До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем DIFFER, 28 кві 2007.

1. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Я би міг стати модератором своєї музичної гілки, так як я маю доступ до філармонії і не тільки, я кручуся постійно в музичному світі...

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

щось мені видається - чоловік має рацію? врешті решт - консерваторська освіта - то ніби непогана ознака фаховості в музиці?
    --
    Ну, і заодно мали би анонси оперного, філармонії та органного залу "на халяву"...

3. ArxangeluS

Так, маю зацікавлення. І можливості. :naci:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я за. Але.
    На форумі є розділ "Музика" і розділ "Куди піти". Чому анонси філармонії мають бути в "Оголошеннях"? Тим більше, що розділ цей початково планувався для оголошень, що стосуються функціонування форуму, привітання форумлян зі святами і днями народження тощо. І тут філармонія :)

Наразі ми пана Архангелуса знаємо мало, тож такі рішення приймати мабуть зарано. Поки що ми поспостерігаємо за ним :)

• Подобається Подобається x 2
  5. ArxangeluS

Зрозумів. Буду чемний та вихований. До речі, а зустрічі в реалі на цьому форумі практикуються?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може й практикуються, але ми про це не знаємо :)

КОлись москвичі, здається, збиралися зустріч зробити, в киян також такі плани ніби були. Про львівські зустрічі мені не відомо, принаймні мене ніхто не запрошував :)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Ага, запросишь Вас. Что не так - сразу БАН. :moskali:

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Цей-во... Приїду додому, то точно щось організую. ;)

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не практикуються.... :sad:

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

В мене запитання до пана Архангелюса: наскільки легко чи важко живеться на Україні і безпосередньо у Львові з музичною освітою? Бо всі мої коліжанки з конси по закінченню чкурнули по світах, хто куди, а ті, що ще навчаються, вже складають плани, куди б то податися.
    А про концерти і інші творчі акції обов"язково повідомляйте, я - шалений мистецький фанат (зокрема і "живої" класики) і, по можливості, ходитиму на все!

11. duncan

та вже писав пан архангелус: живеться "так собі"...
    написано в гілці про зарплату... :sad:

12. Черешенька

окей, ну соррі, я не у всі гілки зазираю, часу не завжди багато маю (і надаю перевагу темам, які мене в першу чергу цікавлять) + тільки нещодавно долучилася до форумчан! то якщо інколи й повторюватиму деякі запитання - прошу милувати ;)

13. duncan

тоді обов’язково прочитайте гілку "вітаю"... :)

14. ArxangeluS

Чесно - погано живеться. Не цінять у нас культуру в Україні.. Більшість музикантів працює на двох роботах + кожен ще старається знайти якусь халтуру, бо грошей дійсно мало...
    Нема правди і на музичних конкурсах, тому що виграють тільки свої, і тільки ті хто може собі купити перші місця... Про це всі знають, але ніхто нічого не може зробити...
    Так само як і більшість народних артистів та професорів - КУПЛЕНІ.. Деколи дивуєшся, як ця проф-непригодність стає професором, але потім дивишся хто в неї "за плечима", і усе починаєш розуміти...
    Список можна продовжувати, але не тут. На музикантів в Україні усім начхати. Більшість оркестрів, такі як "Леополіс", "INSO" та "DaCapo" спочатку заманюють великими грошима, а з часом платять все менше і менше... Ось така тенденція... А робота скажімо в театрі Заньковецької, де дістають по 2000гр, нелогічна, бо там взагалі нема що грати, і грають відверто слабі музиканти... Я можу ще довго продовжувати, але не в цьому розділі... Просто ви зачепили тут цю тему...

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
    Слів нема... Нема слів...

16. afterstep

залишилися лише смайли ;)
    --
    по темі - так було завжди ;) "пролетарська культура" тяжіє до "владімірскава централа", а елітні представники пролеткульту - до Кобзона та Яна Табачніка - і нема на то ради ;)
    --
    "Свободу не спинити!" - от і гринджолимо данилками на весь світ, не кажучи вже про ламерів-океанщиків ;)

17. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

п. afterstep чи можна за один і той же допис дати +карму і -карму. Перші 3/4 посту згідний на 100%, а з останнім 1/4 не згідний на 100% :) люблю і слухаю С. Вакарчука (томущо поважаю)

18. afterstep

про смаки не сперечаються ;)
    особисто мені до вподоби таки вправні музиканти, бажано - таки з освітою (музичною) ;) по можливості - не заангажовані в політиці;)

19. Черешенька

А я Славка поважаю, з різних причин.
    Нехай він заангажований в політиці, ну й що - принаймні інтелігентна людина і вболіває за долю України (не думаю, що він би зміг продавати себе, як інші наші "звьозди"). Тексти пише сам, причому цікаві і філософські та й мова у нього не "покалічена" ніколи.
    Хлопець-молодець, старається, щось завжди робить - і вже за те варто його хвалити!
    Музика "Океану" мені теж дуже до вподоби, особливо люблю "Дякую" і "Їду додому"

• Подобається Подобається x 2
  20. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

як на мене він правильно заангажований, а все інше це дурня

а де твій аватар? :)