До Болгарії - власним авто.

Discussion in 'Подорожі світом' started by poputochka, Jun 12, 2010.

1. akrobat

akrobat Active Member

Це точно? Бо на сайті візового центру Болгарії пишуть, що пустять.

2. bostvl

bostvl Well-Known Member

Вас Румунія транзитом може не пропустити по національній візі.

3. LesyaZh

LesyaZh Member

4. LesyaZh

LesyaZh Member

Шукали апартаменти на цьому сайті: pochivka.bg домовились напряму з власниками апартаментів, без турагенцій.

5. Bysyrmen

Bysyrmen New Member

Привіт Всім Галицьким форумчанам
    :hi:
    Так як літо ще не закінчилось,а тільки починається кавуневий сезон, так само і до нас приходять думки чи б не перескочити в Болгарію, ніколи не були там,власне тіль зараз появилась змога поїхати, нас 2 дорослих і 1-дитина(5рочків), думаю море нас порадує ще теплою водичкою???
    Плануємо на 13-15 серпня в сторону Сон.Берег або Святий Влас,але скоріш всього в приват.сектор так принаймі моя дружина твердить,бо вона відповідальна за житло і харчування,а я на себе взяв дорогу і транспорт....:download::girl_witch:
    В мене таке питання скільки год.так в середньому прийдеться пиляти до Сонячного, бо думаю чи дам ради подолати всю трасу сам чи то шось треба замовити в Румунії що б переночувати і взагальному перепочити????
    З дорогами тут що писали на форумі щось в голові намальовується,бо то перший раз в ті сторони буду їхати, ага мало не забув найважливіше питання,
    маємо Польські шенген візи, вже пробиті через укр.-польський кордон, питався польського жовнєжа на кордоні нічого толком і не відповів казав дзвонити до консуляту, як навіть і можна буде їхати по тих візах, то через Польщу треба їхати чи на Румунію можна????
    Хто їздив так,або мав якийсь проблем повязані з візами то напишіть будь-ласка проше паньства :hi::)

6. akrobat

akrobat Active Member

Дякую. Я це розумію, тому і шукаю тих, хто вже робив таке.
    Може не пропустити - залишає варіанти в обидві сторони.

7. akrobat

akrobat Active Member

Дякую!

Bysyrmen, Я двічі їздив зі Львова в Созополь, біля 1200км в одну сторону. Туди десь 22-23 години в середньому, назад на годину-дві швидше. Останній раз на звороті всю дорогу сам був за кермом і пригнав за 19 годин (їхали 1 машиною, а коли декілька авто, то і часу більше).
    Завжди їздив на вихідних, щоб менше народу було на обїзній Бухареста. Кордон з Румунією проходив пізно ввечері, а в Бухаресті вже був десь біля 5 години.

8. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Я сам іхав з польскім шенгеном через Румунію.Пускають без проблем.Це навіть краще ніж болгарська віза.Бо по ній румуни дають 5 днів транзиту.А по польскому шенгену без обмеження.

9. Petroleum

Petroleum Member

Вернулись з Еленіте минулого тижня. Вперед через Чернівці, ночували в Уржічені hotelroyalurziceni.ro. Далі Костанца - Мангалія (так краще не їхати, корки) бо пропустив з’їзд на Неґрувода -нафігатор почав вилітати і губити gps. Зупинив румунський даїшник, побачив, що я без ременя, але відпустив. Назад через Русе, на мості ремонт, але стояли не довго, десь 20 хв. ночували в pensiunepitesti.ro. Вранці на Трансфагарашан, далі на Закарпаття.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

А чому без ременя?

11. Petroleum

Petroleum Member

Каюсь, винен. Погано працюючий нафігатор це велико зло, дивлячись на нього чи налаштування, можна втрафити в аварію. Я шукав з’їзд, зупинився і відщіпнув пасок. Забув і поїхав. По дорозі назад теж зупили вже болгари, після знаку "Варна" за перевищення. Тут мав всі шанси їхати в банку без прав і платити 100 євро. Довго балакали і на диво відпустили. Певно тому, що я їхав як всі, машин було немало, а зупинили тільки мене. Діти в машині були прищіпнуті практично всю дорогу, купив 7-літньому бустер і ще й кума намовив, він тепер думає, кому відпродати)

12. Petroleum

Petroleum Member

Взагалі, раджу оминати великі міста - Варна, окружна Бухареста, Констанца - самі корки

13. SMario

SMario New Member

Привіт Усім
    Я вже 2 рік підряд їхав зі Львова в Созополь через Закарпаття Мукачево.
    Чесно кажучи дорога до Українсько Румунського кордону особливо остання 10 км просто жах.
    Але вартує того щоб на ранок попасти в красоту Ромунських гір. Хто їздив підтвердить.
    Реальна красота але мінус в тому що по кілометражу на 100- 150км якщо не помиляюсь більше ніж через чернівці.
    Назад цього року знову буду їхати через найкрасивішу дорогу Європи Трансмагараш трасу врна відкрита 3-4 місяці в рік.
    Хто хоче подивитись перегляньте (топгір румунія) знято паро років тому. Але рекомендую проїхатись осбливо хто любить гарно їздити і в кого колеса до такого пристосован.!!!!

14. manur

manur Well-Known Member

Дякую. Інформативно! Корисно!

Але! Прошу пана, їй-Бо, важко читати без розділових знаків.

15. LesyaZh

LesyaZh Member

Підкажіть будь-ласка як краще їхати в Еленіте через Чернівці і міст. Якщо можна, вкажіть міста, через які проходить маршрут.

16. Petroleum

Petroleum Member

Франківськ, Коломия, Чернівці - через міста, далі так - https://goo.gl/maps/fVf6k. Забув сказати, в Еленіте паркування цінять 12 левів доба, болгарський варіант "все включено". 64 євро за 10 днів мене вразило.

17. akrobat

akrobat Active Member

Може комусь стане в нагоді: по польській національній візі категорії Д (багаторазового в'їзду) можна їхати в Румунію і Болгарію. Про це пишуть на сайтах візових центрів і консульств + підтвердили в 2 турфірмах + консульство Болгарії підтвердило по телефону.
    Через 2 тижні перевірю на практиці :)

18. akrobat

akrobat Active Member

Цікавить паром в Сілістрі: скільки коштує з Румунії в Болгарію і чи ходить уночі?

19. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Ціна вже писалась в цій гілці. Перший пором їде о 5.00, а останній о 2.00 ночі.

Last edited: Aug 5, 2015
  20. LesyaZh

LesyaZh Member

Хто завтра планує в Болгарію - дзвоніть 0963924607 виїзжаю після обіду з Жидачева

а де твій аватар? :)