До чого вже світ дійшов. Священики...

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 21 гру 2023.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так воно є. Одні приколюються, а інші страждають.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим повезло?

3. Slav

Slav Well-Known Member

Могло бути набагато гірше: недолугість Ющенка плюс корупційність януковича-зека-бандюковича. Але це є офф-топ. Про це треба далі вести розмову в темі про Зеленського.

Останнє редагування: 16 січ 2024
  4. Slav

Slav Well-Known Member

Тоді все-таки погодьтеся з моєю думкою, що від війни так само, як і від інших катаклізмів, однаково страждають всі категорії людей: грішники, невіруючі, слабо віруючі, віруючі, дуже віруючі, маленькі діти. Навіть немає кореляції, що одні категорії страждають більше, а інші категорії -- страждають менше.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але у віруючих є більше шансів врятувати своє життя. Люди з окопів про це постійно кажуть.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що більше, недолугість Ющенка, чи недолугість Зеленського?

Ющенко хоч розумів економіку країни, хоч мав прогавини у керівництві.
    Зеленський, на мій погляд, дуб - дерево у всьому, крім сцени, хоч і гумор його антиукраїнський і дурненький. Самий тупий президент за всю історію України. Послухайте його виступ без папірця.

7. Slav

Slav Well-Known Member

Поясніть, яким чином.

Ви про це питалися багатьох людей з окопів?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Молитвою. Так, про це багато говорять, навіть ті, котрі не вірили, або слабо вірили.

Я не сумніваюся у цьому, я про це знаю на всі 100%

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кацапйо теж розказує, що їм молитва помагає на війні.
    Що кругом "лики святьіх" розвішують, щоби врятувати своє життя...
    Якийсь дуалізм...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Демони можуть вдавати з себе святих. Відома річ.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бітеїзм якийсь...

12. Не купуй Біблію і залишишся православним.
    Купи Біблію і не читай її, і будеш католиком.
    Купіть Біблію та читайте лише вибрані вірші, і ви станете євангелістом.
    Купіть Біблію, прочитайте її від початку до кінця, і ви станете атеїстом.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Це є тільки ефект психологічного заспокоєння. Аджеж ніхто не збирав та не аналізував статистики тих, хто молиться і вижив, та тих, хто не молиться і не вижив, був поранений.

14. Slav

Slav Well-Known Member

@Мих, давайте перекопіюємо ці всі дописи про Зеленського в тему про Зеленського ( https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-532 ) в розділі "Політика і політики", виклавши посилання на цю тему, щоб всі знали звідки взялися ці дописи про Зеленського, і там ми продовжимо розмову про Зеленського? Ця тема про Зеленського є тільки легко дотичною до цієї релігійної теми, тому про Зеленського треба обговорювати там в темі про Зеленського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні, Slav.

Можу сказати з власного досвіду. Бог є і Він нас чує. Я не вірю, я знаю. І я не релігійний фанатик.
    Рано, чи пізно ми станемо перед Ним. І не важливо що там сказав священик, чи мав він на то право, чи був завжди правий.
    Це все на другому місці. Кожен сам за себе відповість. Нам може щось не подобатися і ми можемо бути з чимось не погоджуватись.
    Але навіть це не має значення. Тому що світ рухається по законах, які придумані задовго до виникнення людини. Як ми можемо судити діла Божі?
    Ніяк. Не робіть акцент на воду, що у ваших долонях, бо вона витече. Робіть акцент на безмежний океан.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вбивць- моторолу і захарченко сатаністи мп канонізують.
    Так що....''віряни ''-скоро в церкві з'являться нові ''святі''.

Ось вам й нові лики...

17. Slav

Slav Well-Known Member

Цей ваш останній текст -- це не заперечення мого аргументу, а втеча від нього. Ваш аргумент називається red herring fallacy, коли переходять на іншу тему, щоб не відповідати на аргумент співрозмовника.

Якби ви пережили те, що я пережив, то ви би стали войовничим атеїстом. А я став тільки агностиком.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваші підходи якісь дивні до питань віри в Богі і Його існування.

Яка статистика?
    Ви повірите при статистиці 49% на 51%?

Чи вам тре 60% на 40%?

А Бог звертає увагу на статистику, чи на кожного зокрема, виходячи з його щирості, стану душі?

У Біблії сказано, що досить двох свідків, а вам потрібно 20, чи 30 свідчень?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки знаєте?

20. Slav

Slav Well-Known Member

Що знаю?

а де твій аватар? :)