До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем DIFFER, 28 кві 2007.

1. mavka

mavka Well-Known Member

Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви??

магічна композиція.
    ось в чудовому гітарному виконанні - знаєте, дуже люблю цей інструмент.

http://www.trilulilu.ro/cristall1953/2dcc86735b8181?video_google_com

в мене на диску є у виконанні Лари Фабіан - мурашки бігають :)
    http://www.youtube.com/watch?v=eS1oE0YwhkY&feature=related

• Подобається Подобається x 6
  2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Музика торкається найглибшої частини нашої душі, глибше ніж будь-яке враження. Більшість творів – красиві, світлі, зрозумілі чи не зрозумілі, але є дестуктивна музика, після якої відчуваєш, що в душі є якась темна частина, після прослухання хреново (умовно кажучи)... Хто чує, нехай зрозуміє...( це не про психоделічний рок, не хард, не метал і не Мерилін)... Чи хто відчував таке? :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  3. mavka

mavka Well-Known Member

коли розбити щось хочеться ?:ninja: чи стукнути когось ?
    в мене є одна така (може, й не одна...:borat:)
    знаючи історію життя Annie Lennox:

Why ?

[youtube]ILJxICUIbCY&feature=related[/youtube]

• Подобається Подобається x 4
  4. Divcha

Divcha Well-Known Member

У пост-підлітковому періоді відчувала щось подібне і навіть знаходила в цьому якесь мазохістське задоволення...Почасти "завдяки" впливові старшого брата сприймала світ крізь призму "Арії" та "Nightwish". Його світосприйняття і досі подібним хворіє:sad:
    В якийсь момент я зрозуміла, що крім депрессії і безсилої агресії така музика нічого не несе. Люди, що хотять жити і жити успішно не мають таким "навантажуватись"
    От музика, що передає "світлий сум" - це вже інше, вона надихає на життя. Люблю фольк, причому в його природньому вигляді (не стилізації під фольк) . Він дозволяє відчути зв'язок з прадавнім, це - щось справжнє і рідне. Почуття, як при перегляді "Тіней забутих предків". Перш за все це -Ніна Матвієнко. З нових гуртів подобається "Бурдон" (хоча мені лемківська культура мала би сприйматися чужуватою, а все ж - подобається)

• Подобається Подобається x 2
  5. nastinka

nastinka відсутня

Jazz. Bluez. Rock.
    в мене є шалено багато дисків джазу.....причому я збираю збірники...типу Джаз для закиханих, романтиків і тд. і тп.
    Блюз так само :)
    а от рок в мене саме по виконавцях...
    всі диски S/O/A/D всі LP всі Nicel Back та й взагалі Аеросміт ACDC Slade Аеросміт :)
    то напевно сама найкраща музика...до якої ще можна додати Квін Ді Папл і Лет Зепелін :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Масінька

Масінька Well-Known Member

Ой, а чому в опитування не включили інструментальну і класичну. Я, наприклад, дуже люблю інструментальну музику, вона приємна на слух і заспокоює після важкого робочого дня.
    А ще люблю українських виконавців- Бурмаку, океан Ельзи, Ліля Ваврин і багато інших.
    З російської естради - поважаю В. Меладзе
    Часами люблю послухати ДДТ, В.Цоя, Машина Времени
    З інших дуже люблю ABBA, Smokie (може не зовсім правильно написала назву останньої групи) та багато-багато інших в цьому ж стилі
    Люблю ще французькі пісні

Зрештою, скільки людей - стільки смаків. А по собі знаю, що в залежності від настрою - і в одній людині поєднуються зовсім протилежні вподобання, зокрема - в музиці :rolleyes:

• Подобається Подобається x 3
  7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

:8:

8. Ganna

Ganna Member

Так є світла і темна музика. Але не зважаючи на деструктивність останньої іноді вона ой як треба. Бо з музикою не тільки впускаєш щось до душі, але й відпускаєш. Коли день був "просто зашибісь", коли так зле на душі що здається куди вже гірше, коли тебе переповнює негатив, якась дика енергія, що здається змаєш щось у руках; то дещо таке послухаєш (у кожного свій деструктив, в кого hard rock, в кого моторошна готика, а хто себе мучить "найпростішою" попсою) і... легше :)
    Своєрідна терапія, замість того щоб мовчки перетерпіти або "вилити" то на близьких. Клин клином вибиває.
    Музика (тільки якщо це музика!!!) має безліч настроїв. На те вона і музика - це втілена емоція, відчуття.

