До питання про те, чи є Ісус Христос Богом

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 30 лип 2007.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

спалювати біблию то справа инших (ВИ знаєте про кого йдеться) всі померши 5рипиняють своє нікчемне існування і як кажуть москалі - скончався...
    Всі здохли, алд кому було приготовано той і воскресне.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

вира без дил -мертва, так що ув'яньте...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще трохи і ви точно станите СЄ. вам залишилось лиш замість "и" писати "ы", як у Сергыя Аспыранта.:)

3. ABDURAKHMAN

усьа визначаєсься в поривнянми.,.
    И в поривнянні із уси м С.Є. Находяться найблище до истини , щоб там не говорилм, мені байдуже...

4. nixto

nixto Well-Known Member

А що таке ІСТИНА? Бо мушу вас засмутити, це не КК і не ВБ її джерело з якого ви п'єте.

5. nixto

nixto Well-Known Member

Думаю вартує по-роздумувати над тією інформацією

6. ABDURAKHMAN

1. А що таке ІСТИНА?
    2. Бо мушу вас засмутити, це не КК і не ВБ її джерело з якого ви п'єте.
    1. Істина - це Біблія.
    2. А, що таке КК?

7. nixto

nixto Well-Known Member

Нажаль Біблія - це книжка у якій є написана істина, а щоб зрозуміти цю істину потрібен Святий Дух - Дух Істини. Якщо погодитись з Вашими словами то кожен, хто читав Біблію, осягнув цю істину, але факти говорять самі за себе (я про те, що мормони також читають Біблію. Є в них істина?)
    КК - керівна корпорація, можливо Ви називаєте керівний орган (КО), або ще якось.

8. ABDURAKHMAN

Багато хто буде бачити і чути, але лише одиниці з них будуть розуміти.
    Обрані, кому бог цієї злої системи не засліпив розуми.
    Так, ви правильно зрозуміли - я обраний!
    Тільки от, ще не зрозуміло яка моя місія... :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ким обраний, знаєте?

10. ABDURAKHMAN

Не розумію вашого скептецизму...

11. plastic

plastic Well-Known Member

Моліться щоб дізнатися.

• Подобається Подобається x 2
  12. Nadan

Nadan Well-Known Member

Нема такого, деколи про Ісуса говориться як про людину, але це не доводить меншості Сина від Отця.
    Апостол Павло наприклад збирався після смерті жити із Христом.
    Видно, що поганий студент. Якщо ви в технічному вузі то мали б знати, що наш всесвіт, а разом з ним час і простір, мали початок!
    Це випливає з розуміння сутності душі.
    Так і я про теж.
    Ну а який символізм в смерті? Що тут неясного? Люди померли і після смерті розмовляли, що свідчить про існування душі, як сутності особи, яка не щезає ніколи!
    Знання християнства ті ісламу у вас приблизно однакове.
    Дивно, що подібна думка до вас не приходить коли їсте ковбасу, чи котлету. :)
    Отже рослини не мають душі, бо не мають крові? Мені вас шкода, видно вартова башта має здатність випрямляти мозкові звивини.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Хачаб і так.
    Це вам тільки так здається. Те що ваше тіло ще рухається, ще зовсім не означає, що ви живі. Ви просто ще не знаєте про свою смерть. :)
    То ви можете навести логічні аргументи, як сила може мати силу? Якщо Дух Святий має силу, то як Він сам може бути силою?
    Поясніть чим відрізняється Дух Отець від Духа Святого?
    То ви не можете зрозуміти, що Бог створив час і простір, а Сам не підчиняється ні часу ні простору?
    Ваш розум не здатен відійти від шаблонів цього світу, ви не здатні подолати навіть земні стереотипи, що вже говорити про духовне. Це про вас Ісус сказав, що ви не розумієте речей земних, то тим більше не зрозумієте речей небесних.
    Та ви ж язичник! Хіба ще не зрозуміли чому?
    Думаю, вам треба перейматись не історією язичництва, а тим як вилікувати власне язичництво та ідолопоклонство!
    А що, у вас життя тіла продовжується після знищення цього тіла?
    То ви все таки не вірите у всемогутність Божу. Біблія багато разів говорить про присутність Божу в людині наприклад Еф.4:6.
    Я вірю, що всемогутній Бог може перебувати в людині так, що не завдасть їй шкоди! Чому ж ваша віра така слабка? А я забув, що ви матеріаліст...

