Привіт! трохи може не по цій темі. наступного тижня у мене починається відпустка і от задумався з друзями ще спробувати встигнути в "останній вагон" до Болгарії. Чи порадите якісь телефони і сайти, де б ще можна було замовити путівку? Дякую
Вчора повернувся товариш. Ще раз підтвердив, що ті хто шукає помешкання в інтернеті переплачують у 2-3 рази. Думайте
Можливо, йшлося про те, що на місці дешевше знайти житло, при умові, що ви подорожуєте власним авто. Ну от якось мені не мовчиться на тему автокрісел. Більшість розглядає їхню наявність з огляду на поліцію та штрафи, але мало хто говорить про безпеку дитини в авто. Чому ми схильні турбуватися про речі меншої ваги більше, а про безпеку наших дітей - менше? Маєте авто, маєте дітей, тоді автокрісло не розкіш, а необхідність! П.С. Знайомі поверталися пізнім вечером від родини з села і їхнє авто вдарила фура, в результаті цієї ДТП дорослі пасажири отримали синці та ссадна, а 6 міс. малюк, який подорожував у мами на руках - загинув. А було би автокрісло - дитина була би жива. Я вже навіть не хочу заглиблюватися у те, що робиться підчас ДТП з непристебнутими дорослими, а що буде з непристебнутою дитиною 6-7-8-9 років, то собі самі подумайте.
Туроператори на путівках заробляють, до чого тут житло. Багато людей самі собі бронюють готелі і оформлюють візи.
Ех, принаймі здогадки "пальцем в стелю" прикривайте кнопочкою "off". А то розмазується по темі як з тими ноутами, що славляться надійністю, і невідомо чому. Чому лише готелю? Берете сайт з помешканнями, дивитеся ціни (наприклад 50 Є), їдете туди- і хопа, ціни не змінилися. Тоді на місці в радіусі 200 метрів від знайденого місця знаходите купу помешкань, нічим не гірших, але хопа- уже за 50 левів. Так отож. Люди їхали в дорогу, тому не хотів бубніти, щоб не вийшло що накаркав. Дивуюсь їм, та й годі, але ж то кожен сам собі буратіно
Або нічого не забронювавши їдете туди і хопа - нема вільних місць Або як варіант - затримка в дорозі і на місце потрапляєте дуже пізно ввечері. І навіть якщо є вільні місця, вночі їх важко знайти.
Або є місця, але з поцвілою стелею, брудними коврами, чи ще якоюсь красою. Ну наших таким не злякаєш правда. Головне - МОРЕ.
Повільно і вдумливо читаємо назву теми )))) Хопа, за 5 років ще такого там не видів, і від друзів не чув Єсть контакт (тобто бувало і таке) . Берете на одну ніч готель, а вранці спокійно знаходите помешкання. Я теж, коли їхав перший раз, кусав губи від сумнівів. Але коли перевірив не раз, то можна впевнено говорити. Нє? Єдине місце, де перша лінія буде завалена готелями (не дешевими) це Несебир
Ну я логіку шукаю. Я наприклад взимку в гори їжджу. Через інтернет дивлюсь ціни - 300 грн. за добу наприклад, і приїхавши на місце теж бачу - можна житло зняти, за тих же 300 грн. А Болгарія чим відрізняється? По такій логіці в інтернеті нічого не розміщувати і не читати, бо то шахрайство. А ті шо розмістили сидять і чекають хто на їх оголошення поведеться, а їх сусіди тим часом приймають туристів?
О. Прямо в ціль. Розраховано на тих, хто їде перший раз і думає отак Інколи логіка одних може відрізнятися від логіки інших, так само як відрізнятися від того, що відбувається. На побережжі Болгарії саме так і є. Хтось, напиклад, може логічно пояснити, чому ціни на помешкання в Болгарії нижчі ніж в Криму (або навіть в Одесі)? Або чому ціни в Шацьку подекуди перепльовують ціни на морському побережжі?
Так "приватний сектор" - це совкова система, такого немає ніде крім совка. Хочете зовсім дешево - їдьте зовсім дикунами, з палаткою. А ні - так в готель 3 зірки, але таких готелів повно в інтернеті, і ціни там від реальності нічим не відрізняються.
) Я ж ніби просив, фантазії прикривайте кнопочкою "off", а заодно те, що не стосується теми 1) В цій темі ми говоримо про поїздки в Болгарію 2) Для того, щоб про щось розказати, потрібно, принаймі, там побувати В іншому випадку будемо нести нісенітниці, які будуть підхоплювати ті хто прочитав і не був, та будуть, прикрашаючи байками, розказувати далі
Якісь загадкові люди, сказали шо неправда, а правду не показали. ---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- Ну унікальна просто країна.
Таке враження, що хочете щоб Un.Known Вас звозила на пару відпочинків, тільки задля того, щоб переконатись в міфічності своїх тверджень. Глибокий висновок. ) Як би то делікатно нагадати, що хтось любить добиратися літаками і проживати в хороших готелях? Злітайте, подивіться. Тоді поговоримо