А як же бути з Вартовою Баштою? То ж ціла трагедія, нє? Доречі, що я зауважив.... Є тут чимало представників різних конфесій, але є окрема конфесія... нє, не СЄ... а симпатиків СЄ. Чи не здається вам наіграність ситуації? Воно якось підозріло виглядає... СЄ один - два, а т.з. симпатиків - пруд пруди... може то вони маскуються під страждущіх, нє? ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- свідчить, що біблію ви поміняли на інструкцію від вартової башти. є народжений, а не створений.
5 А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус то Син Божий?(1Ів 5/5) 13 Оце написав я до вас, що віруєте в Ім'я Божого Сина, щоб ви знали, що ви віруючи в Ім'я Божого Сина, маєте вічне життя.(1Ів 5/13) 20 Ми знаємо, що Син Божий прийшов, і розум нам дав, щоб пізнати Правдивого, і щоб бути в правдивому Сині Його, Ісусі Христі. Він Бог правдивий і вічне життя! (1Івана 5/20)
я теж таке зауважив, треба детальныше розыбратись в цему питанню... ---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- це ви помыняли Библию на катехи3и. В Библии говориться щоб 3нищувати Идолив а не служити IМ.
зрозумів лише, що роджений в розумінні сотворений. І що був час коли Ісуса не існувало... До Його родження
Як можна прирівняти родження і створення? Це ж якісно різни речі! Столяр табуретку створює чи народжує? Жінка дитину народжує, чи створює? Ви що вже втратили здатність думати? Деградуєте від читання башти? Так родження, чи створення? Ці поняття є взаємовиключними! Або одне, або друге. То що скажете, Ісус родженний, чи створений?
Бачите... якщо роджений - то значить Бог, а то суперечить башті. Башта робить читачів безбашенними. ---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------
Друже, навіщо змушуєш їх думати...! Вони звикли діяти по інструкціях "вірного" раба. Всьо шо каже - є правда! А так по темі розділу, на тернопільському форумі Аквінас правильно підмітив, що якщо Ісус не є Богом (Я і Отець - ОДНЕ) тоді як Бог проявив любов до людей? Пославши ангела? Погодьтеся, якщо інша людина потребує пересадки нирки і я скажу сусіду: іди віддай йому свою нирку, щоб спасти йому життя і той так зробить, то чи назвуть мене інші благодіячем, що проявив велику любов до вмираючого? Свідки, якщо Ісус не є з Отцем одне (Богом), то де (в чому) проявилась любов Божа до людей? ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ---------- О... файно, то я можу говорити, білий в розумінні фіолетовий
Про Івана 1,1 я вже писав і не одноразово. Ісус ніколи не говорив що він рівний Отцю і після вознесіння Ісуса Павло писав про Ісуса як про підлеглого Богові.
наведіть пряму цитату. Ні сина ні святого духа Богомаи не названо ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ---------- А він хоч раз так себе назвав?
Новий Завіт рясніє як не Син Чоловічий, то Син Божий. Не читали? Чи в перекладі Нового Світу то викинули?
І слово "єдинородний" не зустрічали? 18 Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був. Є ше питання?