Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? останній Шрек скіко зібрав.....ось приблизно стіко
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Мої знайомі кажуть шо цей останній Шрек сноб. (не в якому разі не хочу образити)
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? От я наприклад мрію зібрати величезну колекцію саундтреків до фільмів, але в нас у Львові такий "широкий" вибір, що моя мрія я бачу так і залишеться мрією...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? http://www.nnm.ru/out/rss2.0/doci/o/r/i/original-sound-track.xml дарю
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? для мене, тупого, розшифруйте... Направду не розумію, "для чого" ...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Отзроблю собі безлімітний нет, тоді і накачаю...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? ArxangeluS привіт! слухай ти вже запустив інфу про філармонію?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Нема ще що запускати, бо там вже майже кінець сезону! Буде ше практично один або два концерти, але я про них напишу вечором, ОК.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? ArxangeluS:в мене теж така мрія...Думаю,скоро її здійсню і тоді весь Нет скачаю)))
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ну от я люблю Етнічну з сучасною оранжеровкою. New Age - інколи подобається.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Так,досить не погана музика.В мене десь навіть диск є.:ninja:
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а я останній місяць переважно слухаю "чьорний кофє" 1987-го року, альбом "пєрєступі парог"...