенних кабелів. Не знаю, з яких міркувань його там терплять, але не хочу здіймати бучу.
    Мабуть приблизно такі й наші крикуни.

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

Хочете закликати його сюди?

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А що - нудно? :)

10. levandivka

Та є на ЛФ така фішка: запросять динозавра совдепівського, мислі ізложить, а потім весь форум то нюхає.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тре ввести ценз по віку і довідку від кардіолога...

• Подобається Подобається x 3
  12. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Боря, да чего далеко ходить, тут на форуме один телемастер преклонных годов тырит оргтехнику втихушку с фирмы и радуется как младенец, а вы Луганск, лузер...:good:

• Подобається Подобається x 5
  13. levandivka

Луччє від мозговєда.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так это,

---------- Додано в 01:57 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

опыт - великая весчь ....

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звичайно, не хочу. Тим більш, він тут зіллється протягом дня. Не боєць. Такі тільки на парканах короткі слова пишуть.

а де твій аватар? :)