До чого вже світ дійшов. Священики...

Discussion in 'Релігія' started by Slav, Dec 21, 2023.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люди схильні до такої справи. Але церква не спішить робити висновки з тих об'явлень.
    Я в таких випадках довіряю рішенню церкви. Там є спеціалісти - розберуться.

Особисто я бачив таке, як люди кажуть, об'явлення, але по-правді, я нічого не побачив.
    Я не женуся за подібними чудами. Якщо Бог захоче зробити об'явлення, Він це зробить так, що сумніву не буде, така моя думка.

І взагалі, це не є головне.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Я погуглив слова:

мормони це християни

І я побачив, що це ще гірше ніж Свідки Єгови.

Last edited: Jan 21, 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Що стосується чуда в селі Грушів, то церква визнала, що там було чудо. Але фактично там було таке саме "чудо", як всі інші такі "чуда".

Ви питалися щодо статистики. Я вам вище пояснив, як правильно треба зробити цю статистику і особливо, що би це означало, коли би троє людей заявило, що вони бачили Бога. Я в попередніх дописах пояснив, що, дуже ймовірно, вони могли би побачити.

Ще раніше ви написали, що там люди в окопах вірять в Бога і моляться, і їм це допомагає. Це є ефект психологічного заспокоєння. Якби я був там в тому пеклі, то мені би прийшлося робити те саме.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я ще хочу додати до попередньої своєї відповіді.
    Я своєму татові бажаю горіти в пеклі.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого так?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені подобається, як одного разу по-моєму Ейнштейн сказав приблизно так: Відсутність чуда говорить про існування Бога.
    Якщо добре задуматись, то в цьому щось є. У світі все існує завдяки заздалегідь діючим законам. Ніщо не відбувається в супереч законів. Інша справа, що частина законів науці відома і для нас це не чудо, а частина законів науці не відома і це вже "чудо".

7. Slav

Slav Well-Known Member

Все життя пив мені кров.

• Креативно Креативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? Заспокоєння, впевненість можна знайти у чому завгодно. Наприклад, у собі: я - сильний, я зможу, я нічого не боюся.

9. Slav

Slav Well-Known Member

Я особисто вважаю таку позицію Папи
    https://glavcom.ua/amp/country/soci...atevi-pari-pislja-zajavi-vatikanu-976221.html
    єресю, бо будь-які гомосексуальні відносини це є "вивихи", аномалії природи.

Одна справа, що до цього можна і треба толерантно ставитися, а зовсім інша справа -- вважати це природнім та нормальним явищем. Для мене особисто є дуже бридко дивитися, як двоє хлопів цілуються в засос. А те, що вони роблять це вдома та інші речі вони роблять вдома і я це особисто не бачу, то мене це просто не цікавить. І в такому випадку вони мене також не цікавлять.

Last edited: Jan 25, 2024
    • Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Погоджуюся.

• Подобається Подобається x 1
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Можна зубною щіткою чистити черевики, і можна щіткою для взуття чистити зуби. Але, очевидно, це не буде вважатися нормою, коли хтось таке буде робити.

Дупа створена природою не для сексу, а для інших речей. Все це означає, що в цій природі є певна логіка, певний природній та логічний взаємозв'язок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Slav

Slav Well-Known Member

13. Oleksandrivych

Oleksandrivych миється в бані

Таке часто трапляється і в Римі. Не зрозуміло для чого тут поліція та прокуратура.

14. Slav

Slav Well-Known Member

Велике питання, як вони можуть бути посередниками між Богом і людьми. Вони самі себе так називають.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Велике запитання: чому вас турбують священики більше, ніж власне життя?;)

16. Slav

Slav Well-Known Member

Священики повчають людей, як їм треба жити.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Священик в моїй хаті до мене верещав-кричав, бризгаючи слиною і смердячи цибулею, коли я йому колись розказав свої погляди щодо релігії. І я ще тоді значно більше вірив в Бога ніж тепер. Я ще можу зрозуміти, що він ще має право повчати мене, але не верещати-кричати на всю мою хату, бризгаючи слиною та дихаючи цибулею.

Last edited: Apr 23, 2024
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що? Це підірвало у Вас віру у Бога? Чи на світі це лише один священик і більше не існує?

19. Slav

Slav Well-Known Member

Так себе поводять дуже багато священиків.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але колись прийдеться відповідати саме за себе, а не за когось.

а де твій аватар? :)