Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? 2 sanya: Не любиш рок,джаз і фолк? А шо любиш?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Дивно, але не рідко зустрічаєш людей, які роком, рєпом і т.д. називають зовсім різні стилі музики! Отож один чує рок, там де інший попсу... Власне мені перш за все подобається пісня якого б стилю вона не була, якщо вона гарна...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Так, так дійсно вилична музика навіть слухаючи її, і величність Бога відчуваєш.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А то!А як класно в органному залі!Особливо,якшо збоку сидить бидло і жує "сємочки".Де культура?! 2 Liliya:рок різний буває.Порівнювати різні стилі було б неправильно.Як можна рівняти інді і блек і казати,що інді-попса?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Мене нервує коли бидло втикає чи пасе на мене більше 15 секунд.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? коли ви п. Васиолю на сцені на органі - органну музику граєте ?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Invincible, Exo-Politics, knights of cydonia, glorious (bonus track), Starlight, Map of the Problematique - це з Мuse. а тепер за порадою однієї гарної дівчинки в мене звучить Blackmore's Night - Under A Violet Moon
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ні це я не вцому смилі, я як у пісні легендарній мав на увазі. Знаєте кльова музика, зрівняти з ранніми його проектами(1969-1994) то ця музика теж наштовхує на те шо Річі не такий як Іван Гілан.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Мені також класика подобається: Гайдн, Бетховен, Равель, Гершвін, а особливо - Вагнер . Така урочиста музика - налаштовує на особливий лад. 9 симфонія Бетховена (Фінал) - послухаєш, і всякі "ред були" не потрібні: ніби тебе б"є струмом.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? оффспрінгс і менсона не пробували?.... той самий ефект....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? До речі,новий сінгл Менсона класний.Це при тому,що я Менсона завжди поважала,але ніколи не слухала.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Marilyn Manson - Heart-Shaped Glasses Він є на YouTube-100%
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? суїцидальний кліп..... це аліша сільверстоун знімається?.... пс. може хтось знає де можна ганс’н’роуз знайти?....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А мене пре той кліп!)))Не знаю,хто там знімається. Можна купити за якусь десятку всю дискографію Ганс"н"роузес на Радіобазарі......))))Ой,я проговорилася!))) А ше можна скачати в неті.Подивіться на інфосторі,думаю там є.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Куме напишіть по- англіцьки вже для вас знайду,а то інфосторе Радіобазар ...ну точно як з дрогобицькою ковбасою я їм але вам зась