Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? якщо ви про мене пане пупере то я діаметрально протилежний скінхедам
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? І як все таки мало шанувальників класичної музики...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Вам, до речі, яка подобється? Класична - це яка? Із класики мені подобається The DOORS, особливо My Wild Love:D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ні, класична музика - це мається на увазі Моцарт, Шостакович і так далі. Я закінчив консерваторію (4 дня назад) і зараз працюю першою скрипкою в філармонії, тому класика - це моє життя... І я просто обожнюю класику!:D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? О, я Вас розумію й щиро вітаю! У мене зараз по квартирі бігає майбутня випускниця Одеської консерваторії, точніше завтра вже останній іспит, так що класична музика - це і моє життя:D Тож, які Ваші найулюбленіші твори? Я частину своїх вже написав раніше.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? запросіть колись на концерт - цікаво послухати новітню класику....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Я мав на увазі оцей пост - http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=75879#post75879:) Точніше другу його частину
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? гм... от з Грігом і ПерГюнтом... колись один сивочолий професор медицини казав, жи куди то per os - знає, per rectum - теж, а от куди ПерГюнт припасувати.... -- Як на мене - вже краще брандебурський концерт Баха....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Люди,бачу тут є знавці класичної музики.В мене на компі є кусник музики ))),ще цю мелодію колись використали в рекламі зі Супер-контіком.Знавці кажуть-це Вагнер.Але у Вагнера я не знайшла.Правда,безглузде запитання,але може хтось пам"ятає ту рекламу з горобцями?)))
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? На жаль, я ту музику з реклами не пам'ятаю, але думаю, що я би відгадав. Але мені цікаво, ти що, переслухала ВСЬОГО Вагнера? Це ж майже нереально!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Я просто обожнюю музику Шостаковича та Ріхарда Штрауса. Не дуже полюбляю віденську класику (типу Моцарта), і дуже прихильно ставлюся до російського романтизму (Чайковський, Глазунов, Прокофьєв).
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? "класична"?.. "класичний рок"?.. "класичний поп"?... що саме?... я люблю класичну... бо це музика, на якій все побудовано... люблю моцарта, бетховена... люблю вівальді, особливо "пори року"...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Вівальді "Пори року" просто суперові, я їх неодноразово виконував. Взагалі я вважаю, що ми дуже погано виховані на рахунок класики. Ми знаємо композиторів ЛИШЕ по їхніх прізвищах, але ми не знаємо їхньої музики! І більшість з нас не відрізнить 5-ї симфонії Бетховена від вальсів Штрауса... На жаль.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? угу, а враховуючи, що для більшості вміння танцювати вальс скінчилося на варіанті "бостон" - то й симфонію від вальсу не відрізнять...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Чайковський - це сила. Від Першого концерту - мурашки по шкірі. Люблю також балети з його музикою... З інших композиторів полюбляю Шопена і Ліста. А взагалі, вся класична музика чудова, просто кожен твір вимагає відповідного настрою.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? О, як я можу зауважити, то не так і мало серед нас поціновувачів класичної музики! А може ще хтось і у філармонію на концерти ходить?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? щоб бути "поціновувачем" — тре ходити у філармонію?... :eek:
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ну це те ж саме, що слухати музику на диску та слухати у живому виконанні.. Порівняй, і скажеш свою думку.