Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А че-ннна, мелодия кульная-ннна :D Текст - сами понимаете :o
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Слабонервным не смотреть, а стиль прикольный???:confused: :D http://www.youtube.com/watch?v=gDOC7JRDzYI
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? И что Вы здесь предосудительного увидели ?намек на пятикратную эякуляцию негроидов,так мы в молодости могли и более...правда сейчас давление...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? ...я за якiсть, а не кiлькiсть... :D а стиль,? стиль який,?:confused: куди вiднести,?:confused: взагалi сумнiваюсь, що без вiдео це можна слухати... :D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а що там такого було не слабонервне?... два негри щось бормочуть, дівки крутять дупами.... :confused: :confused: :confused:
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Я теж слухаю різну музику...але серед найулюбленіших стилів визначаю такі: Progressive Trance, Techno, R'n'B, Rep, Rave, D'n'B, Rock, House, Dream...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Сегодня практически "классическая" ситуация: еду на работу в маршрутном такси. Водитель не подумав, на всю катушку включает шансон Первыми не выдержали в салоне женщины, громко обличая водителя в недостаточности морального облика... Драйвер пораженчески вытащил кассету, включив радио. Заиграло "Зеленоглазое такси" в исполнении М. Боярского... Все притихли. Но, после второго куплета реплика одной старой меломанки: - Ну что же это такое, а? Сколько можно терпеть этот блатняк 30-х годов!!! :rolleyes: :D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? от така доля шансону... в одній купі і "блатняк", і лірика, і романс....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А мені фолк подобається - Капела Древутня, Верховина, Троїсті музики, Гайдамаки, Лемковина, Reelroad, ще багато. Кельтска музічка. Рок, чи там як воно - Океан Ельзи, ВВ, Cranberiies, Breeders, Radiohead, The Cure, Sonic Youth, Beck, A Perfect Circle. Не знаю, що за стилі - Flёur, K-Os, Грегоріанські співи, хорова музіка, як то Камерний хор "Київ". Класична - Вилла-Лобос "Бразильска бахіана" - неперевершено!, Гріг - Пер Гюнт, Брамс - Квінтет f-moll, Рахманінов - 2й концер, етюд ре-мінор 'заборонений'!!!, Орф - Карміна Бурана. Уфф:p
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Сам себя... дожились :o Совершенно случайно - клянусь! Нашел оригинальную композицию. "Золотые купола" Круга все слышали? Так вот, группа "Черный принц" оформила сей шедевр шансона в реп стиле, с сохранением автентичных моментов. Называется песенка "Купола".:rolleyes: Пытался найти в инете ссылку, но бесплатные не попадались В общем, довольно интересно слушать первые 25-30 раз, потом надоедает :cool:
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Войцек, Вам +1, конечно. Только чего ж Вы тогда за рэп голосовали?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ага, благодаря водилам маршруток и "Взрослому Радио", наверное, все. :D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а мені подобається рок!.. тяжкий, м’який.... хард, арт.... люблю також све, що більш-менш на нього схоже, що від нього "танцює".... люблю менсона послухати — коли поганий настрій, з’являється "спортивна злість", зникають одразу сумніви... квін — для душі....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? пс. ПОХВАЛЮСЯ!!!! у мене є зодіак!!! альбом "альянс".... мені було тоді рочків зо п’ять...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А я люблю окремi групи i твори. Не можу сказати що ненавиджу якийсь один напрямок музики. Для мене кожний напрямок i стиль має щось що менi б сподобалось. Я цiную класичну музику, так як у свiй час готувалась iти у консерваторiю. Попса - нiкуди вiд неї не дiнешся, на нiй люди заробляють тьму грошей. Рок - деколи на рiвнi з "плотськими утiхами"... Я от побувала на концертi Aerosmith - я того концерту - жить буду не забуду!!! Джаз - це висока майстернiсть виконання, як вокалу так й iнструменталу. Ну iтд...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? я б ще ска та панк-рок добавив з моїх любимих, а голосував за посу бо так ніби офіціяльно я проти неї але, що робити, слухаю бо дещо мені подобається (це з тої позиції що наприклад Coldplay - не вбивайте - попса) о!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? тільки за те що там порш я б його зміг дивитись море раз але на щастя порші бувають і в інших музичних і не музичних відео!