Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? мені особисто НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ... “краще” — суб’єктивізм.... свою думку я не нав’язую, а лише тільки висловлюю...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? то поділіться субєктивізмом субєктивізм це 99% того що ми говоримо
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? 1. чотири патлатих кривляки, які самі нічого путнього не написали... 2. рімейки терпіти не можу.... 3. “розкрутка” хороша, багато грошей вклали і більше нічого.... таких можна у кожній консерваторії набрати цілий хор... тощо...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? хм, а мені і Апокаліптика і Грегоріан подобається. ну то таке
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А мені от останнім часом класика подобається. Опери особливо. Щось таке величне і класне є у них, що проймає душу і тобі здається, що ти прибулець з інших часів і епох, і ти не на звичайній землі стоїш, а витаєш десь у просторовому всесвіті і розумієш найглибші і потаємніші почування і тобі відкриваються таємниці краси. Ще люблю страшенно Штрауса і його шалено ніжні вальси. Згадуються і уявляються королівські бали з усім своїм шармом та пишністю. Може, ми краще замість пивної зустрічі якийсь справжній бал влаштуєм ?
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? давайте спочатку за пивом зберемося?... а потім побачимо....
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Ну добре, збирайтеся спочатку, але не сильно впивайтеся тим пивом, бо дописувати тверезо і "чьотко" не зможете !
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? А потім розповісте як посиділи, про шо балакали за пивом і .... яком на форумі. Для тих хто там.вже ......вся сидіти біля компа.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? та яке? та за що Черешенько? та ми? та ніколи!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Нє одні не хочут, другим немає як, того не йдут, а вам краше у приватному повідомленні спитати!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? І мені подобається класика. Останнім часом люблю заходити в органний зал. Після метушливого робочого дня заходиш туди, і поринаєш з головою в нірвану. Ця глобальна миузика (органна) ніби відкриває двері в тобі у другий світ. Доречі зараз в органному залі проходить фестиваль, який буде проходити до 15 липня. Заходьте, може і Ви відкриєте в собі потаємну дверку до Божественної музики.
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Я також страшенно люблю органну музику. Особливо бурхливі і емоційні композиції (з спокійним і протяжним завершенням), де в тебе бринить душа, зачарована багатоголоссям звуку, і летить у якісь невідомо-неземні, але чарівні сфери. Після такої музики почуваєшся новим і очищеним, це для мене, як откровення, як полегшення, як причастя...
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? На мій погляд органна музика трохизасмучена і занатто якась строга, госпел мені подобається!
Відповідь: До якого стилю музики більше схиляєтесь ви?? Госпел?А мені шось не дуже.Органна музика велична.Аж дух захоплює