Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Коли жила у Львові, то ходила в філармонію. Живе звучання - не до порівняння з записом, та й сама атмосфера концерту чого варта... Востаннє була на "італійському" концерті - Кореллі, Тореллі, Бонпорті. Ніжні струнні твори. Але то було ще взимку
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? різницю усвідомлюю... але вдома я слухаю виключно те, що хочу, а не те, що пропонується.... у філармонії я не можу клацнути пульт і увімкнути наступну пісню....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А в кіно теж не ходите, бо там вперед не перемотують?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? кінотеатр з балконом, почався сеанс... крик в залі: "Помотай! Помотай! досить одному на голову дзюрити!" -- Щось чи я пропустив - але колись на вході в палац Потоцького щороку, на закінчення фестивалю "Віртуози" грав оркестр... До темряви... А наостанок - "Прощальна симфонія" Гайдна, здається... Вхід тоді був 1 рубель - але я, будучи підлітком, повністю ігнорував паркани та контролерів
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Дурниця... Ти ж можеш прослідковувати час від час за програмою концертів, і вибрати те, що саме ти хочеш. Там ж не грають весь час одне і те ж саме!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а я з вами згідний п. пупер. Важко мені всидіти коли щось слухаю чи дивлюсь не те що подобається. Наприклад був у філармонії, зимою ще, коцерт The Beatles. Кохання назавжли здається називався. Оркестрові аранжування композицій. Так я під білів аж підскакував і підспівував. А друга частина була джаз. Так я ледве не заснув, якщо чесно то трохи клюнув носом . Чесно люблю джаз, але десь хвилин 10 підряд не більше і під настрій. А кінець концерту я знову ж таки чекав бо було ще кілька аранжувань бітлів. Ну і що ви скажете?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Якщо не помиляюся то був Прокофєв - "Любовь к трем апельсинам" або Вагнер - Політ Валькірій ні все-таки Прокофєв. тільки що переслухав
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Найулюбленіші класичні копозиції це: Пахебель - Канон (ця буде в мене на весіллі грати я вже постараюсь ) Бетховен - 5 симфонія, 9 симфонія 14 Соната Місячна (це "чорнуха" покрутіше всього що зараз нестараються сучасні таланти) Верді - Ріголетто Гендель - Water musik Вівальді - Пори року (Весна) Деліб - Дивертисмент Равель -Болеро Римський -Корсаков - політ Джмеля (між іншим з реклами Орбіт льодяники) Паганіні- Капріччіо Штраус - так говорив Заратустра (мелодія яка використовується в телегрі Что? Где? Когда?) Рахманінов - Рапсодія на тему Паганіні Бах - Повітря Пучіні - Нессун дорма і ще багато-багато інших
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Випадково струнний квартет на весілля не потрібний? Я якраз цим і займаюсь... Пахельбель? Нема проблем!!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ти випадково не музикант? Звідки такі глибокі пізнання? Я все це майже виконував, навіть на сцені філармонії. Недавно було ТАК ГОВОРИВ ЗАРАТУСТРА Штрауса, людей було валом і концерт просто був суперовий... Чому не було тебе?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ок, весілля у суботу. Але я ще не знаю в якому році А я не музикант (ну хіба трохи на гітарі граю), я меломан. В мене брат колись грав у Камерному оркестрі ЛНУ ім. Івана Франка і часто виступав на сцені філармонії. А стосовно того чого мене не було то я чомусь завжди бачу оголошення і плакати після того як відбулася подія Пропоную тобі ArxangeluS, оскільки ти працюєш у філармонії, заздалегідь тут на форумі розказувати про концерти (у гілці оголошення, наприклад) і я буду обовязково ходити і з батьками теж. Буду дуже вдячний, напевно як і інші форумчани, забудьки і роззяви, як я, резиденти міста Лева.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ну ясно,шо не всього!)))Але я взяла диск з найвідомішими його роботами.Не знайшла...(((
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Хороша ідея! Розпочну свою гілку в оголошеннях, буду анонсувати всі концерти в філармонії!!! Хто за? Шкода лише, що цей сезон уже майже закінчився.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? нігди не піздно. Тільки не забувайте анонсувати ціну квитків для пацанів, і для людей з вулиці також................. То ж львівська філармонія? з натовпом кнурів в краватках перед входом, з вхідним квитком по 50 на гальорку?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ок, завтра все напишу. І ціну на квитки, і програму, і солістів.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? модератори - якщо не влом - винесіть окремою темою - оголошення філармонії. БУДЬ ЛАСКА.