До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем DIFFER, 28 кві 2007.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

хе, ще згадав: і незважаючи на те що він саме так заангажований - подивіться на національність його аудиторії (там не тільки українці і не тільки україномовні)

2. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Так, від нього "тащаться" в цілому світі, принаймні в Європі точно. Моя коліжанка працює у одній кпайпі закордоном, то набрала туди спеціальна класної української музики і програє там її час від часу. Каже, що Вакарчук - хіт 100%, люди персонально підходили і питали, де такі шедеври придбати можна!
    А взагалі-то, справжня українська музика - неперевершена, бо сама мова наша надає їй особливого шарму і милозвучності. І мабуть, ще щирий український дух (я тут, зрозуміло, про якісну музику говорю, а не попсу якусь типу "А я собі гуля-ля-ля-ля-ля-ля, а я собі співа і т.д.)

• Подобається Подобається x 2
  3. Internati

Internati миється в бані

а як вам музика Михайла Круга?

4. Черешенька

На превеликий жаль, такого музики не знаю - бачу знову і знову, наскільки малий мій кругозір і скільки ще треба працювати над собою і вчитися, вчитися і ще раз вчитися, як говорили добрі люди! :):):)
    Я собі класний гурт згадала, "Кому вниз", як він вам??? Вживу хлопаки співають просто кайфово!!!
    (Хоча мому татові їхня назва дуже не подобається, вважає, що у ній є щось досить таки сатанічне)

5. lotr_an

а мені і це подобається :)

6. lotr_an

може ви маєте на увазі відому і шановану всіма хлопчиками-гопчиками "Володимирський централ". Впринципі можна ще Таньку Буланову згадати. Це музика "високих інтелектуалів" і "просунутих" екс-нарівців :)

7. Черешенька

Чесно???
    Під який настрій йде найкраще? Може, ця пісня не пережила в мене ще своєї величної години? ;)

8. lotr_an

якщо настрій веселий, такий збитошний то включаю і все супер слухається :)

9. Черешенька

Можете уточнити?
    Бо думаю, таке поняття кожен розуміє по-іншому (лагідно-збиточний, серйозно-збиточний і ...) ;)

10. Internati

Internati миється в бані

Ну як, невже ви ніколи не чули в маршрутці пісню про Володимирський Централ чи про Жигана-Лимона? Так ось, це М. Круг.

11. Черешенька

Я Вам скажу чесно, що як потрапляю в маршрутку, то мені не до музики! Думаю, як вижити у таких важких умовах і цілою і неушкодженою потрапити на місце призначення! :)

12. lotr_an

ну як вам сказати... коли такий знаєте... хммм... оце питання... ну такий все таки жартівливо-збиточний :) отакий :8: :p :crazy: :D :radist:

оце мене озадачили :)

13. Черешенька

Який відсоток має бути жартів, а який збитків? Хотілося б почути думку професіонала (я надіюся;))! А якщо відверто, то це має бути класний настрій, може позичите мені його маленьку частинку! :)

• Подобається Подобається x 1
  14. lotr_an

скажіть як і я обовязково спробую :)

робити приємне-приємно :)

між іншим я вже почав використовувати один спосіб: відпускати флюїди хорошого настрою (так-як я не знаю де ви то всім львівянам сьогодні повезе :) ) :)

15. Черешенька

ну то з нетерпінням чекатиму того везіння!!!
    супер, що Ви такий добродушний і позитиву у Вас на всіх вистарчає! Якщо забракне, скажіть, може ми Вам тоді трішечки назад повернемо! :)

16. lotr_an

ок! :)

17. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

А в маршрутках якраз більшість водіїв слухає ЕКО-радіо. Музика українська, але така, що я її просто терпіти не можу... ДЕШЕВА І НЕЯКІСНА!!! Хтось слухає ЦЕ радіо?

18. vasili

vasili Well-Known Member

Еко радіо не слухаю ніколи, бо поважаю себе, а маю плеєрок на 512 мб, записав туди 100 пісень англійського рокнролу часів роулінгіу, та взагалі не розмінююсь на радіо.

19. Internati

Internati миється в бані

А що, невже більше не вмикають радіо "Шансон"?

20. Forpost

Forpost Стоїк

Основне правило віртуала,мухи отдельно ,котлеты отдельно,чому неофіти прагнуть зробити фарш з віртуального світу і реального...весь цимус в тому що я нікого ніколи не побачу....ми продаєм мрію

а де твій аватар? :)