До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. tomark

tomark New Member

Привіт!
    трохи може не по цій темі. наступного тижня у мене починається відпустка і от задумався з друзями ще спробувати встигнути в "останній вагон" до Болгарії. Чи порадите якісь телефони і сайти, де б ще можна було замовити путівку?
    Дякую

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Вчора повернувся товариш. Ще раз підтвердив, що ті хто шукає помешкання в інтернеті переплачують у 2-3 рази. Думайте :)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви шось перегнули. А де їх шукати? В газеті?

4. Зануда

Зануда така зануда

:) Можливо, йшлося про те, що на місці дешевше знайти житло, при умові, що ви подорожуєте власним авто.

• Подобається Подобається x 4
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А з якої радості? Берете сайт любого готелю, дивитеся ціни, їдете туди - і хопа, ціни не змінилися!

6. Зануда

Зануда така зануда

Я все ще думаю, що тут йшлося про туроператорів, які також мусять трошки заробити. :)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Туроператори на путівках заробляють, до чого тут житло. Багато людей самі собі бронюють готелі і оформлюють візи.

8. Picasso

Чому лише готелю? Берете сайт з помешканнями, дивитеся ціни (наприклад 50 Є), їдете туди- і хопа, ціни не змінилися. Тоді на місці в радіусі 200 метрів від знайденого місця знаходите купу помешкань, нічим не гірших, але хопа- уже за 50 левів.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви хочете сказати що і в Україні так само?

10. bostvl

bostvl Well-Known Member

Або нічого не забронювавши їдете туди і хопа - нема вільних місць :)
    Або як варіант - затримка в дорозі і на місце потрапляєте дуже пізно ввечері. І навіть якщо є вільні місця, вночі їх важко знайти.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Або є місця, але з поцвілою стелею, брудними коврами, чи ще якоюсь красою. Ну наших таким не злякаєш правда. Головне - МОРЕ.

12. Picasso

)))) Хопа, за 5 років ще такого там не видів, і від друзів не чув ;)

Єсть контакт (тобто бувало і таке) :). Берете на одну ніч готель, а вранці спокійно знаходите помешкання.
    Я теж, коли їхав перший раз, кусав губи від сумнівів. Але коли перевірив не раз, то можна впевнено говорити. Нє? Єдине місце, де перша лінія буде завалена готелями (не дешевими) це Несебир

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну я логіку шукаю. Я наприклад взимку в гори їжджу. Через інтернет дивлюсь ціни - 300 грн. за добу наприклад, і приїхавши на місце теж бачу - можна житло зняти, за тих же 300 грн. А Болгарія чим відрізняється? По такій логіці в інтернеті нічого не розміщувати і не читати, бо то шахрайство. А ті шо розмістили сидять і чекають хто на їх оголошення поведеться, а їх сусіди тим часом приймають туристів?

• Подобається Подобається x 1
  14. Picasso

О. Прямо в ціль. Розраховано на тих, хто їде перший раз і думає отак

Інколи логіка одних може відрізнятися від логіки інших, так само як відрізнятися від того, що відбувається. На побережжі Болгарії саме так і є. Хтось, напиклад, може логічно пояснити, чому ціни на помешкання в Болгарії нижчі ніж в Криму (або навіть в Одесі)? Або чому ціни в Шацьку подекуди перепльовують ціни на морському побережжі?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так "приватний сектор" - це совкова система, такого немає ніде крім совка. Хочете зовсім дешево - їдьте зовсім дикунами, з палаткою. А ні - так в готель 3 зірки, але таких готелів повно в інтернеті, і ціни там від реальності нічим не відрізняються.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Неправда Ваша.

• Подобається Подобається x 1
  17. Picasso

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якісь загадкові люди, сказали шо неправда, а правду не показали.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Ну унікальна просто країна.

19. Picasso

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не хочу в Болгарію. Я хочу в Італію. Покажіть мені де там бабушенції мансарду здають.

а де твій аватар? :)