До уваги форумлян!!! Звернення ЛФ до громадськості

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Locke, 8 кві 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну от:sad:А ви хочете щоб львівських хуліганів наказали...То справді треба було їй спідницю задерти та облити. може тоді не був би репортаж таким поблажливим.

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо міліція і цього разу нікого не покарає, то вихід бачу тільки один - наступного року придбати як мінімум газові балончики (вони продаються повнолітнім в мисливських магазинах без всякого дозволу і коштують недорого - десь гривень 20) і виходити на полювання. Я в жодному разі не пропоную уподоблятися хуліганам і за ними ганятися, бо тоді станемо такими ж як вони. Але принаймі у випадку хуліганських дій по відношенні до себе чи близьких зможемо дати гідну відсіч. А то, як пишуть на сайті www.zik.com.ua у Львові одному хлопцю, що намагався голіруч захистити свою дівчину, поливальники проломали голову. Якщо міліція не хоче нас захистити, то ми повинні захистити себе самі.
    Порятунок потопаючих в руках самих потопаючих.

• Подобається Подобається x 3
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Е, ні... Це вже мінігромадянська війна. Так не можна. Тільки влада, міліція і школа повинні втручатися.

А якщо комусь дійсно проломили голову, то то вже не край, а далеко за край... І те, що ми тут обговорювали - сталося ВЖЕ...

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Чому це ні! Якщо, не дай Боже, таке будуть на ваших очах робити з вашою коханою, дружиною чи донькою, то що? Стоятимете осторонь чи кинетеся голіруч на озвірілих підлітків, щоби як тому хлопцю проломали голову? Чи будете уповати на міліцію? Ніхто не закликає провокувати їх, щоб потім використати балончик. А от захищатися треба, причому гідно. Щоби потім 100 разів задумався чи варто так чинити.

• Подобається Подобається x 4
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я їм написала на ел пошту....Подивимось.
    Але ,це не така газета,що буде дослухатись,власне такі фото і все інше то в їх форматі,нормальне явище.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Лиля, при всём уважении к Вам возражу - красоту нельзя испортить и испохабить. А все галичаночки, над которыми знущались, всё-равно остались КРАСАВИЦАМИ.
    Почему ОНИ должны смущаться?
    Они ведь не сами юбки задирали?
    А придурки, которые пытались над красотой надругаться должны быть наказаны.
    ИМХО.

Останнє редагування: 9 кві 2010
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не про те говорю. Не можна іти "стінка на стінку"! Якщо нападуть на мою дружину чи знайому такі дебіли - буду трощити їх, доки зможу. Але організовано і масово закупляти балончики тощо, і влаштовувати побоїще - це не є цивілізований шлях. Цим ми будемо схожі на них. Для силових дій є влада та міліція, яка мусить спочатку 1)Провести профілактичну роботу через школи і інші учбові заклади 2)Залучити "водяних" спонсорів та організувати нормальне і веселе св"ято. 3)Організувати патрулювання. 4)Карати порушників порядку та закону.

І все. Попереду ж Євро-2012! Там буде ще складніше!

9. Полковник, вам со стороны так кажется. Представьте себе: какой-то придурок облил вас на улице. Это сфотографировали и выложили в нете. Теперь на улице узнают, пальцами тыкают. Приятно бы было?

10. Полковник

Полковник миється в бані

Не утрируйте, милая.

11. А я не утрирую.

а де твій аватар? :)