До чого вже світ дійшов. Священики...

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 21 гру 2023.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люди схильні до такої справи. Але церква не спішить робити висновки з тих об'явлень.
    Я в таких випадках довіряю рішенню церкви. Там є спеціалісти - розберуться.

Особисто я бачив таке, як люди кажуть, об'явлення, але по-правді, я нічого не побачив.
    Я не женуся за подібними чудами. Якщо Бог захоче зробити об'явлення, Він це зробить так, що сумніву не буде, така моя думка.

І взагалі, це не є головне.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Я погуглив слова:

мормони це християни

І я побачив, що це ще гірше ніж Свідки Єгови.

Останнє редагування: 21 січ 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Що стосується чуда в селі Грушів, то церква визнала, що там було чудо. Але фактично там було таке саме "чудо", як всі інші такі "чуда".

Ви питалися щодо статистики. Я вам вище пояснив, як правильно треба зробити цю статистику і особливо, що би це означало, коли би троє людей заявило, що вони бачили Бога. Я в попередніх дописах пояснив, що, дуже ймовірно, вони могли би побачити.

Ще раніше ви написали, що там люди в окопах вірять в Бога і моляться, і їм це допомагає. Це є ефект психологічного заспокоєння. Якби я був там в тому пеклі, то мені би прийшлося робити те саме.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я ще хочу додати до попередньої своєї відповіді.
    Я своєму татові бажаю горіти в пеклі.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого так?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені подобається, як одного разу по-моєму Ейнштейн сказав приблизно так: Відсутність чуда говорить про існування Бога.
    Якщо добре задуматись, то в цьому щось є. У світі все існує завдяки заздалегідь діючим законам. Ніщо не відбувається в супереч законів. Інша справа, що частина законів науці відома і для нас це не чудо, а частина законів науці не відома і це вже "чудо".

7. Slav

Slav Well-Known Member

Все життя пив мені кров.

• Креативно Креативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? Заспокоєння, впевненість можна знайти у чому завгодно. Наприклад, у собі: я - сильний, я зможу, я нічого не боюся.

9. Slav

Slav Well-Known Member

Я особисто вважаю таку позицію Папи
    https://glavcom.ua/amp/country/soci...atevi-pari-pislja-zajavi-vatikanu-976221.html
    єресю, бо будь-які гомосексуальні відносини це є "вивихи", аномалії природи.

Одна справа, що до цього можна і треба толерантно ставитися, а зовсім інша справа -- вважати це природнім та нормальним явищем. Для мене особисто є дуже бридко дивитися, як двоє хлопів цілуються в засос. А те, що вони роблять це вдома та інші речі вони роблять вдома і я це особисто не бачу, то мене це просто не цікавить. І в такому випадку вони мене також не цікавлять.

Останнє редагування: 25 січ 2024
    • Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Погоджуюся.

• Подобається Подобається x 1
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Можна зубною щіткою чистити черевики, і можна щіткою для взуття чистити зуби. Але, очевидно, це не буде вважатися нормою, коли хтось таке буде робити.

Дупа створена природою не для сексу, а для інших речей. Все це означає, що в цій природі є певна логіка, певний природній та логічний взаємозв'язок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Slav

Slav Well-Known Member

13. Oleksandrivych

Oleksandrivych миється в бані

Таке часто трапляється і в Римі. Не зрозуміло для чого тут поліція та прокуратура.

14. Slav

Slav Well-Known Member

Велике питання, як вони можуть бути посередниками між Богом і людьми. Вони самі себе так називають.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Велике запитання: чому вас турбують священики більше, ніж власне життя?;)

16. Slav

Slav Well-Known Member

Священики повчають людей, як їм треба жити.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Священик в моїй хаті до мене верещав-кричав, бризгаючи слиною і смердячи цибулею, коли я йому колись розказав свої погляди щодо релігії. І я ще тоді значно більше вірив в Бога ніж тепер. Я ще можу зрозуміти, що він ще має право повчати мене, але не верещати-кричати на всю мою хату, бризгаючи слиною та дихаючи цибулею.

Останнє редагування: 23 кві 2024
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що? Це підірвало у Вас віру у Бога? Чи на світі це лише один священик і більше не існує?

19. Slav

Slav Well-Known Member

Так себе поводять дуже багато священиків.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але колись прийдеться відповідати саме за себе, а не за когось.

а де твій аватар? :)