А тепер почитайте більш обширно то саме: 15 Він є образ невидимого Бога, роджений перш усякого творива. 16 Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено! А моє питання наступне: Бог що-небудь робив без Слова(без Сина)? Наступне запитання: Хто є Творцем усього видимого і невидимого? Бог! Правда? Почитайте Колосян 1:16. ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ---------- Думав, я думав над тим дописом, а через пару хвилин побачив, що то ви, полковнику, то написали.
Бачу вам вежа видала повний набір. Але ви поцікавтесь цими віршами. Бо так виглядає, що вони самі не знають що дають. Наприклад, 6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним, 7 але Він умалив Самого Себе, прийнявши вигляд раба, ставши подібним до людини; і подобою ставши, як людина, Филипян,2
Педро// А духовні керівники Ізраїлю чудово знали, що це означає. (Вони не були зазомбовані ніякими вежами) // Савл теж, свято вірив в те, що переслідуючи назаретську секту він чинить добре і угодне в очах Господа...
Чудова цитата. а у мене ще одне питання, що до Колося 1:16 : 16 Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено! Абдурахмане, хто є Творцем всього видимого і невидимого?
Це, Абдурахман, є зовсім друга пара кальош і до обговорюваної теми не відноситься. Ви в кращих традиціях єговістів. Я це давно проходив.
А моє питання наступне: Бог що-небудь робив без Слова(без Сина)? Наступне запитання: Хто є Творцем усього видимого і невидимого? Бог! Правда? Почитайте Колосян 1:16. //Робив. Створив Сина Свого. А далі вже разом із ним створював все видиме і невидиме.
Найдіть вислів у Біблії "створив Сина". Нема такого. ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- Виходить, що без Сина не міг нічого творити?
А почитайте, Абдурахман, отой 16-й вірш. Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено! Говорячи слова Ним, через Нього і для Нього, кого Павло має на увазі?
Допис від Pedro 6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним, Чудова цитата. а у мене ще одне питання, що до Колося 1:16 : 16 Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено! Абдурахмане, хто є Творцем всього видимого і невидимого? // Є Інженер і Конструктор - Єгова, а є Його виконавець - Христос...
А для чого видумувати те, про що Біблія не згадує. Мені зробилося смішно, хоча це просто богозневага те що ви пишете. Не видумуйте. Це гріх.
¤Говорячи слова Ним, через Нього і для Нього, кого Павло має на увазі? ¤Про Христа Ісуса, який до свого земного пришестя стояв? праворуч від престолу Бога. ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- €€??А для чого видумувати те, про що Біблія не згадує. Мені зробилося смішно, хоча це просто богозневага те що ви пишете. Не видумуйте. Це гріх. €€€] гріх - це коли люди роблять дерев'яні, кам'яні і металеві подоби Бога. Це дійсно принижує Бога - Творця Неба і Землі.
МИХ//Виходить, що без Сина не міг нічого творити? За Вашою логікою Бог має обмежені можливості без виконавця.// Бог має необмежені можливості. Міг би і без Сина створювати, те що Він породив Сина цьому підтвердження. Все створене за участю Сина у Божім твориві.
Згоден, але не рівно через всіх. Через святих - більше, а через останніх грішників майже ні. ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ---------- А Боже твориво і є твориво Божого Сина (Колосян 1:16)
перед Богом всі рівні. А може Бог хоче за допомогою останнього грішника щось показати першому праведнику?
Бог имеет 3 личности. Чтоби лучше понять возможно єтот стих подойдет на примере человека Как про человека написано:І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх.(Б 1/27) Ісус Христос був на 100% людиною і на 100% Богом
Plаstic/ а хіба Бог може померти? хіба Бога може бачити людина і жити? Ісус помер і потрапив в шеол, тобто припинив своє існування?