До питання про те, чи є Ісус Христос Богом

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 30 лип 2007.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Христос для того прийняв тіло, щоб прийти до грішних людей, і бути на землі, і померти. Бо якби Він прийшов у славі, ніхто не зміг би витримати Його присутності.
    Він помер тілом.Це точно.
    Він мав життя в Собі і померти міг тільки якщо Сам погодився на це. І Він вирішив померти щоб ми жили. Чи помер Він як Бог-це питання в біблії не озвучено. Можемо робити догадки. Я думаю що так. Нам сказано що помер Він на хресті. І гадати більш про те, що ми не знаємо-думаю неправильно.

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Потрапив в могилу-на 3 дні. Але воскрес-це головне!

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читаю і диву даюся.
    Як вічний Бог міг померти? Померло лише Його Тіло!!! Бог є вічний!!! Яке може бути припущення?

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

якщо припинив своє існування, то вже б нікуди не потрапив.

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я теж. Краще нічого не писати, ніж писати дурниці.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікава річ читати Біблію. От є фрази, які можна читати 100 раз, а на 101-й відкривається таке.....

От зараз у дискусії. Колосян 1:16. Читав ніби не раз. У світлі теми: Бог є Творець? Так, Він єдиний Творець всього видимого і невидимого. А в Колосян 1:16 про Ісуса Христа чітко сказано:

16 Бо Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено!

Куди вже ясніше???

• Подобається Подобається x 3
  5. adamant

adamant New Member

Релігійні боги - це вигадані казкові персонажі.

6. ovod

ovod Well-Known Member

насправді чим більше починаєш розбиратися тим більше питань виникає :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Peri

Peri Well-Known Member

людська природа - прагнення все знати,контролювати,пояснити непояснюване...
    ....ще з тих часів...від яблука...

людина віру підміняє знаннями.

знову й знову шукає того плоду,щоб все знати....

8. plastic

plastic Well-Known Member

Що вас здивувало?
    Кожна людина може помилятися, я для себе це питання раніше не досліджувала. А сьогодні відповідь знайшла.
    Христос прийняв Тіло . Помер в пятницю.
    30 А коли Ісус оцту прийняв, то промовив: Звершилось!... І, голову схиливши, віддав Свого духа(Ів 19/19)
    23 Того, що був виданий певною волею та передбаченням Божим, ви руками беззаконників розп'яли та забили.
    24 Та Бог воскресив Його, пута смерти усунувши, вона бо тримати Його не могла.
    25 Бо каже про Нього Давид: Мав я Господа завсіди перед очима своїми, бо Він по правиці моїй, щоб я не захитався.
    26 Тому серце моє звеселилось, і зрадів мій язик, і тіло моє відпочине в надії.
    27 Бо не позоставиш Ти в аду моєї душі, і не даси Ти Своєму Святому побачити тління!(Дії 2/23)

Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений,(1 петра 3/18
    Отож, коли тілом Христос постраждав за нас, то озбройтеся й ви тією самою думкою, бо хто тілом постраждав, той перестав грішити(1 петра 4/1)

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Чому ви думаєте що Бога можна побачити і жити?
    Бог це надзвичайно велика сила і енергія і присутності якого не може витримати жодна людина. Це ж те саме що захотіти походити по сонцю.
    Бог померти не може.
    Бога побачити теж не можна.
    2. Так ісус народився як людина і як людина він помер. І все його ество також померло.
    3. А на третій день його воскресив БОг, підвищивши його до початкового стану.
    4. Могила - це повна загибіль. Як з неї можна вийти якщо ти вже перестав існувати? Хіба що тебе воскресить Бог.
    Доречі, чи не суперечить вчення про вічну трійцю тому про що говориться в біблії, а саме що Ісус потрапив у шеол. А цд мало би свідчити про те що одна іпостась {частина бога} припинила своє існування, хай і на з дні, та все ж припинила.

