Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? це мій пост з іншої гілки, яку можливо ніхто не помічає і не перчитує. а спосіб пошуку музики дійсно дієвий! "Люди є спосіб пошуку музики через гугл (любий). Вбиваєте в строці пошуку таке: "?intitle:index.of? mp3 " і далі те що шукаєте назва пісні, альбому, гурту чи виконавця. наприклад: ?intitle:index.of? mp3 Coldplay ?intitle:index.of? mp3 Imagine ?intitle:index.of? mp3 Міра так от спробуйте. це звичайно в тому випадку коли ви знаєте що шукати але не знаходите."
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? 1987 - Appetite For Destruction 1988 - Guns'n'Roses Lies 1991 - Use Your Illusion I 1991 - Use Your Illusion II 1993 - The Spaghetti Incident
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? все!!! вони розпалися вже давно.... щось ексл не поділив з слешем (флешем).... зараз ніби збираються, але нічого ще не чув... де можна знайти?..
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Слухаю Рок, Панк, Метал....Нічого не можу з собою вдіяти(Тобто переключитися на шось інше)....Такий я є:D
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? а от мені більше подобається класика (доречі якої немає вгорі в опитуванні). а також і рок слухаю!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Транс ,клубняк . Або польськомовні пісні про Львів
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Я теж здивувався, чому класики немає в опитуванні. Але як на мене - вона поза рейтингом, вона завжди буде на перших місцях...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Люблю рок!Особливо окремих представників таких як геніальний Менсон!!!!!!!!!!!!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? :D :D :D ачо я досі вожу родичам-знайомим по всій Україні... ну шо як в них того нема
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? хм... музику різну люблю.. від настрою залежить.. але в основному це рок... готичний рок... фолк-рок... джей-рок.... просто рок... ще помічаю що останім часо стала подобатись класична музика....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Квартет Колібрі, Наутілус, DDT, Агата Крісті, ВВ, Океан Ельзи...і тому подібне.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ви трохи уважніше читайте тему ....Там пише не до яких груп , а до якого стилю музики ви більше схиляєтеся...(Це можна сказати пояснення чому зняв вам карму- "за НЕУВАЖНІСТЬ")