До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем DIFFER, 28 кві 2007.

1. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

А я все по-трохи слухаю аби гарна музика був якийсь зміст у пісні. Люблю укр. гурти наприклад КАРНА. А взагалі рок і реп це класна штука:)

• Подобається Подобається x 2
  2. - в чейнджере в машине "поселился" и уже больше полугода не вылазит диск Скрипки "Вiдрада" - он сам себе стиль. :) Дольше там пробыл (в почетных гражданах) только "Best" Агузаровой и MP3 c подборкой сотни самых любимых песен...

3. Tail

Tail Member

"А мне не важно, какой стиль, когда слякоть
    Хардкор, рэп или что-то похоже
    Важно петь, как дышать, а не вякать
    Чтобы русский мороз шел по коже" (с) ЮЮ
    хоча, більше люблю усілякі різновиди року і металу. головне щоб музика була інструментальна, а не електронна. дуже ціную хороший фолк, старенький рок-н-ролл, назагал Чака Беррі, Ванди Джексон.

були у нас і такі люди, классно :)

Останнє редагування модератором: 7 вер 2009
  4. Geograf

Geograf Меломан

Еге ж це правда український рок файна штука, тільки щось мені здається що останнім часом він постачає все менше якісного продукту (особливо молоді команди, котрі думають що просто ричати в мікрофон без ніяких слів це круто), хоча наразі є ще багато прекрасних команд які радують слухачів прекрасною музикою :)

• Подобається Подобається x 1
  5. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Але більшість талановитих гуртів, особливо львівських (і тих які ричать у мікрофон, і тих які у нього співають) існують лише на "пташиних правах" і їхні пісні можна знайти лише у неті.

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

7. Geograf

Geograf Меломан

я й такі полюбляю, головне щоб музика хороша була, рок слухаю без обмежень:)

8. feodal

feodal New Member

Слухаю все що мені подобається))))))));)

9. Leri

Leri Well-Known Member

"Alt-Rock" (альтернативний рок) і... "Praise and worship" - це як бы так пояснити... перекладається як "поклоніння та прославлення"

10. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

А я слушаю разную музыку. Всё зависит от настроения: иногда хочется слушать классику (от Вивальди до органной музыки), иногда Нину Матвиенко, Марийку Бурмаку (когда её слушаю - будто с подругой разговариваю, на душе становится легче) итальянский, французский поп,
    и даже (о, ужас! рискую навлечь на себя негодование уважаемых мною форумлян) шансон! Но! Шансон шансону рознь. Блатной шансон - резко отрицательно! А вот Григория Лепса люблю, Олега Митяева также (хотя есть песни, которые не очень нравятся, перескакиваю их на диске). А Булат Окуджава! Разве кто-то скажет, что он исполнял "блатняк"?
    А недавно попался диск "Музыка 30-40-х годов". Это что-то!!! В оригинальной записи! Очень поднимает настроение! Рекомендую.
    P.s. Да, забыла про "Metallica". Т.е. избирательным мой вкус не назовёшь. Но жизнь - она ведь тоже многогранна...

Останнє редагування: 16 жов 2009
  11. Gray Wolf

Gray Wolf New Member

голосувала за рок, а люблю точніше... Треш, фолк, панк, трошки блеку і може дезу, павер ну і звісно хеві.. Все інше не люблю, ну крім класики(особливо Моцарт і Бах), ще може бути стара попса, ну така яка ще колись давно співалась під піаніно і гітари, без бум-цик-бум, ще забула про Рок-ен-Рол і Кантрі, а все інше на мою думку фігня))))

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а джаз, блюз, фолк?:)

14. Gray Wolf

Gray Wolf New Member

Фолк люблю)) а от джаз,блюз шось не дуже, може ше не доросла))))

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

А чому в опитуванні немає пункту джаз,блюз?

Наприклад-ця музика мені дуже подобається "смакує"
    Подобається радіо-рубрика щонеділі Мойсесова (наперід вибачаюсь,що може невірно написала його прізвище).Класний ведучий і музика суперська!!!!:good:

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Прогресивний рок, де найвищою вершиною залишається Yes, а трохи нижчими Pink Floyd, Genesis, Dire Straits, The Mahavishnu Orchestra, Jethro Tull, з новіших Porcupine Tree, і звичайно, The Mars Volta.:good:
    Важкий рок - Deep Purple, Rainbow, Wishbone Ash.
    Рокабіллі, рок енд рол - майже все.
    Ембіент - тільки Брайєн Іно, в тих, хто його наслідував, вийшло набагато слабше..
    Дещо з реггі...:)

17. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

я был уверен что в лидерах будет шансон и поп
    видимо металисты и рокэнрольщики тоже в рок подались

но я считаю что лучше музыки чем рэп нету , ведь там есть и музыка и поэзия , а ведь люди уже настолько отупели от попсы что не видят искуства в стихах
    хотя во всех стилях чтото есть , кроме шансона и попа

18. comanche

comanche знайшовся

Trance and Progressive - ключ :)
    Christian Rock

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Dream & Dance

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

А куди нам подітися? ;)

Слухаю Power Metal, Punk, Symphonic Metal, Grunge, Thrash Metal, Gothic Metal, і, взагалі, що завгодно, крім репу, шансону і попси. :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)