Доброго вечора! Виїжджаю 8 липня в Болгарію (Сонячний Берег) з Тернополя. 0974508344 - дзвоніть поїдемо разом.
Привіт. Хтось вже їздив цього року в Болгарію? Цікавить оптимальний маршрут. Міст в Русе доробили вже? Буду вдячний, якщо хтось порекомендує перевірений нормальний і недорогий отель біля моря (будь-де від Обзора і до Созополя). Виїжджаю зі Львова 18.06. Якщо хтось їде в цей день, то поїхали разом!
Минулого року подорожував в Болгарію. Не заморочувався з мостами та паромамами. Їхав через Фетешті-Чернаводе автобаном, потім на практично пустий перехід Негру Воде-Кардам і там вже на Добріч, Сонячний берег. Різниця в кілометражі мізерна. Зато викидаєш погану дорогу навколо Бухаресту (якщо через Русе) або переправу (якщо їдете через паром в Силістрі). Доречі проїзд Фетешті-Чернаводе коштує 13 лей (3 Євро), а суботу та неділю безкоштовний. Так було в 2015 році.
Вже тричі відпочивав в Болгарії-надоїло.Тому зараз в Албанії.Правда їхати 1800км але Іонічне море то не Чорне
Так відкрийте тему: До Албанії власним авто! до чого це тут? На мальдівах ще краще.................!!!
На Мальдіви на машині не доїдеш.А тему відкривати не буду тому що сьогодні і так бачив три машини з Украіни (Київ, Франківск та Запоріжжя). Торік загаряю в Св. Власії на пляжі ,чую рядом мати, два хлопа з Західної України (censored) міряються. Один - я в Польщі 500 метрів гіпсокартону накрутив, а інший - я 1000 а ти (censored) Перший - а в мене син 5 рочків вже погонні метри від квадратних відрізняє. Коротше перебрався від них подалі.
Ага знайома тема...це ми чули. Це тільки наші можуть з 7 ранку очі ракією закапать..,і розказує гоцул що за 100баксів він може yesterday на трембіті збацать!
Всім привіт! Тепер по темі... 29 їдемо на Поморіє.приблизно о 17 год на кордоні.хто вперше або так скучно самому.пишіть дзвоніть заходьте! Дорогу знаю.6 поїздка! Хто рибалка і нехоче скучать на морі дам інфу де і як ловить кефаль.пелєнгаса....
Вам тогда придется ездить в Поморие.а рыбачить нужно возле дикого пляжа или местные еще называют где черный песок...это возле озера ...кстати там и червей можна добыть...хотя рыбаки местные пугают экологической полицией.... Это у них цыганский бизнес!
В этом году на пристани и с мостика. Но что-то особо нтчего кроме бычка и хамсии нет. Платерина-кефаль не пришла пока, для заргана ещё рано.
кефали и платерину пеленгаса или на месном (лобан) нужно искать где перепад глубин =єто от 30 до 60.70 метров от берега....єто так в Поморие....в Бургасе незнаю..