• Подобається Подобається x 6
  9. Dendy

Dendy Active Member

Можу і люблю слухати практично любий стиль музики. Єдине що не люблю, це реп, та шансон. :8: Хоча і серед цих стилів можна знайти пару хороших пісеньок. Тому що вважаю, що в кожному стилі можна знайти бодай одну пісню хорошу.
    Але в основному на даний час слухаю якийсь рок, або тренс. :dance:

10. Мушка

Мушка Active Member

Слава Богу, до мене нарешті дійшло, що мені подобається...а то пів життя слухала все без розбору, відповідно задоволення від музики не отримувала.

Зараз дня не можу прожити без 30stm і Godsmack, відчуваю скоро та сама історія буде з Мерляшкою. Люблю виконавців, чиї пісні дають можливість задуматись над змістом, додумати щось своє, уявити що мав на увазі автор складаючи слова... А пісеньки типу "я її любив. вона мене кинула. ах як хреново на світі жить" - це вже давно приївша попса...

11. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А от і нєправда Ваша. Попса -- це "тугеза фарева", а "я її любив. вона мене кинула. ах як хреново на світі жить" -- це блюз :cowboy:

12. Мушка

Мушка Active Member

йой, та я сі в такому так шоб аж фест як файно, то не кумекаю...:o

13. mavka

mavka Well-Known Member

сьогодні - ні до якого.

[youtube]YamDoDK71Ds&feature=related[/youtube]

• Подобається Подобається x 3
  14. mavka

mavka Well-Known Member

роздумую, чи турбуватися за квитки... 15 листопада в одному з наших кльових театрів буде tribute concert в честь легендарного гітариста Les Paul .

"....The show is the climax of a weeklong American Music Masters salute to electric-guitar pioneer Paul, presented by the Rock and Roll Hall of Fame and Museum, Case Western Reserve University and Gibson Guitar Corp. ...

Slash of Guns N' Roses and Velvet Revolver, Bon Jovi's Richie Sambora and Billy Gibbons of ZZ Top are among the musical luminaries lined up for a Les Paul tribute concert at 8 p.m. Saturday, Nov. 15, at PlayhouseSquare's State Theatre in Cleveland.

Also on the bill: the Ventures, Alannah Myles (best known for her 1990 hit "Black Velvet") and various hotshot guitarists, including former Elvis Presley sideman James Burton, Dennis Coffey of Motown's Funk Brothers, the Patti Smith Group's Lenny Kaye, Steve Lukather of Toto, Barbara Lynn and Jennifer Batten.

Paul, 93, is expected to attend, too. His name has graced a line of Gibson guitars since 1952. "

Les Paul - Chasing Sound!

Concert tickets -- $30, $40 and $50 -- are on sale at the PlayhouseSquare box office and at PlayhouseSquare.org, or charge by phone, 216-241-6000. VIP packages, $250 (including admission to a pre-show cocktail reception) and $500 (cocktail reception and after-party), can be purchased by calling 216-515-1207.

Останнє редагування: 12 жов 2008
  15. mavka

mavka Well-Known Member

сам з собою не поговориш, - ніхто з тобою не поговорить.... ;) (на цій гілляці)
    - а що, мавко, гітара, кажете, Вам подобається.....
    Jesse Cook

16. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

особисто я слухаю музику під настрій. це можуть бути різноманітні стилі від драмебейтс до інструменталки:) це все відносно настрою... як то кажуть чого душа бажає

17. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Люблю музику Баха, і найбільше чомусь це Allegro з пятого брандебурзького концерту.. :)

[youtube]yscAvQ88KYY[/youtube]

• Подобається Подобається x 7
  18. рЕггі,симфонік метал,панк,дЖа33,альтернатива

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

може TOP-100: Favorite Classical Melodies? Гарні два альбоми:good:
    Не пробували таке поєднання? ;) Дуже цікаво виходить - одна рокова композиція, інша класична, і так почергово...:)

20. Summer

Summer Well-Known Member

в основному рок :)

а де твій аватар? :)