До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем DIFFER, 28 кві 2007.

1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

все потроху: укр.народні, рок, пісні 80-х, класику звичайну і модернізовану, деяку попсу і ін. Не люблю реп, ну хіба що деякі пісні 50cent. А взагалі я не дуже розуміюсь у жанрах,зараз їх є дуже багато. Майже у кожному жанрі є пісні, які мені подобаються. Одне і те ж довго не можу слухати.

Недавно мені записали диск: "Дискотека 80-х від Авторадіо" - концерт у Москві на стадіоні Олімпійський, правда,не знаю, за який то рік. Там і зарубіжні виконавці і російські і самі хіти, на яких я росла. Я балдєла. Ще люблю "Сектор Газа" за їхню музику і гумористичні тексти, щоправда, слухаю більш-менш пристойні пісні. Дуже подобається їхня дємбєльська пісня "Домой" і "Туман". Деколи пробиває на "Offspring", але дуже рідко. З попси вибірково позаписувала пісні, які найбільше сподобались. Люблю: Sandra, Модерн токінг, люблю пісні з фільму "Приморський бульвар", "Пригоди Електроніка" :), Люблю слухати деяких укр.виконавців і ще багато різного, всього не пам'ятаю.

О, Джо Дассена теж люблю слухати.

Останнє редагування: 12 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

я повний меломан, в кожному стилі знайду щось для себе, все від настрою залежить... звичайно дуже важкий рок і дурненька попса - то занадто і на таке не пробиває...

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я додав ще "етно" та "класична"...
    сподіваюся, що ніхто не проти цих двох пунктів?.. :blush:

• Подобається Подобається x 7
  4. mavka

mavka Well-Known Member

класика - назавжди!

ота остання річ, яку запостив Войцек - знакомита !..
    буває, входиш в резонанс і слухаєш кілька разів підряд.

Samuel Barber - Adagio for Strings, op.11. Uncut

це Михові сподобається - виконання хором церкви Трійці Кембріджського університету

Samuel Barber: Agnus Dei (Adagio for strings)

• Подобається Подобається x 2
  5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Останнє редагування: 4 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  6. ksenechka

ksenechka Active Member

Хочу вважати себе меломаном...
    Люблю музику різних стилів. Але багато чого залежить від виконавця, адже не кожен може виконати рок так, щоб сподобалось усім любителям року...не кожен може виконати реп так, щоб усі хіп-хопери затанцювали...і т.д. і т.п.
    Класика для мене взагалі поза конкуренцією, це музика саме для душі, ніхто не рветься танцювати, коли чує Вівальді, Моцарта, Баха, Россіні, Бізе...хіба що актори балету:))) А музика r&b, рок, регі, поп тощо манять до танцю, тіло хоче рухатись, душа прагне вирватись на волю!!!
    Щось я від теми відійшла...вибачайте!:pardon:
    Все ж схиляюсь до танцювальної музики, але швидше це латино-американська і джаз!!!

• Подобається Подобається x 6
  7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Напевне я закінчений меломан...слухаю все...! від класики да тяжкого року. Але...більш да вподоби інструментальна музика. Хоча...
    Напевне Каприз 24 Паганіні найбільш заворожує. В ньому щось не від світу цього: Не можу ніяк знайти його в виконанні Когана. Хоча і Яша Хейфіц теж прекрасно...
    http://de.youtube.com/watch?v=vPcnGrie__M&feature=related

Та й Віктор Зінчук....
    http://de.youtube.com/watch?v=3rfuOcn-wRM

Ще одна з моїх найулюбленіших композицій: Поль Моріа "Пенелопа":
    http://de.youtube.com/watch?v=sXLF68ol_VY&feature=related

Останнє редагування: 6 гру 2008
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

9. Веда

Веда Well-Known Member

Ще б була можливість вибрати 2-3 стилі. Я, наприклад, вибрала класику. Але з великим задоволенням слухаю етно. Є у мене улюблені рок-композиції... Ще є своєрідна електрона музика ... Майже у кожному музичному стилі є щось вдале приємне, під настрій...
    Тільки "шансон" однозначно - НІ.

10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я найбільш полюбляю класичну музику: Баха, Вівальді, Бетховена... Я навчалася у музичній школі, тому така в мене любов до класики.

• Подобається Подобається x 6
  11. mavka

mavka Well-Known Member

завтра в нашому чудовому сільському клубі концерт легенди Кеннета Горелика.
    нікнейм Kenny G. квитків ще нема.... але є диск...є ю-туб, врешті решт..

Kenny G - The Moment

http://www.youtube.com/watch?v=YmHiUjr_iMg&feature=channel

Останнє редагування: 14 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

клас, Мавко. сподобалось. гарна музика. шкода, що вперше чую. але добре, що почула. дякую Вам за відкриття:)

13. Lappe

Lappe New Member

гм....звісно насамперед це залежить від мого настрою.......
    довподоби реггі,фолк,рок"н"ролл,джаз,рок,психоделіка...=) проте під поганий настрій баває й таке що слухаю досить важку музику ...

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Класичну оперу люблю...

Люблю джаз, софт джаз, жіночий джаз, особливо Даяну Кролл...

Люблю шансон Сержа Гінсбурга...

Також Джо Сатріані і фьюжн...

А ще U2 дуже люблю, а коли настрій і я працюю, то включаю Rolling Stones. Metallica.

Але то так, "по верхушках"...

16. Geograf

Geograf Меломан

Люблю рок, рок-н-ролл, психоделіку 60-х, тай загалом всю музику кінця 50-х - 60-х років, а ще люблю джаз (ну правда трішки менше) і блюз...

• Подобається Подобається x 3
  17. mademan

mademan Old School Gamer

В опросе мало что то пунктиков... как на счет Trance. D&B ?)
    Географ, + .... Блюз, Джаз рулят, и вот с них пошли оч неплохие стили современной музыки)
    И шансон нравится,но лирический,а не криминальный... о зоне, ходках, блатной жизни)

18. nastinka

nastinka відсутня

люблю Етно)
    наразі такі Львівські групи як Бурдон та ще й така Українська група як ДахаБраха

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Брейк денс, реп.....

20. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

На прошлой неделе была на концерте группы Exit project, с которыми выступала одна из солисток ДахиБрахи. Было просто шикарно, теперь тоже под впечатлением от этих невероятных девушек. Со мной была знакомая девушка из Финляндии, так даже она под впечатлением от вокала.

Больше всего люблю рок-н-ролл, но и некоторые этнические коллективы очень нравятся. Любимые группы и исполнители: Василий К & Интеллигенты (лучший мужчина=)), Tori Amos (лучшая женщина=)), Воплі Відоплясова (шикарные раздолбаи), Tequilajazzz, Земфира, Leonard Kohen (поэт с большой буквы), с разной степенью увлеченности: Инна Желанная и Ольга Арефьева, немного Пелагея, немного Neil Young, под настроение Паперный ТАМ, из ушедших: Веня Дркин. Список не полный)

Останнє редагування: 29 сер 2009
а де твій аватар? :)