До уваги форумлян!!! Звернення ЛФ до громадськості

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Locke, 8 кві 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Шось одне з другим не клеється.
    Вчинок хто чинить?Хіба не особа?
    Я ніколи не буду виправдовувати тих дітей,які знущаються над іншими,тільки,тому,що вони діти.Щодо сексу і т.д. вони мудрі, а щодо поваги,до старших і т.д.- так,чомусь одразу діти.
    Вони вже давно не діти повірте (тільки фізіологічно виглядають), а тим паче у наші часи.Я згадую школу ,у часи кінець 80 я вчилась (діти були дітьми) а зараз ...

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У мене такої диференціяції нема. Не є вони мудрі, ну бо ще нема там розуму.
    Дітлахи розгулялися, бо то все безкарним залишається, кожного року те саме - а реакції нуль. Тут мова може йти не про гріх тих дітей, а вже радше про суспільний гріх. Всі мовчать, посміхаються, тішаться (фото дуже добре це показують), а дітки - як то дітки - раз усім подобається, усі регочуть, то можна ще більше показатися.

До речі, чого вчить тих діток наша агресивна реакція?

• Подобається Подобається x 4
  3. sasha_b

sasha_b Active Member

Ці діти дуже кльово проторчали, обливаючи усіх водою. Питання в тому, що за це вони мали б получити тягла, бо перетворили святковий ритуал в хуліганство. Але такої сили не виявилось. Ось в чому питання, нема реакції на дитячі витівки.

• Подобається Подобається x 7
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Перепрошую... Який секс? На фотографії видно, що підліток б"є ногою немолодого чоловіка.
    Так, ефект юрби є, це факт. Але ж міліцію, наскільки я розумію - ВЧАТЬ і ВИМАГАЮТЬ передбачати і боротись з такими "ефектами"?

До чого призведе такий "ефект" наступного року? Тут, щонайменше, відчувається ескалація, тобто наростання хуліганських дій. Наступного року тисячі підлітків та студентів перевірятимуть привселюдно фасон трусів перехожих, та вибірково битимуть і одразу відливатимуть водою?
    Це хуліганство має бути припинене, а народний звичай має залишитись в цивілізованих рамках.

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Див. вище.

• Подобається Подобається x 5
  5. poetka

В тому то й біда.що дорослі ніяк не реагують....
    На тіж витівки в школах і т.д.
    Мені особисто шкода дівчат.Хоч помітила дивну особливість:Дівчата знаючи,що їх неодмінно обільють всеодно йдуть з усмішкою,такби мовити в епіцентр і свідомо наражаються,це що,також прояв,як ви казали: спосіб вираження внутрішньої потреби еротизму.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з всім згідний, що то зле, не культурно, що то хуліганство, але ви просто не знаєте що таке ТРАДИЦЦІЇ.

Я не раз дивлюсі по ящику, як в Іспанії ті рогаті бики шастають по вулицях, помідори летять просто, як град зі всіх сторін (а то вам не вода!!!!). І ніхто нікого в карк за то не б"є, нє?

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Товариш, який вже багато років живе і працює в Іспанії розповідав, що бики біжать не по всіх вулицях, а по визначених - від стайні до місця кориди. І випадкових людей там не буває, лише любителі екстриму, які знають на що йдуть. Аналогічно з помідорами.
    Але якщо такі "традиції", які ну зовсім не мають нічого спільного з народними традиціями, не присікти у зародку, то не виключено, що озвіріла частина молоді незабаром придумає нову традицію, наприклад штрикати перехожих ножиком на якесь свято.

• Подобається Подобається x 10
  8. Liliyah Romanova

Ми якраз знаємо, миху, хіба ні? ;)
    А оті банди та зграї - то вже не традиція, а тотальне її викривлення. Про дурного та поклони приказку знаєте. Це те саме.

• Подобається Подобається x 3
  9. Provincial

Provincial Well-Known Member

Перепрошую,але дуже сумніваюсь,що та молода дівчина чи кобіта,яка (на фото)вся мокра стояла плачучи ,навколішках на бруківці-свідомо "виражала внутрішню потребу еротизму" і "наражалась"!

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

• Подобається Подобається x 8
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І тут не можу не погодитись. Буває і таке.

• Подобається Подобається x 2
  11. xin

xin Member

Підтримую звернення !

