Підкажіть, хто в цьому році вже був в Болгарії, який курс болгарського лева до гривні, де краще обмінювати - в супермаркетах? і яку валюту мати з собою для обміну - гривні чи долари-євро? Дякую)
Хлопці хто конкретно їхав з національною польською типу D візою, (не плутати з польким шенгеном типу С) через болгарію або румунію. Бо теорія це одне а досвід краще... Надіслано від мого Lenovo A859, використовуючи Tapatalk
Доброго дня, підскажіть, чи можна в Румунії та в Болгарії оплачувати вінетки - нашою кредиткою або чи приймають дрібні Євро?
Неповинно але якщо це таки кредитна з кредитними коштами, то уточніть а банку про комісію та конвертацію, бо інакше може бути невигідно по друге взагалі неможливо. Але якщо на карточці ваші особисті кошти думаю проблем не повинно бути. Також незабудьте зняти обмеження з картки на використання за кордоном та кількість операцій які ви можете зробити протягом дня (зняття готівки). Це ви можете зробити по тел. або у відділені банку. Надіслано від мого Lenovo A859, використовуючи Tapatalk
Також читав на форумі що вінети можна купити онлайн, і роздрукувати. Надіслано від мого Lenovo A859, використовуючи Tapatalk
Планую перший раз їхати своїм авто, Львів - Помор'є, можливо хтось має прокладений ОПТИМАЛЬНИЙ маршрут у google картах але через Русе? І з практики коли краще виїжджати із Львова так, щоб на ранок бути на місці? Дякую
Добрий день! Писав вище що 29 їдем на Поморіє. приблизно о 12=15 на кордоні.Кордон Рум.Бол перетинаєм паромом...нам подобається.швидко кородко і зручно! хоче хтось писав тут що тільки через міст....кому як...Їдем вже 6 раз..якщо Вам підходить число і час пишіть..
Доброго дня. Нажаль, дякую, але ми плануємо 06 серпня виїжджати. О котрій годині, зі Львова стартуєте?
Виїжжаємо 7-ого серпня з Івано-Франківська приблизно о 4-ій ранку. На ранок на кордоні з румунами. Якщо хтось їде в цей час маякніть в приват чи просто тут на форумі. Добре коли хтось їде поруч, чи навіть трошки далі, але їде. Дорога, автомобіль...все може бути. Їду не вперше. Декілька порад з власного досвіду. Їхати краще на вихідних, так як на дорозі менше робочого транспорту і селян на фірах. Рух в Румунії по містах 50 км, "воєнних" з фарами на дорозі вистачає...завжди вибирав місцевих гонщиків і намагався триматись за ними, там таких багато, тому якщо ви впевнений шофер можна сміло, ну і + мав радар детектор, виручав пару раз ! Завжди вибирав маршрут через міст Русе, в 2015 про це жалкував......міст ремонтувався....переїзд забрав десь півтори години, ну і обїздна дорога Бухареста...коли як, але минулого разу їхали 2 години...тобто 3,5 год я втратив на зазвичай швидких участках. Цього разу спробую через Чернаводе, десь вище вже згадували цей маршрут. Швидкі траси по дорозі є..але це 30 % шляху..тому вся основна "тошнота" буде вузькими дорогами, єдине що радує рівними Якщо є якісь питання, питайте, поділюсь тим що знаю
Всім вітання. Виїжаємо 20 серпня з Франика власним транспортом. Їдем вперше. Будем раді компанії. Пишіть.
ми були 2 роки потому в Болгарії, я для себе зрозумів, що можна у нас в Одесі відпочити не гірше. Бо у Болгаріі дивитися нема на що, ціни вище.
Всім доброго дня! Піднімлю тему. На початку липня збираюсь з сім'єю віддихнути у Святому Власі. Готель Рояль Пальм. Їду, як завжди, власним авто. Парковка в того отеля дуже маленька 7-8 машин. Можна сказати, що її немає зовсім. Цікавлять дані по платних паркінгах, щоб залишити машину на весь період відпустки з можливістю користування. Чи є вони взагалі і яка вартість. Можливо хтось володіє цією інформацією. Дякую!
Доброї пори! Якщо хтось їздив через Констанцу - можете підказати кудою їхали після Фокшан? Бо навігатору не дуже довіряю. Дякую!