Ибо со свидомитами - либо хохотать от тупости их, либо посылать их. Чи може ви рахуєте справжніми українцями таких "несвідомітов" як підтримавший вас Артобстрел?
В данном случае вы слишком толсто троллите, Свято. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Ничего личного, но эмигрант к "настоящим" имеет ещё меньшее отношение, кмк. Настоящий, это как минимум родившийся и живущий на земле своих предков, знающий их язык и культуру.
А щодо зневаги до російського? Чи з росіян і російської мови можна буде знущатися безкарано, як і раніше? Пані Un.Known, чи порадите вже готувати віник і тазок для баньки? Чи є шанс, що пронесе?
Мені здається, знущання з російської мови - це фрази з серії "аццкий аццтой", а також невміння використовувати клавішу shift і розділові знаки.
Да это факт. Он всем понятен, а кому не понятен, приходится для понимания добавлять интонацию и непереводимую игру слов.
Якщо людина то робить не навмисно, а просто від неуважности, то нічого такого я не бачу! Тим більш, що і українською не всі пишуть без помилок, навіть я це помічаю, хоч мелодійну не дуже добре знаю! А ось коли намагаються саме зіпсувати російську мову і не помилково, а таке буває у салуні дуже часто, то це насправді ображає! І фраза "що то Ви на апщепанятний перейшли?" звучить прикро, як не крути!
Я думала, цього питання вже ніхто не задасть. Ви збираєтесь знущатись на російським? Ні? Тоді не хвилюйтесь. Апропо, не помічала я тут знущання над росіянами, маєте факти?
Знущатися з російської? Скоріше українська стає обєктом знущання окремих пацієнтів форумчан. "Апщепанятний" це не про мову, про її носіїв. Ну а щодо знущання із росіян. Ну такі вже ми "свідоміти" і нас не переробиш Я визнав Вашу делікатність
А це, я думаю, не твоє собаче діло, москалюго! Не сунь свого носа куди не просять. Лапотники невиховані!
Пане Педро, Борхес так говорить, тому що заздрить Вам. Ви живете в гарній країні, де дотримуються прав людини краще, ніж у Росії. Сам Борхес навряд чи де-то був за кордоном, за винятком України і Білорусі. Ось і живе безвилазно на землі своїх предків, а Вам заздрить.
Да Педро, сколько вы не маскируетесь под элиту, а нихрена у вас не выходит. По сути есть что возразить? ---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- Да я за МКАД даже не выезжаю - нечего там делать.
Думаю, що ні. Це культура жителів найвідсталішої азійської країни Раші. Ми маємо сусідів папуасів, але в культурному відношенні вони стоять вище росіян, бо їм і в голову не прийде диктувати австралійцям де останнім жити - в Лондоні чи Токіо. А то... На Волині кажуть, така культура як в свині натура.
Ну,это даже комментировать неинтересно. Ну,пожалуйста Вам,из свеженького Подождём Вашей реакции.Время теста пошло
В чому полягає? У траснкрипції російської? Тут інколи пробігає Дісбатя, в нього словниковий запас складається з транскрипції української - як пропонуєте покарати?