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То все дуже правильно, но мало ефективно.
    Тут саша казав про бумажку і він 100% правий.
    На мою думку жеби з того шо вийшло то треба написати письмово в міліцію, прокуратуру і якийсь міжнародний комітет по захисту прав і гідности громадян. Останній для того жеби міліція і прокуратура на полку заяву не поклали.
    Ну і + газети для взяття на контроль.

А далі збирання підписів.
    То ж я пропоную комусь хто сі зголосить і має до того хист написати таку грамотну заяву/скаргу в відповідні органи з долученням фотографій з замальованими фейсами потерпілих і викласти то так жеби я і другі могли то скачати. Також треба єдну сторінку з рисками для підписів (риска через весь листок шоб і фамілію можна було вписати)
    Якшо то буде то я то скачаю і піду позбирати підписів по сусідах і знакомих (маю в тім вже певний досвід) і другі б так само най би зробили. А потім на наступнім тижні здибаємося десь вечірком в центрі і то до купи зносимо.

Якшо то так і будемо робити то ті хто будуть збирати підписи - то треба робити показуючи людям отой документ шоби вони знали на чім підписуються. Треба навіть на тих литках шо для підписів зверха писати якось коротенько типу "підписи до заяви про......"

Якшо ви мене підтримуєте - зголосіться хто буде писати і огонь.

ЗІ. То би було ше ефективніше хлопам зібратисі і найти і головою в унітаз ідійотів засунути і ведром в голову пару раз вїхати, але то вже тоді вже ті дегенерати заяву писати будуть.

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

І обовязково треба написати шо то обливаний понеділок шоб тим органи самі не відмазувалися. Мол типу "Ми розукмієм шго обливаний понеділок, але то не повід до знущань і приниження". І обовязково вказати на фотографа. Бо як вже казали - він може знати дійових осіб.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ПИШІТЬ НА 5-й КАНАЛ:

Адресуйте в Службу Інформації! Це важливо!

http://5.ua/contact/

14. Locke

• Подобається Подобається x 4
  15. poetka

Я песеміст....Нічого з того не вийде.Всі (провоохоронні органи) будуть й надалі вимовчуватись,(невигідно).Але якщо так,тоді цікаво,що буде на наступний рік?

16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Нічого нового. Такі дибіли є кожного року тільки не в центрі і не все як моделі фотосесії. І зазвичай вони молодші а не таке бичьйо здорове.

То буде хтось писав заяву в органи? Якшо так то би вже шоб на вихідних за підписами.

17. Liliyah Romanova

І знову фото дівчат, з яких поглумилися. Це вже не просто обурює, а дуже й дуже злостить. ДЕ мізки тих, хто це публікує?? Ну фотографам клепки забракло, але ж хтось інший повинен мати розум і хоч затушувати лиця. Не люди, а свині, котрі тільки й думають, що про скандальність новини та заробіток на тому. Фу! Гидко й неприємно! Сором усім, хто то розповсюджує!

18. Locke

І то при тому, що я неодноразово наголошував редакції, що необхідно замалювати обличчя потерпілих, щоби черговий раз не ганьбити їх. Але де там. Наші журналісти настільки падкі на сенсації, що вже втратили елементарне почуття такту. За зароблену на сенсаціях копійчину готові мабуть і душу продати, не те що совість.

• Подобається Подобається x 7
  19. Liliyah Romanova

Я написала їм туди коментар, бо мені то в голові не вкладається. Жах, одним словом.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

То не лише наші. Дуже люблять зараз показати жорстокі кадри з місця події: закривавлені лиця, трупи, кавалки тіл... Я вже з того всього навіть боюся новини дивитися.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Подивився в запису сюжет на 1+1 (ТСН) про "поливаний понеділок" у Івано-Франківську... Такий собі поблажливий тон репортажу... Але, принаймні, там говорилося, що це традиція, яку засуджує церква, а міліція кваліфікує як дрібне хуліганство тощо. І ось...
    В кінці сюжету, по команді кореспондентки, юрба підлітків виливає їй на голову кілька відер води... о_О
    Це, перепрошую, ідіотизм! Вона просто організувала в сюжеті "дрібне хуліганство" дітей...
    А чого ж спідницю не дозволила задерти!? Всесвітня слава була поряд! То б вже напевне показали всі канали світу! :bad:

Дивіться самі:

http://tsn.ua/ukrayina/v-ivano-frankivsku-vidznachili-polivanii-ponedilok.html

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)