До питання про те, чи є Ісус Христос Богом

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 30 лип 2007.

1. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

1) Дуже дивно, бо Свідки Єгови в Тернополі свято переконані, що Бог НЕ ЗНАЄ майбутнього вільних створінь (точніше: НЕ ХОЧЕ ЗНАТИ). Це така у вас "одностайність віри"?
    http://forum.te.ua/showpost.php?p=1160745&postcount=6976

"Ангели НЕ МОЖУТЬ бути прощені". Чому? Тому що Єгова такий страшно милосердний, що не хоче їх простити?

2) Першоджерело першопочатку. Маразм повний.

3) Ви кирилицю розумієте? Букви знаєте добре? ДЕ НАПИСАНО "Три особистості, але одна особа"? Ще раз повторюю: ТРИ ОСОБИ І ОДНА ПРИРОДА. Не три особи і три природи! Скільки ще разів вам треба це повторити?

• Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Ви хоть дочитуєте речення до кінця?
    Сатана, невірні анголи і безбожні люди будуть знищений в скорому часі, бо плата за гріх - смерть.
    Це воля Бога.
    Про це знає диявол
    Про це пишеться в Біблії.
    (вибачте, забув, Біблія не є для вас авторитетним джерелом інформації)
    2. БОГ Єгова, це першопочаток, і першоджерело всього того що існує, існувало, чи буде існувати.
    Він абсолют, найвеличніший конструктор і митець.
    Він став початком усьому видимому і невидимому, і в тому числі своем6 сину.
    3. Три особи: три думки, три світогляди, три розуміння, три сили, але одна природа.
    Дуже переконливо.

3. Aquinas

1) А я думав, що воля Бога - це, щоб ВСІ прийшли до покаяння і спаслися. Запитую ще раз: диявол може покаятися? Якщо ні, то чому?

2) Єгова - першопочаток і першоджерело. А Ісус хто? Другопочаток?

3) Я б з радістю спробував "розсосолити" вам правду віри про Пресвяту Трійцю, але наразі не бачу вашого особливого бажання шукати істину. Радше йдеться про ваше бажання непохитно слідувати Товариству з Брукліна. Але як тільки ЩИРЕ бажання у вас з'явиться - повідомте. Обов'язково відповім, що і як з Трійцею.

4. Nadan

Nadan Well-Known Member

Випийте валерянки.
    Це не доводить що колись Ісуса не було, бо Він існував ще тоді, коли часу не було, тобто і вічності.
    От бачите як нечистий дух бунтується проти правди про Бога?
    Ісус має 2 природи - Божу і людську. Як Бог він знає все, а як людина ні.
    Звичайно вірю, для мене це природньо і зрозуміло. Ніхто нічого не розділяє.
    Люди Ніколи не мали божественої природи, не плутайте природу і подобу! Будьте уважні.
    Ісус сам називає себе Єговою.

5. ABDURAKHMAN

1. Це доводить те що з самого початку був лише один БОГ Єгова.
    Час коли
    2. Дух нечистий відвертає людину від Творцю, закликає припадати перед ідолами.
    3. Але на землі ісус на 100% був Бог.
    Хіба бог може чогось не знати?
    4. Правильно, вони лише мають риси які притаманні Богу. Ці ж риси мають і ангели і син Божий.
    Але оскільки, люди виключно тілесні й матеріальні особи, то по своїй природі вони не можуть бути подібними до нематеріальних, духовних створінь - себто анголів, чи сина Божоги, чи тим Більше Бога.
    5. Коли?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, дві найголовніші риси Бога є - omnipotent i omnipresent.
    Тобто всемогутній і всюдисущий.
    Мають ангели ці характеристики? Ні. Має Син Божий? Думаю, так.
    В інакшому випадку молитва до нього є нонсенс.

• Подобається Подобається x 4
  7. Aquinas

Ну якщо люди - "виключно тілесні й матеріальні особи", тоді скажіть, У ЯКИХ КОНКРЕТНО ОРГАНАХ ЛЮДСЬКОГО ТІЛА містяться риси, притаманні Богу? Які клітини людського організму відповідають за "справне функціонування" цих рис в людському тілі? При цьому, в які хімічні реакції вступають ці клітини?

• Подобається Подобається x 2
  8. ABDURAKHMAN

всім тілом керує що?
    Найговніша частина людини це голова, яке керує всім тілом.
    Риси 3акладені в самому коді ДНК і передаютьсю по спадковості.
    А за 'справне функціонування' тих рис відповідає головний мозок.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мозком керує хто? Ви ж даєте команди мозку про що думати, чи не думати, що вирішувати чи не вирішувати.

• Подобається Подобається x 3
  10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ісус хоч раз таке говорив чи це теорія пізніших філософіф які забули поради Павла

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

Правильно, Бог Єгова в трьох особах - Отець, Син і Дух Святий.
    ??? Ви вже зрозуміли, що колись не було часу? Чи може ваша технічна освіта не дає це усвідомити? Тоді запитайте своїх викладачів фізики, але обережно, щоб двійки не поставили. :)
    Що ми й бачимо у випадку свідків, які поклоняються творінню, а не Творцю.
    А також на 100% людина, а людина може чогось і не знати.
    Люди виключно тілесні і матеріальні? Ви впевнені? Якби це була б правда, то люди не могли б бути образом і подобою Бога. Людина є не тільки тілесна, але й духовна істота. Проте природу людини не є божествена, а людська.
    Ну наприклад одне із таких місць це Ів.8:24-25
    "24 Тим я і сказав вам: Помрете у гріхах ваших. Бо коли не увіруєте, що я - Сущий, помрете у ваших гріхах.»
    25 Тоді вони йому: «Хто ж ти такий?» Ісус же їм відрік: «Споконвічний, як я і казав вам."

