Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? щось мені підказує, що простіше було створити гілку: “хоч хтось попсу любить”.... дивно.... її ніхто ніби не любить, але вона процвітає....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? І таке я чула.Ну,шо тут сказати-думати багато починаєш.А взагалі-приємна.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? у мене колись був вініл.... тепер тільки “цифра”...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ви не могли мені порадити шось на зразок цього?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Певно,нє.Бо то диск мого тата.А я такого не слухаю.То він просто в руки попав.Ну а якшо шось таке глибоко-психологічне,то я б сказала в стилі new age.Файна музичка,можна розслабитисябподумати лишній раз
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? шось свіже судячи з перекладу, нажаль тато в мене Ню ейдж не слухає тому буду слухати дед кен денс. Під музику я теж розслабляюсь, гарний вид на шось таке, патіфончик з П"єро, колєгія, все чотко.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Буває,що мені хочеться скакати,радіти,голосно сміятися зі всього,ловити метеликів і лежати в полі червоних маків і синіх васильків...Тоді я слухаю інді.:radist: Буває,що мені хочеться подумати,пофільзофствувати,померзнути-то я слухаю скандинавський блек. Буває,що мені хочеться тупо полабати,покричати-я слухаю-панк,дет,треш.:bazar: В інші дні,як фон,в мене грає різне-без попси.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Окей бейбі, ай лайк іт ту, наразі мені так само, настрій як капітан у голові!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? От зара з колонок лине інді.Гарний день,я маю файний настрій-все ОК.)))
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А де цей гарний день, знаходиться? шобе було і в мене все окей та як у тебе?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? смійся, смійся надімноу, бо у тебе лиш весілля.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а я слухаю тяжкий рок тоді, коли настрій поганий... адреналіну в крові прибуває — починаю слухати арт-рок...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? The String Quartet, Anathema, Apocalyptica - це додає похмурості проте якісь думки з голови знімає... ще тепер в мене звучить, тільки но скачана, музичка до філму Фонтан бачу теж дуже непогана.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Anathema і Apocalyptica roxxx!Це справді дуже і дуже класно!Апокаліптика-гарячі фінські хйопці!!!)))
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? вам особисто це просто не подобається? чи можете назвати щось краще?