Люди схильні до такої справи. Але церква не спішить робити висновки з тих об'явлень. Я в таких випадках довіряю рішенню церкви. Там є спеціалісти - розберуться. Особисто я бачив таке, як люди кажуть, об'явлення, але по-правді, я нічого не побачив. Я не женуся за подібними чудами. Якщо Бог захоче зробити об'явлення, Він це зробить так, що сумніву не буде, така моя думка. І взагалі, це не є головне.
Що стосується чуда в селі Грушів, то церква визнала, що там було чудо. Але фактично там було таке саме "чудо", як всі інші такі "чуда". Ви питалися щодо статистики. Я вам вище пояснив, як правильно треба зробити цю статистику і особливо, що би це означало, коли би троє людей заявило, що вони бачили Бога. Я в попередніх дописах пояснив, що, дуже ймовірно, вони могли би побачити. Ще раніше ви написали, що там люди в окопах вірять в Бога і моляться, і їм це допомагає. Це є ефект психологічного заспокоєння. Якби я був там в тому пеклі, то мені би прийшлося робити те саме.
Мені подобається, як одного разу по-моєму Ейнштейн сказав приблизно так: Відсутність чуда говорить про існування Бога. Якщо добре задуматись, то в цьому щось є. У світі все існує завдяки заздалегідь діючим законам. Ніщо не відбувається в супереч законів. Інша справа, що частина законів науці відома і для нас це не чудо, а частина законів науці не відома і це вже "чудо".
Ну чому? Заспокоєння, впевненість можна знайти у чому завгодно. Наприклад, у собі: я - сильний, я зможу, я нічого не боюся.
Я особисто вважаю таку позицію Папи https://glavcom.ua/amp/country/soci...atevi-pari-pislja-zajavi-vatikanu-976221.html єресю, бо будь-які гомосексуальні відносини це є "вивихи", аномалії природи. Одна справа, що до цього можна і треба толерантно ставитися, а зовсім інша справа -- вважати це природнім та нормальним явищем. Для мене особисто є дуже бридко дивитися, як двоє хлопів цілуються в засос. А те, що вони роблять це вдома та інші речі вони роблять вдома і я це особисто не бачу, то мене це просто не цікавить. І в такому випадку вони мене також не цікавлять.
Можна зубною щіткою чистити черевики, і можна щіткою для взуття чистити зуби. Але, очевидно, це не буде вважатися нормою, коли хтось таке буде робити. Дупа створена природою не для сексу, а для інших речей. Все це означає, що в цій природі є певна логіка, певний природній та логічний взаємозв'язок.
Ще один священик. На той раз -- пастор: https://life.pravda.com.ua/society/...iv-za-vbivstvo-hlopcya-svoyeji-dochki-300636/
Священик в моїй хаті до мене верещав-кричав, бризгаючи слиною і смердячи цибулею, коли я йому колись розказав свої погляди щодо релігії. І я ще тоді значно більше вірив в Бога ніж тепер. Я ще можу зрозуміти, що він ще має право повчати мене, але не верещати-кричати на всю мою хату, бризгаючи слиною та дихаючи цибулею.