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

[QUOTE='
    а що відповідає за плач і сміх? за переживання? за радість? за сум?
    шо є фізичним процесом, коли людина бреше?

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Це сказав сам Павло:
    "У ньому бо враз з людською природою живе вся повнота Божества" (Кол.2:9 )

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз почнеться:

1. Павло не то думав...
    2. переклад не той....

і море різної філософії.

15. ABDURAKHMAN

це все гра мозку, сутність людини визначається хаотичним переплетенням нейронів.
    Всі людські емоції, це всього лиш синтез і викид певних хімічних речовин.
    Всі переживання радість і сміх це
    не що інше як ХІМІЯ і немає там нічого надприродного, чи духовного.
    Кохання - це також залежність, і насамперед головного мозку, від дози хімічних речовин які утворюються під час зустрічі з своєю половинкою.
    Іншими словами кохання - це наркотик.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

сміх - то хаотичне переплетення нейронів? Хіба на кульпарку....
    а ми ж говоримо про здоровий сміх, нє?

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

От СЄ круті!!! Навіть подих Бога витрусили з тіла.:haha:

17. Nadan

Nadan Well-Known Member

А яка сила примушує мозок закохуватись, радіти чи сумувати? Це що, результат хаотичних хімічних процесів, а результат випадковий? Тоді виходить, що особистості, як такої не існує, бо сьогодні хімічні процеси йдуть по одному, і людина добра і закохана, а завтра помінявся тиск і температура (а це найбільше впливає на хімію) й людина стала злою і ненависною? Все залежить від хімії? Слухайте, а нащо вам тоді виконувати Заповіді? На суді у вас вже є гарне виправдання - скажете Єгові, що були несприятливі умови для ваших хімічних реакцій і тому ви дозволили собі трохи погрішити.
    ABDURAKHMAN, якщо ви дійсно так вважаєте, то мені вас шкода. Раджу не признаватись в цьому дівчатам, бо навряд чи одружитесь. Невже ви настільки убогі душею? Ви ніколи не думали, чи є принципова різниця між вами і механічним роботом? Може нема? Як думаєте?

Останнє редагування: 1 чер 2010
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ше обєм.

так, звичайно. От візьміть яку шльондру. Вона нині в їдного, завтра - в єншого... випадкові хімічні процеси...:crazy:

19. ABDURAKHMAN

1. Неправильно, Бог Єгова - одна особистість й одна особа.
    ІСУС христос ГЕТЬ інша ОСОБА.
    А дух СВЯТИЙ то НЕ особа, а ГОСПОДНЯ сила.
    2. Ні, просто нет заглючив й недописав.
    "Час коли не було часу" - це всерівно час.
    "В час коли не було часу" - не було нічого окрім Бога.
    Був лише Бог, і Його праця не була відірвана від часу.
    Отже для Бога час всерівно існував.
    Чи ви будете стверджувати, що всезнаючий Бог не розумів плину часу?
    3. Це ваші хиби, свідки тут ні до чого.
    Свідки не служать ідолам і грішним-святим.
    4. Ну як я розумію 100% - це повнота.
    Якщо ні то пишіть 50/50% і тоді без проблем.
    А то пишете на 100% але нічого не знає...

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

1. Ви не уважні, хаотичне сплетіння клітин головного мозку це є сутністю людини, ну якщо так хочете - душею.
    А всі емоції це є наслідок Біохімічних реакцій що проходять в середині живого організму.
    2. То не СЄ, то все мої фантазії

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

випадкових хімічних процесів НЕ буває, все відбувається чітко і планомірно.

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

Повністю згоден. Свята Христова церква саме так і навчає вже 2000 років. Бачу вже починаєте щось розуміти.
    А тут відповідь неправильна. А все тому, що ви ще не звільнились від закладеної програми з Брукліна від Керівної Корпорації.
    Чому це навіть нижчі духи - ангели, є особами, а Святий Дух - ні? Може демони і ангели - теж безособові сили?
    Ну ніяк не можу повірити, що ви вчитеся в технічному вузі. Ви щось про квантову механіку і теорію відносності чули? Візміть підручники із цих предметів і дізнаєтесь, що час - це функція руху матерії, якщо нема руху, то немає і часу! Скажіть, як студент технічного вузу, чи є час в чорній дірі за горизонтом подій? (Сподіваюсь, що ви знаєте, що це таке).
    Для Бога час не може існувати, бо він тоді не є Богом, а створінням! В принципі ви створінню і поклоняєтесь - дорогі ви наші язичники. :)
    Всезнаючий Бог все розуміє, але дивно, що ви, як людина технічної освіти, не розумієте що таке час. Чи може ви не технарь?
    Свядки якраз і служать ідолу, бо той Єгова, так як вони його розуміють, насправді не може бути Богом, бо не має обовязкових для Бога рис. Той Бог в якого вірять свідки насправді створіння, а не Творець, істота але не Бог!
    Я написав вам істину, а якщо ви не можете осягнути її своїм розумом, то я тут помогти не можу. Тоді моліться, щоб Бог (справжній, а не з вартової башти) дав вам більше розуму.

а де твій аватар? :)