До уваги постійних відвідувачів "Салуну"

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 15 гру 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропоную направити примусово на лекції до І.Фаріон!

• Подобається Подобається x 6
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Таки так. Глузування з усіх україномовних - причина виникнення теми...

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

:good:

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Конечно нет! С вас беру пример. :pardon:
    Впрочем, одобрямс ваших слов со стороны будущего эмигранта Grona подсказывает, что сказал-то я как раз по сути. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Протестую! Жестокие, бесчеловечные пытки запрещены Женевской конвенцией! Я обращусь в Лигу Сексуальных Реформ - самую авторитетную и влиятельную организацию мира! Она даже Паниковскому помогла!

5. levandivka

Луччє одразу в "Спортлото" (с)

• Подобається Подобається x 5
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Фарион - дура .... )

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Вона знає, як робити пропаганду...

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Подтверждаю... Дурепа...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

10. levandivka

Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не допоможе... Хамство в москалів - це їх природа, так би мовити на ґенному рівні.
    Я особисто, перепрошую шановне товариство (не козачка сусідньої ворожої держави) за мою нестриманість.
    Пропоную, попросити пана Агатона провести виховну роботу з непроханими гостями з північного сходу про те як потрібно себе поводити іноземцям на форумах інших держав. Фінансові витрати беру на себе.
    Але питання, чи пан Агатон згодиться. Адже це надзвичайно трудне завдання...

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу только какую? вызывать ненависть ? это да, ток наф оно вам надо?

людей? гАспАжа Ф - не относится к этой категории ...

Сахаров, Солженицын, Пирогов, Чайковский , Рязанов, Шолохов, Толстой - быдло и хамы ... :wacko: не устали? посетите село во Львовской области - очаге так сказать свидомитизма и выыысококультуры и поспилкуйтеся а потом и про кровь поговорим ...
    это и вас касается :)

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І навіть це більше розповідає про нас самих.

(Примітка - до пані Фаріон не маю жодних симпатій, швидше навпаки...)

14. levandivka

Точно! Москалі весь Салун обдристали, з лютої ненависти...
    Тіко Фаріон наша, львівська, а москалі-дристуни..?
    Отож...

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

От,завжди цікавило.
    Якщо,припустим,Ви виїдете на проживання в Анголу,в місцевість,де живе народ...скажім амбунду,то Ви автоматично станете амбунду?

16. Pedro

Я знову скажу вам по секрету - на ЗУ я ніколи не буду іноземцем. Я там народився, мої діди і прадіди століттями обробляли цю землю, захищали цю землю. А там якесь московське чмо вказувало чи я маю право дописувати на ЛФ чи ні. До речі, і ви здається народились в Москві...
    Ведіть себе скромніше, бо земля на якій ви проживаєте, адаптована вами.
    Цінуйте це а не наглійте. Часи окупації пройшли.
    Ще одна інформація. Близько пів мільйона австралійців живуть в Лондоні.
    Але пісню співають I still call Australia home.
    Уявіть, якби якийсь папуас зробив зауваження, що вони емігранти. Яка б доля чкала цього папуаса?

17. levandivka

З'їли б? [​IMG]

18. Pedro

Чому ж вони до себе не застосовують цих же принципів. Я вже не кажу про схід, візьмімо, Львів, живе вже четверте покоління російських іммігрантів, кричать - мі рускіє, відмовляються вивчати українську мову, ще й добиваються, щоб їх язік зробили державним.

19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Прошу пробачення за мою відверту думку і може вона не правильна, але висловлю. Не всі ті хто вертаються звідти (з світу відмінного від України) залишаються своїми. Так - багато залишається своїми. Особливо ті хто їздив не на дуже довго (ну 5 років) і їздив на заробітки. Люди вертаються, в них залишаються сусіди, якісь давні знайомі, одногрупники, колишні співробітники, іноді навіть сімя залишається. Вони повертаються в своє звичне середовище і середовище теж ше їх не забуло і все, зазвичай, стає на круги своя, але так буває далеко не завжди.

Середовище в якому ми живемо міняє нас хочемо ми того чи ні. Коли люди повертаються, то в них вже трохи інша психологія, міняються звички і менталітет. І інші це замічають. Якщо не свідомо то підсвідомо. Дехто навіть виявляє агресію. Причиною агресії часто стають статки, які люди привозять зза границі. Та навіть історії про те яке там життя цивілізованіше. Зависників, знаєте, хватає.
    Тому трапляється ситуація коли людина і там чужа і тут вже не своя.

Не сприйміть то як закид в вашу сторону. Просто чув шо збираєтеся вернутися. Будьте готові до певних труднощів. Може їх і не буде, але не варто плекати ілюзій про те шо все пройде гладко чи з фанфарами. Бо людина людині буває друг, а буває вовк.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Ну та ж імперські звички. То нормально. Якби українців було стіко скіко росіян я б теж так викрикував. :) І в Росії також :)

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

А навіщо ви пів світу проти себе протиставили?

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Ну, хто би говорив ;)

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Ні! полковник, Табачник, Симоненко, Вітренко...

а де твій аватар? :)