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Знаєте, ви вже починаєте набридати своєю недолугістю, нездатністю розуміти прості речі і буквоїдством. От і зараз накопали різних цитат, які нічого не доводять. Ісус є рівний Отцю по своїй природі! Поки ви не зрозумієте, що таке природа - говорити на тему Трійці з вами марно. Цитати все таки прокоментую.
    Це зовсім цього не означає! Ви що, думаєте церква даремно Ісуса називає Сином? Так Ісус дійсно є роджений Отцем. Але як? Ви думаєте Отець вагітним ходив? Хоча з вашою логікою я і не здивуюсь, якщо так і думаєте. Отець і Син обидва є Духи, як може народжуватись Дух? Ісус сам дає відповідь на це, коли пояснює, що Він є світло. Так от, свята Христова церква, вірить, що Ісус постійно народжується від Отця, як світло від сонця. Але поскільки Отець був завжди, то й Ісус був завжди, бо народження Ісуса є у вічності, а там часу немає! Висновок: недивлячись на своє постійне народження, подібно до світла, Ісус, як і Отець немає початку!
    Тут сказано, що Ісус є початком Божого творива для всього світу, так само як і Отець! Отець теж є початок Божого творива для сонця, землі і т.д. Тобто Ісус разом з Отцем є творцями цього світу!
    Так Ісус теж є єдиний Бог за природою.
    Тут ніде не заперечується Божа природа Ісуса, просто говориться про нього як про людину. А Ісус був як справжнім Богом, так і справжньою людиною одночасно!
    Так а хто ж це заперечує? Ми якраз вам це постійно говоримо, що ОТець і Син - дві різних особи в одній природі!
    Так, тільки як людина.
    Це особисті стосунки між особами Трійці. Це аж ніяк нікого із них не принижує і не забирає Божество!
    Ніде не сказано, окрім башти звичайно, що Павло чекав на воскресіння, він говорив про смерть, що відразу жити із Христом! Де ви там про якитйсь термін прочитали? Та й Ісус говорить: "Той хто в мене вірує, той навіть вмерши - житиме!"
    Отже, якщо після смерті тіла залишається ЩОСЬ, що зберігає людську свідомість, то це і є душа!
    Ви дійсно сучасний, модернізований язичник та ідолопоклонник! Тому що ваш Єгова не є Єговою Біблії! Справжній Єгова є всемогутнім, всезнаючим, всюдиприсутнім і вічним. Ваш бог не всемогутній, не всезнаючий, підкорений часу і простору, не Творець всього! Ваш бог є творінням а не Творцем, тому ви є язичник! Ви поклоняєтесь творінню, що й робили идоляни!
    А в мене божків нема, я знаю справжнього Єгову - справжнього Бога і мого небесного Отця!

14. ABDURAKHMAN

1. Вах - вах - вах, які ми мудрі і всезнаючі!
    2. Роджений - створений. А як створений(роджений) то відповідно його до створення Вічним Богом Не існувало...
    В посланні до Колосян говориться:
    ...роджений перш усякого творива...
    Тобто решта творінь теж були роджені?
    Чи той перший роджений був найпершим творінняам?
    Висновок один:
    роджений=створений.
    3. Стоп, стоп, стоп! Отець вічний, а Син ні! І тут написано очевидні речі. Роззуйте очі:
    ...оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива.
    Амінь - перший кого створив Бог.
    4. Ісус це син Бога, але не Бог.
    5. Ви мабуть неуважно читали:
    ...Я йду до Отця, - бо більший за Мене Отець.
    ...Бо від Себе я не говорив, а Отець що послав Мене..
    ...Він бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним.,
    ...а жінці голова чоловік, голова ж Христові - Бог.
    ...Я йду до Свого Отця й Отця вашого, і до Бога Свого й до Бога вашого...

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Читайте попередній пост, там я все пояснив. У вас нема жодних аргументів проти Божества Ісуса!

16. ABDURAKHMAN

1. А хіба Ісус не на 100% Бог і на 100% чоловік? Дивно, п. Мих казав, що так.
    2. Це суперечить рівності Отця З Сином, про яку говорить церква.
    3. Він воскреснув, одразу після смерті, ті хто мають частку 1му воскресінні не чекають в несвідомому стані Господнього Дня, а воскресають одразу після смерті.