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:50 ----------

Ісус - не Бог і не Його частина. Ось саме тому він і прийшов у наш грішний світ і постраждав за нас, помер а потим був воскресений Богом.
    Не подумайте що боґохульствую, але як може бути одна іпостась на небі, друга на землі, а третя сходити у вигляді голуба і все це Єдно? До кого молився Ісус? До себе?
    Чию волю він виконував, хиба ж свою?
    Дух святии зийшов на учнів христа на свято п!ятидесятниці. Це іпостась Бога зійшла на людей, чи Бог просто наділив людей силою (слова) давши їм духа?
    І цих суперечностей безліч.
    Син може бути одночасно батьком?
    СиноОтець? Та ще й до того дух святий.
    Та навіть єгипетська тріада виглядає якось переконливіше.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Ви праві на 99%.
    Але існує Той хто все створив. Бо все це не випадково, видно руку майстра.

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

Що я скажу, не помиляється лише той хто нічого не робить...

Останнє редагування модератором: 9 кві 2010
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому Він воплотився, щоб ми Його побачили.

11. ABDURAKHMAN

Бога не можна бачити і при цьому залишатися в живих.
    Бог це є Бог.
    І цього не зміниш.
    Ангели спускалися на землю, доносили людям звістки від Бога, матеріалізовувалися.
    Але не було прицинденту щоб Бог явився людям у всій своїй славі.

12. Зануда

Зануда така зануда

Христос після смерті зійшов до пекла, щоб відчинити ворота пекла і дати надію на спасіння померлим. Бо до викупної жертви христа всі - і праведні і грішні були в шеолі, але смерть і воскресіння Христа цей порядок змінили.

13. ABDURAKHMAN

Помер син Бога, перше твориво Його рук, Слово. Але не Бог. Бог воскесив його.

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Тобто всі праведні 3,5 - 4 тисячі років горіли і мучелися в пекельному огні?
    А чо, так їм і треба...:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

як там сказано? "полюби ближнього..." чи "коли хто під когось яму риє....."

15. Andr

Andr Well-Known Member

"Спочатку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог."

16. Зануда

Зануда така зануда

Ви яскравий приклад буквалізму. Пекло, то не є місце де чорти пательнями, смолою і вогнем катують душі грішників. То є місце, де перебувають люди без божої ласки спасіння, ті, що свідомо відкинули відкупну жертву Христа. Відповідно, перед тим, як Христос вмер на хресті у такому стані перебували всі душі померлих. Їх ніхто не катував вогнем і розпеченим залізом, але тим не менше Бога споглядати вони не могли через первородний гріх, який тяжів на всіх без вийнятку від часів Адама.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як хтось сказав - смерть духовна - це відділення людини від Бога.
    Смерть фізична - це відділення душі від тіла.

18. ABDURAKHMAN

1. Ви помиляєтесь.
    2. Згідний пекло не є місцем вічних мук, це лише символізм. Пекло - це небуття.
    Людина померши припиняє своє існування.
    3. Вони вже не існують, і вже нічого немає. Кінець...
    4. Всі померли, всі перестали існувати і потрапили в символічне місце символічних мук - пекло, ад, шеол, гадес, могила.
    Всі потрапили в пекло і в нім вони пробувають.
    5. Нікого немає, всі згинули

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

як хтось інший казав, що духовна смерть це смерть при житті коли людина відкинука Бога і Христа і немає надії на воскресіння.
    Фізична смерть це припинення житєдіяльності людини з можливість повернення до життя через воскресіння.

19. Зануда

Зануда така зануда

ТОді вийдіть "в сад" спаліть Біблію і напишіть петицію, що ВІРА, БОГ і ХРИСТОС, то є одна велика містифікація. Бо навіщо тоді були муки, смерть і воскресіння, якщо після смерті настає повне небуття? Кого воскрешати? Кому пробачати? Кому відкривати дорогу до Царства Небесного?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як кому? Християнам! Абдурахман писав про СЄ. І по їх вірі їм воздасться.

а де твій аватар? :)