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:54 ----------

а я хіба заперечую божественість Ісуса?
    Він є найвеличнішою особою у всесвіті, після Свого Батька.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, знов нісенітниці від вежі??? Ну я ж вас просив.
    Знову казочки про те, як Павло став ангелом. І така сама біліберда на біліберді.
    Я ж вас просив читати БІБЛІЮ!
    Ось ви зробили висновок. І подивіться як ви там виглядаєте.
    Невже не зрозуміло, що між словом родити і творити є величезна різниця.
    Ось ви женитися і з жінкою народите сина. Ви його створите?
    Та попри всі жарти звязані з кількома хвилинами задоволення, ваше творення буде дорівнювати нулю. Ви його породите! Тобто він буде частиною вас і вашої віртуальної жінки.
    І ви не будете рівняти хто більше людина - ви чи ваш син. Він буде 100% людиною, бо народився від людини.
    А Божий Син? Він не є Бог? (Тільки прошу не смішіть людей вежовими анекдотами про ангелів).

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Вибачайте, але свідківська обмеженість добиває.
    Ви приводите цитату про родження і безпідставно прирівнюєте його до створення. Родження і створення різні речі! Якщо вам це все одно, то, розкажіть як жінки народжують табуретки, а столяри витесують дітей? Тепер зрозуміли який абсурд ви зморозили? Ісус є родженний і рождається кожну мить, і зараз теж, подібно, як світло рождається від сонця. Поскільки родження Ісуса почалося у вічіності, коли часу не було, то відповідно Ісус був завжди, як і Отець!
    Це ви роззуйте очі, невже зрозуміти такі прості речі вам не під силу? Тут Ісус (Амінь) є початком (Творцем) Божого творива! Все те ж саме можна сказати і про Отця!
    Ви самі собі протирічите. Якщо Ісус Син Божий, то й Бог! Чому фарисеї хотіли його вбити, коли Він сказав, що Він Син Божий? Вони навіть пояснили чому, сказали, що Ісус бувши людиною і назвавши себе Сином Божим, Бога із себе робить!
    Природа передається по наслідству, тварина народжує тварину, людина - людину, а Бог - Бога. Тому Отець Сам називає Сина Богом в 1 розділі до Євреїв!
    Це Він говорив як людина.
    Тут говориться, що Ісус - Бог, бо не вважав за захват, тобто за привілей свою рівність з Богом, бо Він і є Бог!
    Тут Він говорить як людина. Оскільки Ісус 100% Бог і 100% людина, то може собі дозволити говорити і як Бог і як Людина!

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

Вже відповів.
    Ні.
    Якщо цей проце йде відразу після смерті, то це не воскресіння а продовження життя в іншій формі! До речі, а що на вашу думку воскресло? Душа?
    Якщо Ісус істинний Бог, як Його називає ап. Іван, то Він рівний з Отцем у своїй природі!

19. ABDURAKHMAN

духовні створіння не нарожуються від жінки, не старіюті і не помирають.
    Їх створює Бог.
    А слова ...перше творіння... ні про що вам не говорять?

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

1. В Бога є жінка? Ні, немає?
    Ну тоді відповідно породив це відповідник до слова створив.
    2. Початок Божого творива...
    Початок творива художника.,
    початок чийогось творива.,
    вловлюєте?
    3. Чому фарисеї хотіли вбити Ісуса? О то це просто:
    Уявіть наші дні, приходить чоловік у Києво-Печерську Лавру, а сам будучи маленького з провінційного містечка десь у Харківській області.
    Він заходить у храм як це робив кільканадцять раз зі своєю родиною, але раптом, його охоплює лють і він розганяє всіх хто торгує у храмі, згодом він збирає натовпи людей і говорить, не треба ходити до храму, а слід іти за ним. Він постійно принижує і ображає духовенство храму, до того ж робить чуда чим ще збільшує віру людей у Себе, а не у служителів Храму. Вони вважають Його самозванцем, бо він видає себе за месію, посланця небес. Свя щенно служителі повсякчас намагаються вбити Його, але це в них не виходить. Чоловік і далі глузує з них і кількість його послідовників росте. Рада священнослужителів приймає рішення любим способом завдати смерть лжепроповіднику. Згодом настає призначений час.
    Чи ви думаєте що суд в Каяфи був справедливий.
    Якби він назвав себе перед синедріоном Іллею, чи Єсеєм хіба б нього була б інша доля?
    4. Тобто ви стверджуєте що Син на Небі і Ісус на землі мали різні знання? Дивно, я думав, що це одна й та ж особа? Виходить, що ні!
    От Люцифер захотів бути Богові рівним, а Син не хотів, він визнавав над собою зверхність Отця.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знову почались проповіді сатанинської вежі? Ісус Христос не є одним з духовних творінь, а є Сином Божим.
    І він не створений а є "Бог істиний від Бога істиного". Невже сатана своєю вежою так затьмарив мозок, що простих речей не можна зрозуміти?

а де твій аватар? :)